Ilustracija, Reuters
Ilustracija, Reuters

REZZIME DANA (sreda): Nemci su uvek sigurica

Vreme čitanja: 3min | sre. 11.11.20. | 23:43

Pogledajte ko vam je 11. novembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

NEMAČKA - ČEŠKA (tip 1, kvota 1,55) - 1:0

Eksperimentisao je i nemački selektor Jogi Lev u Lajpcigu protiv Češke i delimično može da bude zadovoljan onim što je video. Panceri su pobedili 1:0. Benfikin napadač Luka Valdšmit nastavlja da koristi svaku šansu koja mu se pruži. On je bio jedan od Levovih mladih aduta koji su dobili šansu večeras poput Nojhausa, Hofmana ili debitanata Bakua i Maksa po bokovima.

Opširnije OVDE.

GRČKA - KIPAR (tip 1, kvota 1,32) - 2:1

Grčka je odradila ceo posao već za 17 minuta igre kada je domaći tim napravio razliku od dva gola viška. To Kipar nije uspeo da stigne, ali je do kraja utakmice gost uspeo da postigne jedan gol. Na kraju se ispostavilo da je to bio utešni pogodak Kipra.

RUMUNIJA - BELORUSIJA (tip 1, kvota 1,62) - 5:3

Reprezentacija Rumunije je u poslednjih godinu dana odigrala sedam utakmica i pobedila samo jednu, upisavši usput pet poraza od kojih je u nekima primala po četiri ili pet golova. Konačno je večeras i Rumunija pružila dobru partiju i prekinula niz od tri poraza. U prijateljskom meču u Ploeštiju je stradala očajna Belorusija koja je ispraćena sa pet komada u mreži – 5:3.

Opširnije OVDE.

BELGIJA - ŠVAJCARSKA (tip 1, kvota 2,05) - 2:1

Generalna proba pred duel sa Englezima u Ligi nacija za Belgijance je protekla uspešno. Roberto Martinez na raspolaganju nije imao Romelua Lukaku, ali mu je napadač Kristal Palasa Miši Batšuaji bio dostojna zamena. Belgija je gubila na poluvremenu (0:1), ali je u nastavku zaigrala znatno bolje i zahvaljujući golovima Batšuajija slavila sa 2:1.

Opširnije OVDE.

LUKSEMBURG - AUSTRIJA (tip 2, kvota 1,35) - 0:3

Verovali ste u Austriju i niste pogrešili, ali ste morali da čekate da prođe dobrih sat vremena igre da Austrija probije oklop Luksemburga i tek onda su stvari postale jasnije. Golove za goste postigli su Trauner, Grbić i Vajzinger i to je bilo više nego dovoljno da Austrijanci ostvare ubedljivu pobedu.

ITALIJA - ESTONIJA (tip 1, kvota 1,07) - 4:0

Za razliku od Nemaca koji su poznati da uvek igraju na gol više, tradicionalno cinični Italijani su do nogu potukli nejake Estonce - 4:0. Italijanima je bila potrebna pobeda zbog FIFA rejtinga, kako bi ostali u prvom šeširu žreba kvalifikacija za SP u Kataru koji se održava narednog meseca.

Opširnije OVDE.

BUGARSKA - GIBRALTAR (tip 1, kvota 1,10) - 3:0

Bugarska je odradila ceo posao dok si rekao keks. Tri gola u mreži Gibraltara za laganu pobedu Bugara od 3:0. I sva tri su pala u prvom poluvremenu. Domaći tim je bolje otvorio meč i poveo u 6. minutu utakmice preko Cvetkova, potom je u 15. precizan bio Jomov, da bi Iliev postavio konačnih 3:0.

PORTUGALIJA - ANDORA (tip 1, kvota 1,01) - 7:0

Portugalci su bili brutalni protiv autsajdera Andore - 7:0. Selektor Santoš je na klupi ostavio Ronalda, Feliksa, Bruna Fernandeša, Bernarda Silvu, Žotu, Dijaša, Kansela, Karvalja... Šansu su dobili neki novi igrači, a najbolje su je iskoristili debitanti Neto i Paulinjo. Oba su postigli po gol u prvom poluvremenu za 2:0 (Paulinjo još jedan u drugom), a onda je ušla teška artiljerija (Ronaldo i Feliks po gol ) i Andora je deklasirana.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

FRANCUSKA - FINSKA (tip 1, kvota 1,20) - 0:2

Šok za Francuze na Sen Deniju. Posle godinu i po dana četa Didijea Dešana doživela je poraz, a imajući u vidu da im ga je nanela 55. zemlja na FIFA rang listi, ovaj neuspeh aktuelnih svetskih šampiona može se smatrati jednim od težih u 21. veku. Fincima idu sve počasti.

Opširnije OVDE.

SLOVENIJA - AZERBEJDŽAN (tip 1, kvota 1,55) - 0:0

Najmanje popularan rezultat ovoga puta vam nije prijao. Slovenija i Azerbejdžan odigrali su bez golova, a u celoj situaciji je Slovenija ta od koje ste mnogo više očekivali. Probali su Slovenci sa brojnim izmenama na startu drugog poluvremena, ali nije vredelo.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara