©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (subota): Polovično, Englezi i Belgijanci uprskali

Vreme čitanja: 3min | sub. 26.12.20. | 23:54

Pogledajte ko vam je 26. decembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO

ŠEFILD JUNAJTED – EVERTON (tip 2, kvota 2,20) – rezultat 0:1

Karamelama je bilo potrebno dosta vremena da probiju bedem Blejdsa kako bi upisali devetu prvenstvenu pobedu. Gilfi Sigurdson bio je čovek odluke na Bramal lejnu. Everton je upisao četvrti vezani trijumf, smestio se odmah iza lidera Liverpula na tabeli i ostavio Šefild još uvek bez prvenstvene pobede u tekućoj sezoni.

Opširnije OVDE

MANČESTER SITI – NJUKASL (tip 1, kvota 1,22) – rezultat 2:0

Raspoloženi Rahim Sterling i Žoao Kanselo i očajna odbrana Njukasla doneli su Mančester Sitiju tri boda u 15. kolu Premijer lige. Građani su ostvarili 12. uzastopnu pobedu protiv Njukasla kod kuće i potvrdili da im leže Svrake.

Opširnije OVDE

KLUB BRIŽ – EUPEN (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 3:0

Crno-plavi su i danas protiv Eupena prespavali celo prvo poluvreme i izgleda da ih je tek glas trenera u svlačionici prenuo i onda su počeli da igraju. Tih drugih 45 minuta bilo je dosta vremena da Klub Briž upiše ubedljiv trijumf i vrati se na pobedničku stazu.

Opširnije OVDE

ATLETIKO MINEIRO – KORITIBA (tip 1, kvota 1,38) – rezultat 2:0

Pokazao je Atletiko Mineiro zašto je kandidat za titulu. Rutinski rešava rivale. Mučio se domaćin da otvori Koritibu, nije uspeo da je otključa u prvom poluvremenu, ali je u nastavku podigao nivo obrtaja. Prvi gol došao je u pravi čas, a Eduardo je u završnici samo potvrdio trijumf.

BELOIZDAD – GOR MAHA (tip 1, kvota 1,18) – rezultat 6:0

Pitanje prolaska u narednu rundu afričke Lige šampiona Beloizdad je rešio već do poluvremena. Superioran je bio Beloizdad, poigrao se sa Gor Mahom i naneo joj težak poraz. Četiri gola za poluvreme, ukupno šest do 67. minuta i mogao je da stane alžirski predstavnik.

PRECRTANO

FULAM – SAUTEMPTON (tip 2, kvota 2,65) – rezultat 0:0

Fulam i Sautempton odigrali su dosta loš meč, bez golova. Bez obzira na poziciju na tabeli i neophodne pobede, Kolibaši ipak mogu da budu zadovoljniji jer Sautempton je bio bolji, pogotovo u drugom poluvremenu. Sveci su bili bliži pobedi, ali im je na put do nova tri boda stala prečka.

Opširnije OVDE

LESTER – MANČESTER JUNAJTED (tip 2, kvota 2,50) – rezultat 2:2

Ponovo je odbrana Junajteda bila slabiji deo tima i koštala je Solskjerov tim poprilično skupo. Nije razočarao prvi meč Boksing deja, doneo je golove, ali jeste razočarala odbrana Mančester Junajteda. Sve što je napad uradio, odbrana je prosula.

Opširnije OVDE

STANDARD – SINT TROJDEN (tip 1, kvota 2,05) – rezultat 1:2

Sint Trojden produbio je krizu u Standardu. Gosti su nakon prvih 45 minuta vodili sa 2:0, šokirali su Standard na startu meča. Dok je domaćin došao sebi i pogledao na semafor, bio je u minusu dva gola. Morao je da juri prednost, a u tome mu je pomogao Kaufrijez. Ostao je Sint Trojden sa desetoricom, Muleka je prepolovio razliku, ali su gosti odoleli u poslednjih 20 minuta i odneli ceo plen.

ARSENAL – ČELSI (tip 2, kvota 2,00) – rezultat 3:1

Malo ko je davao šansu Arsenalu uoči gradskog duela sa Čelsijem u 15. kolu Premijer lige, ali fudbaleri u crveno-belim dresovima ove subote odigrali su najbolju partiju ove sezone i potpuno nadigrali favorizovanog rivala. Otvorio je Lakazet Plavce, Džaka je duplirao prednost, a Saka zapečatio sudbinu Lampardovom timu, koji je preko Abrahama ublažio poraz.

Opširnije OVDE

KORTRAJK – GENT (tip 2, kvota 2,05) – rezultat 1:0

Gent je ponovo napravio veliki korak unazad. Pobede protiv Klub Briža i Standarda poništene su za tili čas. Ide Gent korak napred, pa se vrati jedan unazad. Rival Crvene zvezde u ovogodišnjoj grupnoj fazi Lige Evrope doživeo je deseti poraz u sezoni. Skupo je ekipu Genta koštao crveni karton Jeremčuka iz 22. minuta, a Faiz Selemani postigao je gol odluke.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danasportsko klađenjeInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara