Rezzime dana (utorak): Sad svi proklinju Galatu

Vreme čitanja: 3min | uto. 27.08.24. | 00:10

Pročitajte ko vam je doneo novac 27. avgusta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

RAJO VALJEKANO - BARSELONA (tip 2, kvota 1,67) - 1:2

Rajo Valjekano je poslednjih godina bio prava mina za Katalonce i pretio je da nastavi tu praksu i večeras. A onda se desio, sveže, juče registrovani Dani Olmo i levicom, u 82. minutu plasirao loptu u dalji ugao za novu, treću pobedu istim rezultatom - 1:2.

Opširnije OVDE.

LESTER - TRANMER (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 4:0

Lisice su u prva dva kola Premijer lige osvojile samo jedan bod, a sada su su malo napunile samopouzdanja uverljivom pobedom protiv niželigaškog Tranmera u okviru 1/32 faze Liga kupa. Strelci za Lester bili su Džordan Aju u prvom, a Stefi Mavididi, Vilfred Endidi i Hari Vinks u drugom poluvremenu.

EVERTON - DONKASTER (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 3:0

Očajno je odigrao Everton prve dve utakmice u prvenstvu, izgubio je obe utakmice uz ukupnu gol-razliku 0:7, a sada se malčice otrkravio pobedom u Liga kupu nad Donkasterom 3:0. Golove za Karamele dali su Tim Iroegbunam, Iliman Endijaje i Beto.

BRAJTON - KROULI (tip 1, kvota 1,17) - rezultat 4:0

Iskazuje finansijsku moć Brajton ovog leta, uzimajući u obzir da je potrošio preko 230.000.000 evra na nove igrače, samo je Čelsi izdvojio više. Kad je tako, ništa drugo osim ubedljive pobede nad nejakim Kroulijem nije dolazilo u obzir, a Galebovi su plasman u šesnaestinu finala Liga kupa izborili golovima Simona Adingre, Đeremija Sarmijenta, Adama Vebstera i Marka O Mejhonija.

KRISTAL PALAS - NORIČ (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 4:0

Ovo veče je bilo predviđeno za demonstriranje sile premijerligaša nad klubovima iz nižig liga, pa čak i onih iz Čempionšipa. Kristal Palas je razorio Norič kao da se ne radi o dve ekipe od kojih je jedan iz donje polovine prvog ranga, a drugi iz gornje polovine drugog ranga engleskog fudbala. Žan Filip Mateta je bio dvostruki strelac, dok su po jedan gol za Palas dal Daiči Kamada i Ebereči Eze.

MINSTER - ŠTUTGART (tip 2, kvota 1,23) - rezultat 0:5

Švabe su izgubile od Leverkuzena utakmicu Superkupa Nemačke, zatim su sezonu u Bundesligi startovale porazom od Frajburga, a sve to ukazuje da Štutgart nema potencijal da ponovi dostignuća iz prethodne sezone. Trijumf u kup utakmici protiv Minstera nije se dovodio u pitanje, a strelci su bili Anđelo Štiler, Ermedin Demirović, Paskal Štencel, Nik Voltemade i Atakan Karazor.

BIRMINGEM - FULAM (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 0:2

Sve je bilo na Sent Endrjuzu pod Fulamovom kontrolom. Tim sa Krejven Kotidža vodio je 2:0 posle 14 minuta, a u strelce su se upisali Raul Himenes iz penala i Džej Stensfild. Održali su Kolibaši dva gola prednosti iz rane faze utakmice, trijumfovali rutinski i plasirali se u šesnaestinu finala Liga kupa Engleske.

VOTFORD - PLIMUT (tip 1, kvota 1,52) - rezultat 2:0

Srbin sa danskim pasošem Mileta Rajović je večeras heroj Vikeridž Rouda. Votford je zahvaljujući dvostrukom strelcu rođenom pre 25 godina u gradu Belerup u Danskoj, bez problema pobedio protiv Plimuta i plasirao se u narednu rundu Liga kupa.

PRECRTANO
GALATASARAJ - JANG BOJS (
tip 1, kvota 1,40) - rezultat 3:2

Drugi put uzastopno, a treći u poslednje četiri godine, švajcarski šampion Jang Boj, igraće u Ligi šampiona! Ovoga puta je podvig veći od prethodna dva, kada su u plej-ofu eliminisani Ferencvaroš i Makabi Haifa. Večeras je klub iz Berna izbacio skupoceni Galatasaraj, savladavši ga i u Istanbulu - 1:0 (0:0), prvi meč 3:2.

Opširnije OVDE.

SALZBURG - DINAMO KIJEV (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 1:1

Kako da ne pohvalimo kada klub poput Salcburga napravi ovo što je noćas, i po šesti put zaredom uđe u Ligu šampiona. U gostima protiv kijevskog Dinama 2:0. Večeras kod kuće rutinskih 1:1. Pre toga eliminisan holandski Tvente. I eto Bikova opet u društvu najboljih.

Opširnije OVDE.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzime danarezzime

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara