REZZIME DANA (sreda): Japanci bez greške...

Vreme čitanja: 3min | sre. 12.06.24. | 22:43

Pročitajte ko vam je 12. juna doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA..

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

SJK - EKENAS (tip 1, kvota 1,45) , rezultat 3:1

Sigurno pogođen fiks u Finskoj. Domaćin je bio favorit i ništa nije prepustio slučaju. Istina, Ekenes je preko Fofane izjednačio rezultat u 36. minutu. To kao da je bio signal domaćinu da pojača ritam i reši pitanje pobednika u drugom poluvremenu.

KOBE - TOJAMA (tip 1, kvota 1,23), rezultat 2:0

Nezahvalno je to reći, ali ovde nije bilo neizvesnosti ni pre početka utakmice. Razlika u klasi je bila više nego očigledna. Videlo se to već u 15. minutu kada je Kobe došao do prednosti, potom i otaljavao posao. I takav stav je bio dovoljan za dva gola.

KAŠIVA - GRULA MORIOKA (tip 1, kvota 1,33) , rezultat 2:0

Još jedan lagano pogođeni fiks u Japanu. Mada se Grula dobro držala i uspela da vas uznemiri. Međutim, Kašiva je u drugom poluvremenu

KAŠIMA - NARA (tip 1, kvota 1,12), rezultat 2:1

Ovde vas je obradovao Aleksandar Čavrić. Neksdašnji mladi reprezentativac Srbije je postigao vodeći gol za Kašimu. Mada se Nara dobro držala, čak uspela da izjednači. Na kraju je ipak kvalitet došao do izražaja. Još jedan pogođen fiks.

FENERBAHČE – EFES (tip 1 bezhen, kvota 1,25), rezultat 80:72

Malo je nedostajalo da se Efes još jednom na magičan način spasi i finalnu seriju turskog prvenstva odvede u produžetak, međutim to nisu dozvolili najpre Jorgos Papajanis, pa onda i Najdžel Hejs-Dejvis. Prvi je osujetio protivničkog igrača da ponov uz zvuk sirene odnese pobedu iz njegovog doma, da bi drugi sa serijom od 11 poena u produžetku doneo presudni trijumf Fenerbahčeu u borbi za domaću titulu. U četvrtom meču finala turskog šampionata, izabranici Šarunasa Jasikevičijusa su slavili sa 80:72 i tako došli do ukupnog slvalja od 3-1 kojim su osvojili 11. šampionski naslov.

STABEK – MJONDALEN (tip 1, kvota 1,70), rezultat 4:2

Sigurna igra Stabeka. Možda i lakše nego što se očekivalo nekadašnji učesnik evropskih takmičenja je savladao Mjondalen. Posle sedam minuta Stabek je imao dva gola prednosti. Mjnondalenu posle toga nije bilo pomoći bez obzira što se vraćao na gol zaostatka.

MURSIJA – REAL MADRID (2 BEZHEN, kvota 1,25), rezultat 73:84

Nađe se povremeno junak koji Realu može da stane na put u Evroligi, pokvario mu je Panatinaikos planove u velikom finalu i učinio nevažnim sve ono što je radio tokom čitave godine. Ali, madridski klub u Španiji ne može da nađe sebi ravnoga. Potukao je Barselonu, ponizio ljutog rivala u finalu pre finala. Kao da to nije bilo dovoljno, kao da ego nije bio nahranjen, nego mu na crtu u finalnoj seriji nije izašla Unikaha, koja je bila lider posle posle osnovnog dela, već Mursija. Nit drame, nit neizvesnosti, samo gromoglasan usklik: kleknite pred Kralja! Španija je dobila novog prvaka, kruna je ponovo na glavi Real Madrida – 73:84.

PRECRTANO

KUPS - HAKA (tip 1, kvota 1,70), rezultat 0:1

Haka je, ne tako davno, predstavljala Finsku u evropskim utakmicama. Međutim, danas je pokazala da u ovom rangu može da bude jako opasna. KUPS je kao lider važio za favorita, ali je oboren pogotkom u 13. minutu. Sasvim dovoljno vremena imao je domaćin da vas ispoštuje. Nije uspeo.

SANTA KRUZ – ATLETIKO C (tip 1, kvota 1,50), 1:2

Nije vam se isplatilo igranje na niže lige u Brazilu. Santa Kruz je odigrao slab meč. Ili bolje rečeno: napadač Atletika Ari je bio odličan. Postigao je dva gola za deset minuta i praktično rešio pitanje pobednika. Santa Kruz je uspeo do kraja meča samo da smanji prednost.



tagovi

rezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara