REZZIME DANA (utorak): Bravo Englezi!

Vreme čitanja: 3min | sre. 28.08.24. | 03:48

Pročitajte ko vam je doneo novac 27. avgusta, a ko vas je prodao


NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

Izabrane vesti

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

ZAOKRUŽENO

RAJO VALJEKANO - BARSELONA (tip 2, kvota 1,67) - rezultat 1:2

Rajo Valjekano je poslednjih godina bio prava mina za Katalonce i pretio je da nastavi tu praksu i večeras. A onda se desio, sveže, juče registrovani Dani Olmo i levicom, u 82. minutu plasirao loptu u dalji ugao za novu, treću pobedu istim rezultatom.

Opširnije OVDE.

LESTER - TRANMER (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 4:0

Surova dominacija Lestera na King Pauer stadionu. Čak 24 udarca ka golu rivala uputile su Lisice, a dozvolile samo tri, od čega nijedan u okvir gola. Aju, Mavididi, Endidi i Vinks bili su strelci u ubedljivom trijumfu domaćina.

EVERTON - DONKASTER (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 3:0

U prvom poluvremenu Everton nikako nije uspevao da pogodio metu, ali se u nastavku raspucao. Donkaster su golovima razoružali Meknil, Endijaj i Beto. Iz četiri udarca u okvir, Karamele su tri puta zatresle mrežu.

BRAJTON - KROULI (tip 1, kvota 1,17) - rezultat 4:0

Rutinska pobeda Brajtona na startu Liga kupa. Adinga je posle pola sata igre načeo Krouli, a u drugom poluvremenu gosti su dotučeni sa još tri pogotka u režiji Sarmijenta, Vebstera i O'Mahonija.

GALATASARAJ - JANG BOJS (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 0:1

Drugi put uzastopno, a treći u poslednje četiri godine, švajcarski šampion Jang Boj, igraće u Ligi šampiona! Ovoga puta je podvig veći od prethodna dva, kada su u plej-ofu eliminisani Ferencvaroš i Makabi Haifa. Večeras je klub iz Berna izbacio skupoceni Galatasaraj, savladavši ga i Istanbulu.

Opširnije OVDE.

BIRMINGEM - FULAM (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 0:2

Iako je Birmingem bio bolji, raspucaniji rival, Fulam je pobedu spakovao u četiri minuta. U razmaku od 10. do 14. minuta mrežu su tresli Himenez i Stensfild za rutinski trijumf ekipe sa Krejven Kotidža.

VOTFORD - PLIMUT (tip 1, kvota 1,52) - rezultat 2:0

U prvom poluvremenu prilično ujednačen odnos snaga, ali dželat Plimuta večeras je bio Mileta Rajović. Momak crnogorskog porekla postigao je po gol u oba poluvremena i zaokuržio vam keca.

KRISTAL PALAS - NORIČ (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 4:0

Samo što je počelo, a Norič je već spustio gard. Palas je poveo preko Kamade posle samo dva minuta fudbala na Selhurst parku. U drugom poluvremenu goste je dotukao raspucani Žan Filip Mateta.

MINSTER - ŠTUTGART (tip 2, kvota 1,23) - rezultat 0:5

Na startu Kupa Nemačke, Štutgart je bio silan. Minsteru nije dozvoljen nijedan udarac u okvir gola, a Švabe su se postarale za petardu! Pet različitih strelaca, a već do 35. minuta gosti su vodili sa 3:0.

PRECRTANO

SALCBURG - DINAMO KIJEV (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 1:1

Po šesti put zaredom Salcburg je u Ligi šampiona. U gostima protiv kijevskog Dinama 2:0. Večeras kod kuće rutinskih 1:1. Uspeh jeste veliki, ali vam nije prijao način na koji je Salcburg do njega došao. Čekali ste keca, ali posle izjednačenja Dinama u 29. minutu rezultat se nije menjao.

Opširnije OVDE.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara