REZZIME DANA (utorak): Siti i Sevilja izvadili prosek

Vreme čitanja: 4min | uto. 21.01.20. | 23:29

Pogledajte ko vam je 21. januara doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

ŠEFILD JUNAJTED - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,50) - 0:1
Kada igrate protiv Šefilda svaka pobeda je od dragocene vrednosti, jer teško da na Ostrvu koji se na takav način odupire kvalitetnijim protivnicima kako to čini sastav Krisa Vajldera. To je na svojoj koži osetio i Mančester Siti, koji je teškom mukom odneo bodove sa Bramo Lejna - 1:0 (0:0). Ali, najvažnije po vas je da je uspeo u tome i da vam je zaokružio dvojku.

Opširnije OVDE.

SEVILJA - LEVANTE (tip 1, kvota 1,40) - 3:1
Fudbaleri Sevilje nisu imali većih problema da obezbede prolaz u osminu finala Kupa kralja pošto su na svom terenu izrešetali Levante sa 3:1 (1:1). Ne može se reći da je bilo rutinski, ali ni tim iz Valensije nije napravio veću muku za sastav Đulena Lopetegija, pogotovo ne u drugom poluvremenu gde se jednostavno osetila razlika u kvalitetu. Jednu od boljih partija odigrao je Lukas Okampos koji je s golom na startu drugog i asistencijom u prvom poluvremenu obeležio utakmicu.

PORTSMUT - SKANTORP (tip 1, kvota 1,60) - 2:1
Igrali ste keca i dobro ste predvideli. Portsmut je stigao do prednosti već u 13. minutu utakmice preko Markisa, a problem vam je napravio Skantorp pogotkom Eise u 62. minutu utakmice. Ipak, Portsmut je imao brzinu više i preko Mekgijana stigao do pobede i prolaska dalje. A vama je doneo prolaz.

PRECRTANO

ČELSI - ARSENAL (tip 1, kvota 1,80) - 2:2
Arsenal možda nije popravio rezultate, ali je dolaskom Mikela Artete ekipa ozbiljno poradila na karakteru. Tobdžije su bukvalno snagom ogromne volje stigle do boda na Stamford Bridžu u londonskom derbiju sa Čelsijem, iako su od 26. minuta igrale sa igračem manje i dva puta bile prinuđene da jure rezultat - 2:2 (1:0). Ogromne komplikacije gostima napravio je Škodran Mustafi, nakon čije je greške i pogrešnog dodavanja David Luiz srušio Tamija Abrahama i zaradio isključenje. Žoržinjo je pogodio sa bele tačke, posle čega je delovalo da će Plavci bez problema doći do slavlja na ovoju utakmici. Ali, na kraju je završeno nerešeno

Opširnije OVDE.

LION - LIL (tip 1, kvota 1,95) - 2:2 
Lion je večeras dočekao Lil, a posle 90 minuta rezultat je glasio - 2:2. Lil je uspeo da povede već u 13. minutu, ali je Dembele iz penala u 17. doneo izjednačenje. U drugom poluvremenu Lion je preko Auara došao u prednost od 2:1, a Lil je preko Remija u 91. izjednačio. I tako vam srušio ovaj par...

EVERTON - NJUKASL (tip 1, kvota 1,65) - 2:2
Everton je imao laganih 2:0 protiv Njukasla sve do četvrtog minuta nadoknade, a onda je ekipa Karla Anćelotija dozvolila nedopustivo. Florijan Ležen je sa dva pogotka u četvrtom i šestom minutu nadoknade došla do izjednačenja i velikog boda na ovom meču. Karamele su vodile golovima Kena u 30. minutu i Kalverta Levina u 54. minuta, ali im je u potpunosti pala koncentracija u završnici meča.

Opširnije OVDE.

MILDZBRO - BIRMINGEM (tip 1, kvota 2,20) - 1:1
Počelo je sve naopako tako što je Mekner promašio penal već u 23. minutu utakmice. Posle toga je Jutkijevič pogodio za Birmingem i tada je sve krenulo nizbrdo. Domaćin je čekao da postigne gol sve do 81. minuta, ali to je bilo dovoljno samo za nerešen ishod.

KRISTAL PALAS - SAUTEMPTON (tip GG, kvota 1,95) - 0:2
Sautempton je savladao Kristal Palas u Londonu zahvaljujući pogocima Redmonda i Armstronga. Sautempton je uspeo da postigne ove golove na vreme, a Redmond je posle gola upisao i asistenciju i na taj način bio je glavni pojedinac na utakmici. Težak poraz za Kristal Palas. Najteže po vas je što domaćin nije uspeo barem do jednog gola.

ASTON VILA - VOTFORD (tip 2, kvota 2,60) - 2:1
Aston Vila je preokretom u drugom poluvremenu srušila Votford (2:1), koji je vodio golom Troja Dinija od 38. minuta. Prvo je Luiz izjednačio u 68. minutu, dok je Ezri Konsa u petom minutu potpuno razgalio publiku u Birmingemu. Na taj način je doneo pobedu svom timu, a vama je srušio tiket jer posle toga nije bilo šanse da Votford dođe do trijumfa.

Opširnije OVDE.

NAPOLI - LACIO (tip GG, kvota 1,65) - 1:0
U četvrtfinalu Kupa Italije sastali su se Napoli i Lacio. Napoli koji se žestoko muči u Seriji A i Lacio koji igra bolje nego "ikad". I u takvom razvoju situacije prednost su imali Rimljani, ali su ipak Napolitanci ti koji su pod vođstvom Đenara Gatuza uspeli da se dokopaju polufinala pobedom od 1:0 (1:0). Bio je to vrlo interesantan duel pun dešavanja, posebno u prvom poluvremenu. Ali, Lacio nije uspeo do gola.

Opširnije OVDE.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara