©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Brutalno dobar rezultat

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.12.20. | 08:10

Pogledajte ko vam je doneo novac 17. decembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas. 

ZAOKRUŽENO

DINAMO B. - KLUŽ (tip 0-2, kvota 1,62) - rezultat 0:2

Do večerašnjeg okršaja Kluž je slavio u pet od šest navrata uz gol-razliku 10:1! Sada je taj učinak poboljšao za još jedan trijumf i nova dva pogotka u mreži rivala

Opširnje OVDE

ROSTOV - CSKA (tip 2, kvota 2,30) - rezultat 1:3

Armejci su brzo potonuli u grupnoj fazi Liga Evrope, ali su u prvenstvu uspeli da se stabilizuju i dođu do drugog mesta na tabeli. Prezimeće na samo četiri boda zaostatka u odnosu na neprikosnovenog lidera iz Sankt Peterburga. 

Opširnje OVDE

HIMKI - LOKO. M. (tip 1, kvota 3,60) - rezultat 3:2

Posle ispadanja iz Evrope, ruski klub je na prvenstvenoj pozornici pretrpeo šamar od Krasnodara (0:5), a novi težak udarac izabranicima Marka Nikolića zadao je Himki koji je uspeo da dođe do pobede nakon preokreta.

Opširnje OVDE

BEŠIKRTAŠ - TARSUS (tip 1, kvota 1,13) - rezultat 3:1

Jedan od najjačih klubova Turske protiv osrednjeg drugoligaša. Drugačiji završetak ovog odmeravanja u kupu nije se ni očekivao, što su mnogi od vas odigrali danas u MOZZARTU. Lagan kec za popravljanje ukupne kvote na tiketu.

KRASNODAR - UFA (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:0

Krasnodar je očekivanom pobedom na domaćem terenu završio prvi deo ruskog šampionata na sedmoj poziciji. Sada sledi pauza do poslendjeg dana februara 2021. kada se vraća Premijerliga.

ROMA - TORINO (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:1

Snagu Rome pre samo četiri dana osetio je trener Bolonje Siniša Mihajlović kada je Vučica protutnjala kroz Renato Dalaru. Večeras sreće nije imao ni Mihin nekadašnji đak iz Torina Vanja Milinković Savić kao i reprezentativac Srbije Saša Lukić.

Opširnje OVDE

ŠEFILD J. - MAN. JUN. (tip 2, kvota 1,62) - rezultat 2:3

Ko bi rekao da će se Junajted posle mršavog ulaska u sezonu i osvojenih sedam bodova u uvodnih šest kola sada naći nadomak zone Lige šampiona i na pet bodova od prvoplasiranog Livepula uz utakmicu manje?!

Opširnje OVDE

MEHELEN - KLUB BRIŽ (tip 2, kvota 1,62) - rezultat 0:3

Dugo se čekalo, čak do 69. minuta meča na Ahter de Kazernu da padne prvi pogodak i tako malo popusti pritisak na mnoge tikete uplaćene danas u MOZZARTU. Još dva pogotka u narednih 20 minuta potvrdili su pobedu favorizovanih gostiju.

BRAGA - ESTORIL (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:1

Sve je išlo kao po loju za kladioce večeras, pa i na susretu četvrtfinala Kupa Portugala 1. Mnogo vas je uplatilo tikete u MOZZARTU sa ovim tipom i nije pogrešilo pošto je Braga bez problema odbranila legendarni Munisipal od gostujućeg lidera Portugalije 2.


PRECRTANO

A. VILA - BARNLI (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 0:0

Vila je ponovo kiksirala kod kuće, jer se remi bez golova u sudaru sa Barnlijem samo tako može nazvati. Posebno, što je Vila imala apsolutnu kontrolu utakmice. Bio je to praktično duel na jedan gol.

Opširnje OVDE


tagovi

bet analizasportsko klađenjerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara