REZZIME DANA (subota): Kneževi i Svrake najviše razočarali...

Vreme čitanja: 4min | sub. 25.01.20. | 23:18

Pogledajte ko vam je 25. januara doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

Evo kako ste tipovali.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

MENHENGLADBAH - MAJNC (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 3:1 

Menhengladbah je do važnih bodova protiv Majnca stigao zahvaljujući izuzetno raspoloženom Alesanu Plei, koji je golovima u 24. i 76. minutu doneo preokret svom timu, dok je konačan rezultat postavio Nojhaus evroglom u 87. minut - 3:1 (1:1). Majnc je na ovoj utakmici vodio golm Kvajsona od 11. minuta, ali je potom plea majstorski iskoristio dva centašuta svojih igrača. Ipak, prava poslastica je sačuvana za sam finiš meča, kada je Florijan Nojhaus iskoristio istrčavanje Zentnera i lobovao ga sa oko 40 metara udaljenosti.

Opširnije OVDE.

SEVILJA - GRANADA (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:0

Kada su napadači u formi, onda nema problema za većinu timova, a tako je i za Sevilju koja igra vrlo dobro. Na Sančez Pishuanu je večeras gostovala Granada, a Sevilja je prilično lagano izašla na kraj sa svojim protivnikom i slavila sa 2:0 (1:0). Možemo da kažemo da navijači Sevilje uopšte nisu morali da brinu i razmišljaju da li će njihovi izabranici izaći kao pobednici jer je Luk de Jong postigao jako lep gol već u 11. minutu i tako potvrdio koliko je opasan, posebno u skoku.

Opširnije OVDE.

HAL - ČELSI (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 1:2

Fudbaleri Čelsija poslednji su u subotnjem programu FA kupa overili plasman u osminu finala pošto su KCOM stadionu možda i lakše nego što se očekivalo dobili Hal rezultatom 2:1 (1:0). Potpuno očekivano, Frenk Lampard je odlučio da odmori većinu svojih najvažnijih igrača, pa je protiv Hala izveo tim sa Aspilikuetom, Zumom i Kovačićem od najčešćih startera, ali i Mauntom, Hadson Odojijem i Alonsom. Na gol je ponovo stao Kabaljero, minute je opet dobio mladi Tomori, dok su uz Kovačića u veznom redu bili Maunt i Barkli. Hadson Odoi je bio deo ofanzivnog trilinga sa Batšuajijem i Pedrom.

Opširnije OVDE.

BAJERN - ŠALKE (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 5:0

Bajern je maksimalno iskoristio šansu koja mu se ukazala porazom Lajpciga u Frankfurtu. Ekipa Hansa Flika bila je ubedljiva u derbiju protiv Šalkea (5:0), mada je ekipa iz Gelzenkirhena odavno postala protivnik protiv kojeg minhenski gigant ima posebnu ispiraciju. Bajern je sa nova tri boda prišao samo na bod zaostatka od vodećeg Lajpciga, koji će biti na ozbiljnom izazovu narednog vikenda, kada mu dolazi trećeplasirani Menhengladbah.

Opširnije OVDE.

SENT ETJEN - NIM (tip 1, kvota 1,75) - 2:1

Sent Etjen je rano poveo golovima Hazrija, ali je morao ozbiljno da strepi u nastavku meča, pošto je Ferhat smanjio rezultat u finišu prvog poluvremena. Srećom po kladioce, kec nije doveden previše u pitanje, pošto Nim nije ni imao mnogo izrazitih prilika u nastavku meča, pa su bodovi zasluženo ostali u Sent Etjenu.

MONPELJE - DIŽON (tip 1, kvota 1,65) - 2:1

Monpelje je otpor Dižona srušio u drugom poluvremenu, a posao mu je u ogromnoj meri olakšalo isključenje Munira Šujara u 54. minutu. Ubrzo su Mole i Delor doneli značajnu prednost domaćeg tima, a jedino što su gosti uspeli u nastavku bilo je da ublaže poraz pogotkom Mame Baldea od 76. minuta utakmice.

HERAKLES - FAJENORD (tip 2, kvota 1,75) - 2:3

Četvrta u nizu, treća u gostima! Fajenord je konačno pregrmio onaj čudan period s nerešenim rezultatima i konačno se posvetio samo pobedama. Posle PSV, Utrehta i Herenvena pred ekipom Dika Advokata položio je Herakles u utakmici sa kišom golova – 3:2 (0:1). Iz keca u dvojku! Nije bilo lako, ali je bilo slatko! Posle gola Maksimilijana Rosmana iz nebeskog skoka na centaršut Merkela u 19. minutu usledio je miran period za domaćina, a onda – potop!

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

MONAKO - STRAZBUR (tip 1, kvota 1,60) - 1:3

Strazbur je potvrdio visoke domete u ovoj sezoni. Ekipa Tijerija Loreja na impozantan je način odnela bodove sa stadiona Luj Drugi, gde je održala čas fudbala domaćem Monaku i dodatno se približila samov vrhu tablele - 3:1 (1:0). Gosti su u idealnim trenucima postizali golove. Poveli su golom Ludovika Ažorka u 40. minutu, a sve je praktično bilo rešeno u 66. minutu, kada je Adrijen Tomason duplirao prednost svog tima. Robert Moreno je pokušao da promeni situaciju na terenu uvođenjem Jovetića, Agilara i Adrijena Silve, ali je ubrzo usledio potpuni nokaut domaćeg tima u režiji Stefana Mitrovića.

Opširnije OVDE.

NJUKASL - OKSFORD (tip 1, kvota 1,55) - 0:0

Od premijerligaša se ovog popodneva u četvrtoj rundi FA kupa najviše obrukao Njukasl, koji je na svom Sent Džejsm Parku odigrao bez golova protiv trećeligaša Oksforda, pa će na Kasam stadionu biti prinuđen da traži prolaz u narednu fazu takmičenja. Domaćin je napadao, imao i 62 posto loptu u svom posedu, ali nije iskoristio nekoliko odličnih šansi, pa stoga nije ni zaslužio da obezbedi prolaz u ovom meču.

SPARTA - FORTUNA (tip 1, kvota 1,65) - 1:1

Sparta ne da nije bila blizu pobede već jemorala da juri prednost gostiju od 20. minuta igre, pa na kraju može da bude zadovoljna osvojenim bodom. Do njega je došla zahvaljujući pogotku Jurgena Mateja u 73. minutu utakmice. Gosti su vodili golom Vitalija Damaskana i kasnije dosta dobro odolevali, ali više od boda nisu uspeli da osvoje na ovom teškom gostovanju.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara