REZZIME DANA (subota): Svaka čast Realu, Lajpcigu i Laciju, ali šta ćemo sa Sitijem, Čelsijem, Arsenalom, Atletikom...

Vreme čitanja: 3min | sub. 18.01.20. | 23:30

Pogledajte ko vam je 18. decembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

LACIO - SAMPDORIJA (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 5:1

Rušilački pohod Lacija se nastavlja. Fenomenalna ekipa Simonea Inzagija vezala je i 11 pobedu u prvenstvu, a ovoga puta pred Rimljanima pala je nestabilna Sampdorija, koja je doživela pravi potop u Večnom gradu - 5:1 (3:0).

RB LAJPCIG - UNION BERLIN (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 3:1

Sa ovakvim Vernerom šampionske ambicije Lajpciga potpuno su realne u ovoj sezoni. Sjajni nemački reprezentativac postigao je dva pogotka protiv Uniona i bio najzaslužniji za preokret svog tima u drugom poluvremenu. Lajpcig je tako osvojio tri nova boda, zahvaljujući kojima je dodatno učvrstio lidersko mesto Bundeslige, pa potpuno spokojno dočekuje sutrašnje gostovanje Bajerna u Berlinu - 3:1 (0:1).

REAL MADRID - SEVILJA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:1

Real Madrid je na stadionu Santjago Bernabeu nadigrao Sevilju sa 2:1 (0:0), a Luka Jović je kao starter odigrao 60 minuta u kojima nije pokazao mnogo toga, ali može slobodno da se konstatuje da je njegova asistencija Kazemiru promenila tok utakmice! 

FAJENORD – HERENVEN (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 3:1

Kada igra Fajenord, onda to tradicionalno pršti na sve strane. A ovaj tim je u usponu. Danas je na De Kajpu gostovao Herenven, a domaćin je odradio posao već za 26 minuta. Za toliko vremena Fajenord je dao tri gola i završio čitav posao - 3:1 (3:1).

PRECRTANO

ARSENAL - ŠEFILD JUNAJTED (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 1:1

Šefild junajted nastavlja da oduševljava čitavu evropsku fudbalsku javnost svojom igrom i rezultatima. Ekipa sjajnog Krisa Vajldera ugrabila je veliki bod na Emirejtsu, zahvaljujući pogotku Džona Fleka u 83. minutu utakmice i tako dodatno ubila u pojam i onako utučeni Arsenal - 1:1 (1:0).

MANČESTER SITI - KRISTAL PALAS (tip 1, kvota 1,13) - rezultat 2:2

Sve je bilo spremno za hvalospeve o neverovatnom Serhiju Agueru, ali je onda usledio drugi šokantnti momenat na Etihadu, autogol Fernandinja u 90. minutu. Mančester Siti je osvojio samo bod u utakmici protitiv Kristal Palasa na svom terenu, iako je uspeo da stigne do velikog preokreta u završnici meča, ali nije uspeo i da sačuva minimalnu prednost - 2:2 (0:1).

EIBAR – ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 1,75) – rezultat 2:0

Kiks Atletiko Madrida, prilično iznenađenje na Ipurui! Eibar je uspeo da baci na kolena Atletiko Madrid savladavši ga s 2:0 (1:0). Reklo bi se na atletikovski način. Gol posle prekida, pa onda čvrsta igra do kraja utakmice gde gosti nisu uspeli da se snađu. I na sve to je Eibar dodao još jedan gol čisto da trijumf bude još ubedljiviji, a da kladiocima zagorča veče...

NAPOLI – FJORENTINA (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 0:2

Doveli su Kutronea, kako bi pojačali napad, ali je večeras derbi u Napulju rešio Dušan Vlahović, koji je upravo zamenio bivšeg napadača Milana u 66. minutu utakmice. Srpski napadač je pravim majstorskim potezom, u stilu rasnog golgetera, zapečatio sudbinu Napolitanaca u 74. minutu i postavio konačan rezultat na San Paolu - 2:0 (1:0). Ali, to nije odgovaralo onima koji su čekali keca...

NJUKASL – ČELSI (tip 2, kvota 1,65) – rezultat 1:0

Godinu dana pošto je zatresao mrežu protiv Vulvsa, Ajzak Hejden je ponovo izrastao u heroja Njukasla i doneo strahovito važna tri boda Svrakama u borbi za opstanak! Bio je brži od sudijske pištaljke, iskoristio sporu reakciju Antonija Ridigera i duboki centaršut Alana Sent Maksimana u poslednjim sekundama utakmice samo krznuo loptu tako da je ona završila pored Kepe Arizabalage koji u trenutku nije znao šta ga je snašlo... Stadion je eksplodirao, tiketi su popadali - 1:0 (0:0)!

AZ ALKMAR – VILJEM II (tip 1, kvota 1,38) – rezultat 1:3

Potpuni haos Alkmara na svom stadionu. Posle 27 minuta domaćin je vodio sa 1:0 i držao se odlično punih sat vremena, a onda je AZ krenuo u slobodan pad. Viljem II je za manje od 20 minuta izbušio mrežu protivnika rafalnom paljbom i napravio loš posao za kladioce.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara