REZZIME DANA (subota): Kad Milan izgubi od Specije i polovičan učinak je odličan

Vreme čitanja: 5min | sub. 13.02.21. | 23:37

Pogledajte ko vam je doneo novac 13. februara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

SEVILJA - UESKA (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 1:0

U fantastičnoj seriji nalaze se fudbaleri Sevilje. Tim Đulena Lopetegija vezao je devet pobeda i to bez primljenog gola. Poslednja žrtva bila je Ueska. Pobeda 1:0 nad "fenjerašem" Primere ne zvuči upečatljivo, ali imajući u vidu pomenuti niz, kao i šanse koje su borbeni gosti imali, svakako će imati veliki uticaj na samopouzdanje ekipe pred prvi duel osmine finala Lige šampiona sa Borusijom Dortmund.

Opširnije OVDE.

PSŽ - NICA (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 2:1

Pravu glavobolju imaće Mauricio Poketino u utorak ako njegov Pari Sen Žermen bude na stadionu Kamp Nou igrao kao večeras protiv Nice. Jeste PSŽ slavio sa 2:1, ali bila je to dvočasovna muka u kojoj se ipak došlo do maksimalnog učinka i tako zadržao korak za prvoplasiranim Lilom. Moraće PSŽ da pokaže mnogo više i bolje protiv Barselone u utorak, ali se i te kako osetilo odsustvo Nejmara, Anhela di Marije i Marka Veratija od kojih će prva dvojica sigurno da propuste meč u Kataloniji, dok bi italijanski vezista trebalo da se vrati u startnu postavu jer se nominalno oporavio od povrede kuka.

Opširnije OVDE.

HERAKLES - AJAKS (tip 2, kvota 1,37) - rezultat 0:2

Tri puta zaredom igrači Ajaksa pokunjeni su napuštali stadion u Almelu. Na Heraklesovom igralištu na pobedu su čekali još od 2016. i ta je zla kob plašila navijače slavnog kluba, međutim njihovi mezimci uspeli su konačno da se isprse i slave na neugodnom gostovanju. Još jednu sjajnu partiju pružio je najskuplji igrač u istoriji holandskog fudbala Sebastijan Ale. Francuski golgeter postigao je gol kojim je utakmica definitivno rešena u 79. minutu, a prethodno je asistirao Davija Klasenu za vođstvo gostiju.

Opširnije OVDE.

MANČESTER SITI - TOTENHEM (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:0

Siti nezadrživo juriša ka šampionskoj kruni uz sedam bodova i jednom utakmicom više naspram drugoplasiranog Lestera pošto je na Etihadu pregazio Totenhem i naneo mu tako sedmi poraz u prvenstvu. Onaj trzaj protiv VBA sada je prošlost, Totenhem je na četiri poraza u minulih pet kola i sve dublje tone ka sredini tabele, dok konkurencija topi zaostatak. Ne samo što je Siti bio apsolutno dominantan, nego je utisak da je razlika mogla da bude još veća, samo da su igrači Pepa Gvardiole to želeli. Neverovatni Gundogan je postigao dva pogotka, prethodno je mrežu Pevaca načeo Rodri sa bele tačke.

Opširnije OVDE.

BARSELONA - ALAVES (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 5:1

Odavno Barselona nije izgledala tako dobro kao večeras protiv Alavesa. Na krilima razigranog Argentinca Barsa je pregazila Alaves i napravila divnu uvertiru za nastavak Lige šampiona, ostaviši ujedno u trci sa Atletikom za špansku krunu. Mesi je podsetio na najbolje dane, Riki Puć majstorski dirigovao igrom, Trinkao pogađao, mlađani Moriba Kuruma asistirao na prvoj utakmici koju je počeo, Žunior Firpo počeo da daje "znake života", Grizman se u potpunosti stavio u služnu ekipe. Alaves u takvoj situaciji nije imao šta da traži na Kamp Nouu, mada je u jednom momentu uspeo da smanji na 1:2. Ispostaviće se, bilo je to sve što su momci Abelarda Fernandeza mogli.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

UNION BERLIN - ŠALKE (tip 1, kvota 1,82) - rezultat 0:0

Nula u glavnom gradu Nemačke. Union Berlin je bio daleko bolji rival protiv poslednjeplasiranog Šalkea, ali to nije uspeo da materijalizuje. Čak 19 šuteva ka golu rivala, ali nisu nišanske sprave domaćih igrača bile nameštene. Tri puta su tukli u metu, ali je Farman bio pribran, pa nije dozvolio da mu se mreža zatrese. Deveti remi za sastav iz glavnog grada, koji je sa 30 bodova miran u sredini tabele. Ekipa iz Gelzenkirhena zakucana za dno sa čak 21 bodom manje. Sve je izvesnije da će se sledeće sezone na Veltins areni igrati Cvajta.

LEVERKUZEN - MAJNC (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:2

Imao je Vekself sve na svojoj strani. Dva gola viška, igru, do kraja je bila ostala samo sudijska nadoknada... A onda je Majnc priredio pravo malo čudo. Robert Glacel je pogodio za 2:1, pa onda Kevin Šteger za 2:2. Prethodno su prednost Leveru doneli Lukas Alario i njegova zamena Patrik Šik.

Opširnije OVDE.

SPECIJA - MILAN (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 2:0

Kakav šamar za Milan! Specija je potpuno razmontirala lidera Serije A u utakmici koja prethodi prvom meču 1/16 finala Lige Evrope na stadionu Rajko Mitić. Ekipa Vinćenca Italijana održala je čas fudbala sastavu Stefana Piolija i zadala mu težak udarac u borbi za "skudeto". Rosoneri su dva puta vadili loptu iz svoje mreže, a mogli su i u još nekoliko navrata da odlične šanse domaćina nije zaustavio Đanluiđi Donaruma. Mladi čuvar mreže je bio najzaslužniji što nije bilo golova u prvih 45 minuta, ali ništa nije mogao u situacijama iz 56. i 67. minuta kada su golove postizali Đulio Mađore i Simone Bastoni, dvojica igrača koja su ponikla upravo u ekipi kojoj su svi pred početak sezone predviđali ekspresan povratak u Seriju B.

Opširnije OVDE.

LION - MONPELJE (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:2

Propustili su fudbaleri Liona priliku da prenoće na prvom mestu Lige 1, a u tome ih je sprečila nova nada francuskog fudbala, 18-godišnji Eli Vahi. Mladi napadač Monpeljea ušao je u igru na početku drugog poluvremena i u 65. minutu postigao gol za, ispostavilo se konačnih, 2:1. Iskoristio je nerezonsku intervenciju i poklon Entonija Lopesa, koji je paradom samo kratko odbio loptu na oštar centaršut iz prekida.

Opširnije OVDE.

PORTO - BOAVISTA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:2

Novi poklon za vodeći Sporting. Porto je posle 45 minuta igre na svom stadionu imao dva gola zaostaka. Uspeo je golovima Taremija i Serža Oliveire da poravna rezultat u nastavku, a imao je u 85. minutu priliku i da preokrene. Dobili su Zmajevi penal, ali ga u gol nije pretvorio upravo Oliveira. Samo četiri minuta kasnije zatresla se mreža gostiju, ali je pogodak Evanilsona poništen zbog igranja rukom. Remi na Dragau, kojem se raduju lisabonski Lavovi. Sporting će imati priliku da pobegne Zmajevima na 10 bodova.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara