REZZIME DANA (utorak): Filipsovci ludim preokretom zaokružili keca

Vreme čitanja: 5min | uto. 23.07.19. | 22:41

Pogledajte ko vam je 23. jula doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

PSV - BAZEL (tip 1, kvota 1,55) - 3:2
Luda vožnja u Ajndhovenu. Dva tima, dva poluvremena, dva preokreta i pet golova. Kao u narodnoj pesmi kada se na dvoboju nađu dva junaka, čas je “gornji” bio PSV, čas Bazel. I neka čudna snaga stigla je Holanđanima kada su bili saterani na ivicu provalije. Pet poslednjih minuta i PSV se sa 1:2 vinuo do pobede – 3:2! Gol prednosti imaju Holanđani pred revanš. Ima i Bazel dva postignuta pogotka u gostima. Nema dileme da će biti spektakla i na Sent Jakobu. Teško da može da bude drugačije kada igraju dva tima koja “voze” samo u jednom pravcu – u napad.

Više o ovom meču pročitajte OVDE

NJU SEJNTS - KOPENHAGEN (tip 2, kvota 1,25) - 0:2
Očekivano, Kopenhagen se nije mnogo namučio na početku sezone u Evropi. Danski šampion je u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona pobedio TNS u Velsu sa 2:0, pa će revanš na Parkenu biti samo formalnost. Kopenhagen može da se sprema za mečeve sa Crvenom zvezdom ili Helsinkijem u trećem kolu... Ono što je najzanimljivije je da je trener Stale Solbaken izveo prilično šarenu postavu vez nekolicine startera i standardnih prvotimaca. U startnih 11 nije bilo petorice njenih stalnih članova. 

Više o ovom meču pročitajte OVDE

SABURTALO - DINAMO ZAGREB (tip 2, kvota 1,28) - 0:2
Plašili su se navijači Dinama iz Zagreba da njihovi ljubimci slučajno ne prođu isti put kao Hajduk u Evropi, ali to se nije dogodilo. Jeste Saburtalo Tbilisi odolevao malo više od sat vremena, ali kada je Mislav Orsić pogodio moglo se pretpostaviti da je posao završen, a sve je dodatno potvrdio Bruno Petković s bele tačke - 0:2 (0:0). Orsić je bio precizan u 67. minutu posle odlične akcije i centaršuta sa desne strane. Našao se na drugoj stativi i glavom poslao loptu u mrežu. Već 10 minuta kasnije bilo je 0:2. Stavljena je tima suštinski tačka na pitanje ko će proći dalje. Naučna fantastika je da Saburtalo može ovo da nadomesti u Zagrebu.

Više o ovom meču pročitajte OVDE

SUTJESKA - APOEL NIKOZIJA (tip 2, kvota 1,60) - 0:1
Bila je bela tačka saveznik Nikšićanima u prvom kolu kvalifikacija, kada su izvođenjem penala izbacili Slovan. Ipak, ta naklonost ne može večno da traje. Talija je protiv APOEL-a okrenula leđa fudbalerima Sutjeske, koji nisu iskoristili jedanaesterac, pa su na stadionu kraj Bistrice pretrpeli poraz od Kiprana – 1:0. A, klub iz Nikozije je svoj gol postigao – iz penala. De Vinsenti je u tom 42. minutu uspeo sve ono što Nikolić u 69. nije: da prevari golmana i ubaci loptu u mrežu.

Više o ovom meču pročitajte OVDE

ARARAT JERMENIJA - LINKOLN RED IMPS (tip 1, kvota 1,28) - 2:0
Gađali ste keca i suštinski niste morali mnogo da razmišljate o tome da li će ovaj tip proći ili ne jer je sve bilo jasno u prvom poluvremenu. Araratu je bilo potrebno 33 minuta da postigne prvi gol, ali kada je to već bio slučaj, onda je domaćinu preostalo samo da finišira posao. Prvi gol dao je Kobjalko, drugi Alfons i posao je uspešno odrađen.

JENĆEPINGS - VESTEROS (tip 1, kvota 1,65) - 2:1
Dobro ste ovo predosetili i možemo da kažemo i prilično lagano pogodili. Da će tako biti moglo se pretpostaviti već posle 36 minuta kada je Hamidović postigao gol za Jenćepings, a isti igrač je i na startu drugog poluvremena postigao gol i sa ta dva pogotka sasvim sasekao goste. Doduše, Vesteros je uspeo do jednog gola, ali tek u 81. minutu. Nedovoljno da vam poremeti planove.

HIBERNIJAN - ARBROAT (tip 1, kvota 1,28) - 3:0
Hibernijan nije davao nikakvog povoda za razmišljanje, već posle 45 minuta je već odradio sav posao i uspeo da upiše nove bodove. Nije bilo ovo baš tako lako na papiru, ali jeste lakše na terenu. Već u 3. minutu je bilo jasno da će kec doći. Kamberi je postigao gol, potom je Alan podigao na 2:0 u 44. sa bele tačke. Hibernijan je na kraju došao do ubedljive pobede golom Marija u 87. minutu.

PRECRTANO

ŠKENDIJA - DIDELANŽ (tip 1, kvota 1,60) - 1:2
Veliki planovi i totalni krah Škendije u Evropi. Iz kvalifikacija za Ligu šampiona izbacio ih je Nome Kalju, a danas ih je Didelanž iz Luksemburga tukao usred Skoplja u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope – 2:1. Junak Didelanžove pobede zove se Danijel Sinani, ima 22 godine i rođen je u – Beogradu. Potiče iz porodice Goranaca iz Dragaša na Kosmetu. On je u 68. minutu postigao gol iz penala za 2:1, za pobedu ekipe iz Luksemburga.

Više o ovom meču pročitajte OVDE

SANTA KOLOMA - ASTANA (tip 2, kvota 1,22) - 0:0
Očekivali ste da Astana ovde dođe do trijumfa, ali je ekipa iz Andore uspela iznenađujuće da izdrži i izvuče nerešen ishod - 0:0. Jasno je da će Astana biti veliki favorit u revanšu, jer igra pred svojim navijačima, ali vas najviše zanima to što večeras nije uspela da slomi otpor Santa Kolome. Imala je Astana bolji posed, više šuteva, ali nije uspela do gola.

DANDI JUNAJTED - IST FAJF (tip 1, kvota 1,25) - 0:2
Veliko iznenađenje, baš neočekivano, ali ubedljivo. Dandi je bio favorit protiv Fajfa, ali su gosti održali lekciju domaćinu savladavši ga s 2:0. Golove je Ist Fajf davao u pravo vreme. Prvi je pao u 39. minutu pred smiraj prvog poluvremena, a drugi u 51. minutu preko Vata, baš na početku drugog poluvremena. Bilo je to iznenađenje za koje Dandi nije imao odgovor.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara