Rezzime dana (sreda): Ko nije mogao bez fudbala, pratio je četvrtu argentinsku i Brazilce do 20 godina

Vreme čitanja: 3min | sre. 11.09.24. | 22:57

Pročitajte ko vam je doneo novac 11. septembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ZRINJSKI - SLOGA DOBOJ (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 3:1

Sve važno u duelu bosanske Premijer lige desilo se u drugom poluvremenu. Gosti iz Doboja poveli su autogolom bivšeg reprezentativca BiH Tonija Šunjića u 50. minutu, ali je desetak minuta kasnije Nardin Mulahusejinović neutralisao prednost gostiju. Veoma su lako fudbaleri Sloge ispustili pozitivan rezultat i dozvolili Franu Topiću da potpuno preokrene. Na kraju se i sam Toni Šunjić upisao u strelce za konačnih 3:1.

LOKOMOTIVA LAJPCIG - CVIKAU (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 3:2

Ako ste ogroman fudbalski fanatik i ne možete ni dana bez najvažnije sporedne stvari na svetu, onda bi bilo dobro da ste ispratili utakmicu Lokomotive Lajpcig iz Cvikaua. Pet pogodaka viđeno je u duelu četvrtog ranga nemačkog fudbala, a ekipe su se nekoliko puta smenjivale u vođstvu. Domaćin je poveo u drugom minutu, gost je izjednačio u osmom, a preokrenuo na 2:1 već u 14. minutu. Zvikau je u 80. zatresao mrežu rivala za 2:2 i taman se malo ponadao, ali je onda u četvtom minutu nadoknade Lokomotiva iz Lajpcig pobedila golom Ajšingera iz penala.

KUSTOŠIJA - SLAVEN BELUPO (tip 2, kvota 1,37) - rezultat 0:1

Meč šesnaestine finala kupa Hrvatske rešen je pogotkom makedonskog napadača Ilije Nestorovoskog. Bivši centarfor Palerma i Udinezea dao je gol u 55. minutu i tako doneo tri boda Slavenu, a Kustošiji ostavio da do kraja sezone igra u drugoj ligi Hrvatske.

ATLETIKO MADRID (ŽENE) - GRANADA (ŽENE) (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 2:0

Krenula je sezona u španskoj ligi za žene. Fudabalerke Atletika krenule su sezonu po planu i rutinski savladale Granadu. Đovana Keiroz Kosta u ranoj fazi prvog poluvremena i Šejla Gujaro u nadoknadi vremena slomile su otpor gošći i u takmičarsku 2024/25 krenule s tri boda.

ARGENTINO DE KILMES - SPORTIVO ITALIJANO (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 1:0

Trećeligaški karavan u Argentini doneo nam je okršaj Argentino De Kilmesa i Sportivo Italijana. Domaćin je pobedio golom Bruna Mina u 60. minutu i tako došao na četvo mesto na tabeli od 24 ekipe u ligi. Sportivo Italijano zauzima deveto mesto.

DEPORTIVO ESPANJOL - ATLAS (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 1:0

Četvrta liga Argentine bila je danas u fokusu, a Deportivo Espanjol je u pomenutom takmičenju preuzeo lidersku poziciju minimalnim trijumfom nad Atlasom. Heroj pobede domaćih bio je Dante Spitale, pošto je u 85. minutu zatresao mrežu Atlasa. Deportivo Espanjol sada ima bod više posle 11. kola od drugoplasiranog Real Pilara.

PALMEIRAS (do 20 godina) - ATLETIKO PARANAENSE (do 20 godina) (tip 1, kvota 1,48) - rezultat 3:1

Ide Palmerias u finale brazilskog prvenstva za igrače do 20 godina. Do 60. minuta je favorit vodio 3:0 i rešio pitanje pobdnika, a Atletiko Paranaense je u poslednjim trenucima stigao do počasnog gola. Palmeiras u finalu čeka pobednika drugog polufinalnog susreta između Kruzeira i Fortaleze.

PRECRTANO

DEPORTIVO MUNIZ - ITUAZINGO (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 0:0

Duel je odigran u okviru četvrtog ranga takmičenja argentinskog fudbala. U takmičenju učestvuje 25 klubova, a samo će šampion uzboriti promociju u viši rang. Veliki korak unazad u nameri da se probije do trećeligaškog karavana napravio je Deportivo Muniz. Favorit je odigrao bez golova na svom terenu protiv Ituazinga. Deportivo Muniz je treći, a Ituazingo 13. na tabeli.

SKENDERBRG - TEUTA (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 2:3

Uzimajući u obzir izuzetno ograničenu ponudu danas, ispostavilo se da je utakmica albanskog prvenstva bila možda i najinteresantniji fudbalski meč danas. Skenderbeg je poveo, Teuta je zatim prekrenula i došla do 1:3, a onda je domaćin u poslednjim trenucima dao pirov gol i postavio konačnih 2:3.

SENTRAL BALJESTER - DEPORTIVO PARAGUAJO (tip 1, kvota 1,92) - rezultat 0:0

Iako biste možda po imenu gostujuće ekipe pomislili da se radi o paragvajskom fudbalu, ne, to nije slučaj. U utakmici četvrtog ranaga takmičenja argentinskog fudbala nije viđen gol, a tome su se gosti više obradovali, pošto su zakuacani za poslednje 25. mesto na tabeli. Sentral Baljester zauzima 13. mesto.


tagovi

rezzime danaklađenje rezzime tipovanjarezzime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara