REZZIME DANA (subota): Čelsijeva deca pokrenula stvari, Barselona došla kao šlag na tortu

Vreme čitanja: 4min | sub. 09.11.19. | 23:00

Pogledajte ko vam je 9. novembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

ČELSI - KRISTAL PALAS (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 2:0
Čelsi je pobedom nad Kristal Palasom u gradskom derbiju (2:0) nastavio fantastičnu seriju pobeda u Premijer ligi i stigao do šeste recke u nizu, čime je dodatno izvršio pritisak na Siti i Liverpul i bar nakratko preuzeo drugo mesto na tabeli od aktuelnog šampiona. Čelsi je postao apsolutni hit engleske fudbalske scene, pošto njen najmlađi trener radi ozbiljne stvari s najmlađim timom u prvenstvu, koji u srži ima decu iz klupske akademije. IZVEŠTAJ.

INTER - VERONA (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:1
Imao je Inter unutrašnje probleme pre ove utakmice, izazvane neprikladnim izjavama Antonija Kontea na račun klupske uprave, ali je večeras svima na Meaci pao kamen sa srca. Nerazuri posle velikog preokreta, zahvaljujući evrogolu Nikola Barele u 83. minutu, srušili borbenu Veronu i domogli se prvog mesta na tabeli Serije A - 2:1 (0:1). IZVEŠTAJ.

EIBAR - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 0:4
Karim Benzema rešeta kao u najboljim danima, a kako sada stoje stvari spreman je da nadmaši sezonu 2015/2016. kada je na 27 utakmica u Primeri postigao 24 gola. Ove sezone je postigao devet na 11 utakmica i bio najzaslužniji za to što je Kraljevski klub reprezentativnu pauzu dočekao na liderskoj poziciji - 4:0 (3:0). IZVEŠTAJ.

MONAKO - DIŽON (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:0
Kiks Doga iskoristio je Monako, jedan od najvećih konkurenata Lila za mesto u Ligi šampiona. Kneževi su dobili pretposlednji Dižon (1:0 golom Aleksandra Golovina, pa sada imaju samo bod manje od Lila i grupe timova koje je sakupila 19 bodova. To su bile lepe vesti iz Francuske za vaše tikete ove subotnje večeri. IZVEŠTAJ.

SANTA KLARA - BENFIKA (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 1:2
Benfika je kao gost pobedila Santa Klaru posle preokreta u drugom poluvremenu sa 2:1, ali s velikom mukom i posle loše partije šampiona Portugalije. Užasno prvo poluvreme ekipe Bruna Lažea obeležio je vodeći pogodak domaćina koji je postigao Karvaljo u 17. minutu, a borbena Santa Klara propustila je još jednu izglednu šansu da uveća prednost. IZVEŠTAJ.

BARSELONA - SELTA (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 4:1
Već godinama je Barselona Lionel Mesi. Mogu da pričaju Katalonci šta hoće i da guraju tu činjenicu pod tepih, sve se u njihovoj igri vrti samo oko jednog čoveka. Verovatno jedinog koji može da postigne gol u svakom trenutku. Kada njega zaustavite i Barsa je zaustavljena. Prosto. Šta reći o novoj maestralnoj partiji Argentinca koji je het-trikom doneo trijumf Barseloni na prepunom Nou Kampu nad Seltom od 4:1, a da se to već ne zna. IZVEŠTAJ.

HERAKLES - VVV VENLO (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 6:1
Šestica Heraklesa za nastavak sna o Ligi šampiona. Fantastični tim iz Almela danas je u potpunosti pregazio Venlo, koji ostaje u crvenoj zoni, vezavši pritom osmi uzastopni poraz u svim takmičenjima. Koliko je katastrofalna situacija u gostujućem sastavu dovoljno govori podatak da su pre desetak dana izbačeni iz Kupa od stane Grune Stara, trećeligaša, a da su na poslednjih sedam mečeva primili čak 26 golova. Lep kec za vaše tikete.

PRECRTANO

TOTENHEM - ŠEFILD JUNAJTED (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 1:1
Novo kolo i novo premijerligaško mučenje za Totenhem. Koliko god da su dobro izgledali na Marakani pre neko veče, Pevci su se opet vratili u tmurnu realnost engleskog fudbala u kojoj se muče da pobede rivale bilo da se igra kod njih ili na strani. Novu glavobolju Maurisiju Poketinu zadao je sjajni Šefild Junajted koji je odneo bod iz Londona posle uzbudljivog okršaja (1:1). Potpuno zasluženo. IZVEŠTAJ.

LIL - MEC (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 0:0
Ozbiljan kiks ove subote zabeležio je Lil, pošto nije uspeo da slomi otpor slabašnog Meca - 0:0. Ekipa Kristofa Galtijea ostaje na samo jednoj pobedi u poslednjih mesec i po dana. Nadali ste se da će ipak večeras doći do pobede, pa ste pokušali sa kecom, ali on na kraju nije došao. IZVEŠTAJ.

NAPOLI - ĐENOVA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 0:0
Teška kriza trese Napulj. Sukob svlačionice i predsednika Aurelija de Laurentisa preneo se i na stadion San Paolo, gde su navijači, njih svega oko 20.000 ozbiljnim zvižducima i uvredama dočekali svoje doskorašnje miljenike. Takvo raspoloženje odrazilo se i na igru Napolija, pa je Đenova ove večeri odnela bod sa juga Italije, a mogla je i sva tri - 0:0. IZVEŠTAJ.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara