REZZIME DANA (subota): Barsa izdala

Vreme čitanja: 4min | sub. 25.11.23. | 23:06

Pročitajte ko vam je doneo novac 25. novembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ATLETIKO MADRID - MAJORKA (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 1:0

Konačno u Španiji imamo pravu, uzbudljivu trku za titulu, koja ne podrzumeva nadgornjavanje samo Reala i Barselone. Tu je Đirona, lider je, pitanje je koliko će dugo izdržati, međutim ono što je važnije - tu je Atletiko. Čini se, Atletiko sa šampionskim genom, s ambicijom da se nosi jače i duže nego prethodnih godina.

Opširnije OVDE.

DORTMUND - MENHENGLADBAH (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 4:2

Borusija iz Dortmunda u svom stilu, s puno drame, uspona i padova, samim tim i stresiranja armije svojih navijača. Gladbah je potpuno neočekivano vodio na Vestfalenu sa 2:0 posle 28 minuta. Pogađali su mlađani Roko Rajc i Manu Kone. Čak je Alasanu Plei poništen gol zbog ofsajda... Međutim onda pad kadav se retko viđa. Gosti su prestali da igraju, Dortmund na vreme uspeo da smanji na 1:2 i krenuo je najveći preokret ove sezone. Marcel Zabicer u 30. za 1:2, Niklas Filkrug u 33. za 2:2, pa Bajno Gitens u samom finišu prvog dela na pas Filkruga za 3:2. Malen je u poslednjim trenucima postavio konačnih 4:2.

VERDER - LEVERKUZEN (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 0:3

Pobeda po pobeda, bod po bod (ili bolje reći tri po tri), i biće uskoro jesenja titula. Svaka čast Bajernu za nisku odličnih rezultata, ali Leverkuzen ne greši i sigurno gazi za polusezonskim lovorikama. Na uvek neugodnom gostovanju u Bremenu četa Ćabija Alonsa slavila je sa 3:0 i vratila se na čelo Bundeslige, napravivši izvarednu uvertiru za derbi koji je čeka idućeg vikenda protiv Dortmunda.

Opširnije OVDE.

BRENTFORD - ARSENAL (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 0:1

Ne znamo još da li će se ponoviti događaji iz prošle sezone, ali Arsenal je ponovo uzeo mesto na vrhu tabele u gotovo isto vreme kao prošle godine! I oba puta u priču je bio umešan Brentford. Minulog novembra klub iz Zapadnog Londona je kao gost savladao Mančester Siti, dok je Arsenal takođe van svoje kuće dobio Vulvse, sada je posle remija branioca titule i Liverpula igrači Mikela Artete dobili su hrabru ekipu Tomasa Franka i ponovo zaseli na prvo mesto Premijer lige - 1:0 (0:0)

Opširnije OVDE

AJAKS - VITESE (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 5:0

Kolo broj 13, pobeda broj 13 za Filipsovce. Napravio je Peter Boš paklenu mašinu pre početka sezone i kada je pustio na teren, ona je počela da melje redom. Niko ne uspeva ni da je uspori, a kamoli zaustavi. Nije uspeo to ni Tvente, koji je kolo dočekao kao trećeplasirani tim na tabeli. Usred Enšedea – 0:3.

Opširnije OVDE.

MILAN - FJORENTINA (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 1:0

Luka Jović može da bude zadovoljan načinom na koji je odmenio suspendovanog Olivijea Žirua, s obzirom na to da je direktno učestvovao u ključnoj akciji koja je prethodila pobedonosnom pogotku Tea Ernandeza sa bele tačke u nadoknadi prvog poluvremena, ali su mu osećanja ipak pomešana, jer u 75. minutu nije iskoristio verovatno najbolju priliku otkad nosi dres Rosonera. Na kraju, ono što je najvažnije, Rosoneri došli do pobede koja ih je vratila na treće mesto Serije A - 1:0 (1:0).

Opširnije OVDE.

HETAFE - ALMERIJA (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:1

Zacementirani su Rohiblankosi iz Andaluzije za dno Primere, nemaju trijumf iz 14. kola Primere, uz katastrofalan učinak od 11 poraza i tri remija. Pravo je čudo potrebno kako bi Almerija opstala u Primeri, a danas nije osvojila bod iako je već u sedmom minutu povela golom Laržija Ramazanija. Već do poluvremena navijači na Koliseum Alfonso Peresu slavili su preokret preko Mejsona Grinvuda i Borhe Majorala.

PAOK - PANSERAIKOS (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 5:0

Igrali su crno-beli iz Soluna veoma dobro tokom čitavog novembra. Uspešan niz započet je u velikom derbiju u Pireju kada je tim rumunskog stručnjaka Razvana Lučeskua trijumfovao na Karaiskakisu protiv Olimpijakosa 4:2. Nakon kiksa u Ligi konferencije protiv Aberdina na Tumbi (2:2), nastavio je PAOK s dobrim partijama, pošto je opravdao ulogu velikog favorita najpre protiv Panetolikosa 2:1, a sada i Panseraikosa 5:0. Dvostruki strelac bio je Austrijanac Tomas Murg, dok su po jedan dali Magomed Ozdoev, Rafa, uz autogol Slovaka Adrijana Hovana.

PRECRTANO

RAJO VALJEKANO - BARSELONA (tip 2, kvota 1,70) - rezultati 1:1

Više ništa nije slučajno, Rajo Valjekano je uklet za Barselonu i Ćavija Ernandeza. Mladi stručnjak ni četvrti put na klupi katalonskog giganta nije uspeo da savlada klub iz predrgađa Madrida, pa se aktuelni šampion uz utakmicu više nalazi na tri boda udaljenosti od vodeće Đirone - 1:1 (1:0).

Opširnije OVDE.

KLUŽ - UTA ARAD (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 0:0

Doveden je italijanski trener Andrea Mandorilini u Kluž s ciljem da vrati domaću titulu na stadion Doktora Konstantina Raduleskua. Neće ovakvim rezultatima Bordom tim izboriti povratak pehara, pošto je odigrao samo 0:0 protiv 13. tima na tabeli UTA Arada. Posle 17 kola Kluž ima dva boda manje od lidera FCSB-a iz utakmice više. Od trećeplasiranog Rapid Bukurešta ima dva boda više, uz takođe utakmicu više.


tagovi

bettingrezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara