Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

REZZIME DANA (subota): Baš šareno

Vreme čitanja: 4min | sub. 06.02.21. | 23:21

Pogledajte ko vam je 6. februara doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

UESKA - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,65) - rezultat 1:2

Real je bio u nokdaunu. Tamo ga je bacio Levante prošlog vikenda, a kada je Havi Galan početkom drugog poluvremena doveo Uesku u vođstvo u današnjem susretu, izgledalo je da se Kraljevski klub definitivno oprašta od krune. Da tako ne bude pobrinuo se onaj od koga se to najmanje očekivalo - Rafael Varan. Madriđani su preokrenuli protiv fenjeraša (2:1) i ostali u trci sa Atletikom.

Opširnije OVDE.

SEVILJA - HETAFE (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 3:0

Mnogo teže (i skuplje) nego što su očekivali, fudbaleri Sevilje došli su na svom terenu do tri boda protiv dvanaestoplasiranog Hetafea. Pobedili su 3:0, međutim, ne tako lako kao što rezultat nagoveštava, a strepeće zbog lekarskog izveštaja o povredi sjajnog Lukasa Okamposa, kog je u 53. minutu krvnički nagazio kapiten gostiju, Đene Dakoma. Nije bilo dileme da li štoper Hetafea zaslužuje direktan crveni karton kada je prikazan snimak, a tako je i postupio arbitar Huan Martinez.

Opširnije OVDE.

ŠALKE - RB LAJPCIG (tip 2, kvota 1,43) - rezultat 0:3

Četa Julijana Nagelsmana slavila je s laganih 3:0 uz preko 20 udaraca ka golu Ralfa Fermana. Šalke bukvalno nije mogao da opepeli. Potvrdilo se ono o čemu su mnogi pričali, da Škodran Mustafi neće biti pravo pojačanje u borbi za opstanak. Kod prvog gola Mukiele ga je nadskočio, a kod trećeg Vili Orban je skočio između njega i Matije Nastasića. Oba puta posle kornera.

Opširnije OVDE. 

LION - STRAZBUR (tip 1, kvota 1,52) - rezultat 3:0

Ekipa Rudija Garsije rutinski je u 24. kolu odradila posao protiv petnaestoplasiranog Strazbura, savladavši ga 3:0, a posao je dodatno olakšao ofanzivni vezista gostiju Adrijen Tomason, koji je dobio dva žuta kartona u 14. minutu. Kao da je imao pomračenje uma fudbaler Strazburga u tim trenucima. Prvo je bespotrebno oštro startovao na protivničkog defanzivca Tijaga Mendesa, a onda i isprovocirao sudiju svojim prigovorom.

Opširnije OVDE.

JUVENTUS - ROMA (tip 1, kvota 1,82) - rezultat 2:0

Kristijano Ronaldo kao savršeno podmazana mašina ne prestaje da oduševljava, a večeras je to učinio u pobedi nad Romom - 2:0 (1:0). Opterećena unutrašnjim problemima, Vučica je večeras bila bezopasna u većem delu susreta, iako je vršila solidan pritisak, što je Staru damu lansiralo na treću poziciju italijanskog šampionata, uz samo četiri boda manje naspram Milana i pet u odnosu na Inter. Juventus nije igrao previše dobro, ali je uradio sasvim dovoljno da večeras izvuče važnu pobedu iako ponovo igra nije bila toliko dobra.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

ATALANTA - TORINO (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 3:3

Teško da u Italiji neko igra utakmice koje više ostavljaju bez daha od Atalante, što se samo još jednom potvrdilo ovog subotnjeg popodneva! Atalanta je do 21. minuta imala već tri gola prednosti, sve je izgledalo da će Torino doživeti istinski debakl, ali onda se sve okrenulo i Bikovi su uspeli sve da nadoknade i utišaju Bergamo - 3:3 (3:2).

Opširnije OVDE.

MANČESTER JUNAJTED - EVERTON (tip 1, kvota 1,72) - rezultat 3:3

Old Traford, od Teatra snova, pretvorio se u Teatar košmara za Mančester Junajted, a upravo greške koje izabranici Ole Gunara Soljskera prave na svom terenu mogle bi skupo da ih koštaju u botbi za premijerligaški tron. Novu u nizu, Crveni đavoli napravili su protiv Evertona plativši ceh neshvatljivim greškama uprkos dominantnoj igri tokom većeg dela susreta pa su Karamela u Liverpul krenule sa velikim bodom u dežepu (3:3).

Opširnije OVDE.

MENHENGLADBAH - KELN (tip 1, kvota 1,63) - rezultat 1:2

Veliko iznenađenje u Derbiju Rajne! Slavi Keln, tuguje Menhengladbah. Posle punih pet godina Jarčevi su srušili velikog rivala na njegovom terenu (2:1) i na tome u dobroj meri mogu da zahvale treneru domaćeg sastava Marku Rozeu koji je neobjašnjivo iz tima izostavio petoricu standardnih prvotimaca?!

Opširnije OVDE.

ĐENOVA - NAPOLI (tip 2, kvota 1,93) - rezultat 2:1

Sunovrat Napolija u Đenovi u režiji neverovatnog Gorana Pandeva! Fantastični Makedonac je večeras postao najstariji igrač koji je postigao najmanje dva gola i zabeležio najmanje dve asistencije u jednoj sezoni Serije A i tako se upisao u istoriju italijanskog fudbala. On je sa dva pogotka kaznio velike greške odbrane Napolitanaca i do očaja doveo Đenara Gatuza, kojem se sada isuviše ozbiljno drma klupa - 2:1 (2:0).

Opširnije OVDE.

STANDARD - LEVEN (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 1:1

Veliku šansu propustio je Standard da izađe iz mini-krize i ponovo se vrati pobedama. Ne samo što domaćin nije ima dovoljno municije u nogama, gosti su prvi probili led u 60. minutu i naterali Standard da krene još ofanzivnije, iako već tada nije išlo dobro. Gol za izjednačenje jeste stigao u 84. minutu, ali kada je Dusene isključen samo tri minuta kasnije, sve je palo u vodu...


tagovi

rezzime danaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara