REZZIME DANA (sreda): Đavoli opet oborili

Vreme čitanja: 3min | sre. 25.09.24. | 23:15

Pročitajte ko vam je doneo novac 25. septembra, a ko vas je prodao


NAPOMENA:
U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

BARSELONA - HETAFE (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 1:0

Lider španskog prvenstva nije blistao, ni igrački, ni rezultatski kao u prethodnim etapama. Niti je bilo senzacije na terenu, niti festivala pogodaka, nalik onom minulog vikenda na stadionu Keramika. A opet su svi zadovoljni, jer je posao obavljen i ekipa Hansija Flika je i dalje jedina koja je dobila sve utakmice od početka sezone. Opšrinije OVDE

GALATASARAJ - PAOK (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 3:1

Turski gigant potpuno nadigrao Solunce i po svemu viđenom mogao i do ubedljivijeg trijumfa. Opširnije OVDE

ARSENAL - BOLTON (tip 1, kvota 1,12) - rezultat 5:1

Ove noći je zvezda rođena! Itan Envaneri je novi izum Mikela Artete. Pružio mu je priliku da zaigra od starta u utakmici Liga kupa, a on mu se odužio sa dva pogotka Boltonu. Opširnije OVDE.

LIVERPUL - VEST HEM (tip 1, kvota 1,37) - rezultat 5:1

Arsenal je ‘petardom’ prošao do četvrtog kola Liga kupa, ali i Liverpul. Mada, isprva nije delovalo da će biti tako, ali je Vest Hem ranim vođstvom samo čačnuo u živac ekipu Arnea Slota i izazvao lavinu. Opširnije OVDE.

AZ ALKMAR - ELFSBORG (tip 1, kvota 1,52) - rezultat 3:2

Večeras se dalo videti koliko Bode može da bude neugodan. A, može poprilično! Osetio je to na svojoj koži Porto, skroz naskroz je nadigran na stadionu kraj norveških fjordova, iako je imao igrača više bezmalo celo drugo poluvreme. Opširnije OVDE.

ANDERLEHT - FERENCVAROŠ (tip 1, kvota 2,40) - rezultat 2:1

Odolevao je prvak Mađarske u prvom delu, pokušavao da "drži nulu" što je duže moguće, ali domaćin je preko Jarija Veršerena i Kaspera Dolberga pokazao da je u ovom trenutku bolji tim. Ferencvarošu nije pomoglo ni to što je sa klupe ušao Mateus Saldanja. Sve što su uspeli da urade, to je da smanje rezultat autogolom Jan Karla Simića. Opširnije OVDE.

DINAMO KIJEV - LACIO (tip 2, kvota 2,35) - rezultat 0:3

Lacio je u stilu ozbiljnih evropskih ekipa, za pola sata rešio pitanje pobednika protiv Dinamo Kijeva u Hamburgu. Sve je bilo gotovo već u prvom poluvrmenu, očas posla je rimski klub spakovao tri komada. Dija je dva puta zatresao mrežu, a pridružio mu se Dele Baširu. Opširnije OVDE.

PRECRTANO

MANČESTER JUNAJTED - TVENTE (tip 1, kvota 1,27) - rezutat 1:1

Svi znate onu narodnu poslovicu o kravi koja daje 20 litara mleka, a onda se ritne i prospe kantu. U toj poslovici bi večeras mogao da se pronađe proslavljeni danski fudbaler Kristijan Eriksen, koji je na startu Lige Evrope protiv Tventea na Old Trafordu za pola sata prošao put od heroja do apsolutnog tragičara. U 35. minutu je efektnim pogotkom probio bedem odbrane holanskog tima, dok je u 38. poklonio loptu Semu Lamersu u opasnoj zoni, a onda zakucao loptu u bliži ugao nemoćnog Andrea Onane. Opširnije OVDE.

ĐIRONA - RAJO VALJEKANO (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 0:0

Sve je prštalo od intenziteta i golova na utakmicama Đirone prethodne sezone. Atraktivan fudbal doveo ih je do Lige šampiona, ali se klub iz Katalonije sada ne snalazi najbolje. Uloženo je u tim, ali rezultati su mršavi. Đirona ni na trećem uzastopnom meču u Primeri nije trijumfovala, iako je čak 11 puta šutirala ka golu Rajo Valjekana. Izvukao se tim iz Madrida.


tagovi

sportsko klađenjerezime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara