Rezzime dana (subota): Velika bruka Galate, sve ostalo po planu

Vreme čitanja: 4min | sub. 03.08.24. | 23:20

Pročitajte ko vam je doneo novac 3. avgusta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ZENIT - ROSTOV (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 5:0

Zenit kao da je rešio da rivalima ne ostavi ni mrvice. Jeste tek početak takmičarske godine, međutim šestostruki uzastopni šampion Rusije deluje surovo. Posle dve ubedljive pobede na strani, premijera na Gasprom Areni je bila surova. Stradao je Rostov Valerija Karpina – 5:0.

Opširnije OVDE.

MIDTJILAND - OLBORG (tip 1, kvota 1,48) - rezultat 2:0

Šampion Danske je osvojio pet od mogućih devet bodova iz dosadašnja tri kola Superlige Danske, a prvu pobedu upisao je protiv Olborga. Golove za trijumf tima iz Herninga dali su Adam Buksa i Ole Brinhildsen. Mitjiland će naredne sedmice igrati protiv Ferencvaroša u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

LUDOGOREC - ARDA (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 5:1

Niko ništa ne može Ludoj šumi u bugarskom fudbalu od 2012. godine, a takav trend nastavlja se i s početkom nove takmičarske godine. Arda je deklasirana u Razgradu, a u strelce su se za domaće upisali Kvadvo Dua, Spas Delev, Ruan Kruz i dva puta Fransisko Havijer Idalgo Gomes. Ludogorec sledeće sedmice takođe igra prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv azerbejdžanskog Karabaga.

BODE/GLIMT - HAVESUND (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 4:2

Odličnu uvertiru napravio je norveški šampion za dvomeč protiv poljske Jagjelonije u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Autoritativno je Bode delovao protiv RFS Rige u prošloj kvalifikacionoj rundi, a između dve evropske utakmice odigrao je pravu goleadu u domaćem prvenstvu protiv Havesunda. Dvostruki strelac za Bode bio je Danac Kasper Hog.

JAGJELONIJA - STAL (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:0

A evo nas i kod Jagjelonije. Poljski tim je prethodne sezone sve prijatno iznenadio time što se okitio titulom državnog šampiona, a pred prvu utakmicu protiv Bodea savladao je Stal. Strelci za tim iz Bjalstoka bili su Španac Hesus Imas i Angolac Afimiko Pululu.

FERENCVAROŠ - KTE (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 1:0

Pregazi je Fradi malteški Nju Seints u drugom kolu kvalifkacija za Ligu šampiona, a u narednoj rundi susrešće se sa Mitjilandom. Nije šampion Mađarske bilistao danas, ali je upisao tri boda protiv Kečkemeta zahvaljujući golu napadača iz Malija Adame Nos Traorea. Možda se sećate da je ovaj momak svojevremeno proglašen za najboljeg igrača Svetskog prvenstva u fudbalu za igrače do 20 godina na Novom Zelandu 2015. Srbija je na tom takmičenju na putu do titule savladala Mali u polufinalu posle produžetaka.

SLOVAN BRATISLAVA - PODBREZOVA (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 1:0

Mučio se Slovan i prilično zabrinuo navijače pred dvomeč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Apoela, a sada je rutinski savladao Podbrezovu. Jedini gol na utakmici šampion Slovačke dao je iz jedanaesterca, a strelac za Slovan bio je u 77. minutu jermenski igrač Tigran Barsegjan.

LEH POZNANJ - LEHIJA GDANJSKA (tip 1, kvota 1,48) - rezultat 3:1

Rutinski su posao obavili Žerlezničari i savladali Lehiju iz Gdanjska sa dva gola razlike. Već u 35. minutu bilo je 3:0 za domaće. Dva gola dao je Mihael Išak, dok se u strelce upisao i Slovenac Dino Hotić. Gosti iz Gdanjska uspeli su samo da smanje rezultat na 3:1 preko Kalea Venta u nadoknadi vremena.

MLADOST LUČANI - JEDINSTVO UB (tip 1, kvota 1,63) - rezultat 2:1

Dobro raspoloženje u Dragačevu neće se pokvariti ni nakon večerašnje utakmice u Užicu, jer je ekipa Mladosti pokupila nove bodove u domaćem prvenstvu. Pre sedam dana pet minuta ih je delilo da prekinu niz Crvene zvezde bez poraza u Mozzart Bet Superligi, koji je na snazi od 2017. godine, a večeras su nakon bledog prvog poluvremena, uspeli da u drugih 45 minuta potpuno nadigraju goste iz Uba i dođu do preokreta vrednog tri boda - 2:1 (0:0).

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

GALATASARAJ - BEŠIKTAŠ (tip 1, kvota 2,50) - rezultat 0:5

Veliku bruku pretrpeo je šampion Turske u utakmici Superkupa. Galatasaraj je od gradskog rivala doživeo jednu od najvećih blamaža u novijoj istoriji i pretpeo petardu od Bešiktaša. Ćiro Imobile je razgalio navijače istanbulskih crno-belih sa dva pogotka i tako najavio da će biti ogromno pojačanje. Po jedan gol za Bešiktaš dali su Jonas Svenson, Rafa Silva i Mustafa Erhan Hekimoglu.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara