©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime dana (utorak): Samo tako, samo tako...

Vreme čitanja: 3min | uto. 10.09.24. | 23:30

Pročitajte ko vam je doneo novac 10. septembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

HOLANDIJA – NEMAČKA (tip GG, kvota 1,52) – rezultat 2:2

Mogla je da slavi ubedljivo, na kraju je morala da čupa bod. Samo bod jer Holandija je tokom prvog poluvremena jednog od derbija drugog kola elitne divizije Lige nacija u potpunosti nadigrala Nemce, ali je na kraju platila ceh neiskorišćenih šansi te je morala da se zadovolji remijem.

Opširnije OVDE

ENGLESKA – FINSKA (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 2:0

Posle dve utakmice Engleska ima šest bodova i sigurnim koracima ide ka promociji nazad u A Ligu, tamo gde i pripada. Mučili su se vicešampioni Evrope da slome otpor Finske, ali je eventualnu senzaciju sprečio kapiten i slavljenik Hari Kejn.

Opširnije OVDE

S. MAKEDONIJA – JERMENIJA (tip 1, kvota 2,15) – rezultat 2:0

Ni crveni karton, tačnije drugi žuti, koji je u nastavku prvog poluvremena dobio Zajkov nije sprečio domaći tim, da slavi nad gostima iz bivšeg SSSR-a i to golovima pri kraju susreta.

B. FASO – MALAVI (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 3:1

Burkina Faso nastavlja sa dobrim igrama u kvalifikacijama za Kup afričkih nacija i sa četiri boda iz dva kola drži prvo mesto u Grupi L ispred favorozovanog Senegala sa kojim je odigrao u prvom kolu 1:1.

ZELENORTSKA O. – MAURITANIJA (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 2:0

Dva puta Rajan Mendes, prvi put sa bele tačke u 28, pa iz igre u 75. minutu bila su više nego dovoljna

F. GRIN – FILDE (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 3:0

Jedan od najigranijih tipova dana u Mozzartu koji je pritom prošao kao od šale. U pitanju je duel petog ranga fudbalskog šampionata u Engleskoj.

ČAD – O. SLONOVAČE (tip 2, kvota 1,15) – rezultat 0:2

Slonovi gaze redom, kao se i očekuje od njih i sa ova npva tri boda i gol razlikom 4-0 očekuje se da osvoje prvo mesto u Grupi G Kvalifikacija za Kup afričkih nacija

BOCVANA – EGIPAT (tip 2, kvota 1,37) – rezultat 0:4  Egipat je opravdao ulogu favorita protiv Bocvane i rutinski slavio na gostovanju, dok je Alžir, takođe, bio ubedljiv u duelu sa Liberijom (3:0). Jedino iznenađenje predstavlja remi Kameruna protiv Zimbabvea (0:0). Imali su gosti posed lopte preko 60 odsto, ali im to nije pomoglo da upute makar jedan šut u okvir protivničkog gola.

Opširnije OVDE  

PRECRTANO

ZAMBIJA – S. LEONE (tip 2, kvota 1,63) – rezultat 3:2

Težak, napet duel u Ndoli, koju je rešio bivši prvotimac Crvene zvezde Kings Kangva koji je zatresao mrežu gosiju u 86. minutu i time postavio konačan rezultat, ujedno i srušio tikete mnogim igračima u Mozzartu koji su se nadali da će doći dvojka.

MAĐARSKA – BIH (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 0:0 Uprkos ubedljivom porazu u Ajndhovenu pre tri dana (2:5), reprezentativci BiH odigrali su solidan meč, a da im prija promena selektora potvrdili su večecas na Puškaš areni. Rezultat 0:0 nagoveštava da se radi o ne posebno uzbudljivoj utakmici, mada nije bilo baš tako. Imala je Mađarska nekoliko odličnih prilika i imaju za čim da žale domaćini.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara