REZZIME DANA (ponedeljak): Tobdžije i Avr za vaš džep

Vreme čitanja: 4min | pon. 27.01.20. | 23:11

Pogledajte ko vam je 27. januara doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

BORNMUT – ARSENAL (tip 2, kvota 1,75) – rezultat 1:2
Bolnica na kraju grada! Kao naziv nekadašnje hit serije izgleda danas svlačionica Arsenala. Malerima Tobdžija nema kraja, pristižu jedan za drugim. Prošao je tim Mikela Artete u osminu finala FA kupa pobedom u Bornmutu (2:1), ali je trijumf ostao u senci povrede Škodrana Mustafija.

Opširnije OVDE.

SPORTING - MARITIMO (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:0
Posle godinu dana od dolaska u redove Sportinga „sevnuo“ je i prvi pogodak Kristijana Borhe. Dobro, čovek je levi bek, pa mu golovi nisu u opisu posla, ali u timovima koji stalno jurišaju na pobede, koliko god bili uspešni ili ne, čak i defanzivci imaju dovoljno prilika da se upišu u strelce. I večeras je Borhino veče. Levi bek Lavova pogodio je za pobedu nad Maritimom. Teško izborenu pobedu Sportinga, koji igra od sumraka do svitanja, promenljivo od kola do kola – 1:0.

Opširnije OVDE.

AVR – TROA (tip 1, kvota 2,15) – rezultat 1:0
Niste dugo čekali da Avr povede, ali ste do kraja utakmice morali da razmišljate o tome da li će pobediti ili ne. Bese je doveo Le Avr u prednost u 22. minutu utakmice, a do kraja meča nije bilo promene rezultata. Troa je pokušavala da dođe do izjednačenja, ali nije uspela, pa je Avr tako stigao do tri boda.

PERUĐA – LIVORNO (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 1:0
Peruđi je večeras i jedan gol bio dovoljan da odradi dobar posao. Protiv Livorna je slavila sa 1:0, a jedini gol na utakmici postigao je Melkijori u 29. minutu igre. Sa ovom pobedom Peruđa je došla do svog 30. boda i drži osmu poziciju na tabeli, dok je Livorno i dalje poslednjeplasirani tim sa samo 13 osvojenih bodova.

PAOK - VOLOS (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 1:0
Očekivano je bilo da će PAOK ubedljivije da izađe na kraj sa Volosom, ali na kraju se ispostavilo da su crno-beli slavili samo sa jednim golom razlike. I taj jedan gol koji je postigao PAOK postigao je sa bele tačke kada je Vijerinja pogodio u 60. minutu utakmice i to se na kraju pokazalo kao odlučujuće.

BNEI JEHUDA - MAKABI HAIFA (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 1:3
Makabi je odradio fantastičan posao već posle pola sata kada je sa dva gola dobio meč. Prvo je Baltaksa postigao autogol u 27. minutu utakmice, a ona je i Aškenazi postigao pogodak u 31. minutu i tako doneo veliku prednost. Lazmi je smanjio u 82. minutu, ali je u nadoknadi vremena Rukavitsja uspeo da podigne rezultat. Na kraju ubedljiva pobeda Haife.

PRECRTANO

SIVAS – RIZE (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 1:1
Ljuljao se lider sa ivice ambisa i uspeo je da se spase u poslednjem trenutku! Samo dva minuta delila su Sivas od kraja impresivne serije bez poraza, ali se izvukao – 1:1. Mnogi bi rekli – tako se osvajaju titule. Vodio je Rize do 93. minuta usred Sivasa, imao na tacni tri boda i senzacionalnu pobedu u rukama, ali uzalud. Najbolji tim dosadašnjeg dela turskog prvenstva pronašao je izlaz kada se činilo da mu spasa nema.

Opširnije OVDE.

KAJZERSLAUTERN – SONENHOF (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 0:0
Nije uspeo Kajerslautern da savalada Sonehof. Mučio se da probije oklop gostiju, ali na kraju nije uspeo pa se utakmica završila rezultatom 0:0. Pokušao je domaći tim sa izmenama u drugom poluvremenu sa kojima bi malo razmrdao ekipu, ali nije pomoglo. Meč je završen bez pobednika. I bez golova.

GIMARAEŠ - RIO AVE (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:2
Možemo reći da je Rio Ave odradio najveći deo posla u prvom poluvremenu. I to u završnici prvih 45 minuta. Lopes je dao prvi gol u 38. minutu, a to je Rio Ave iskoristio i na tom talasu stigao do još jednog gola u 40. minutu. Pokušao je Gimairaiš da dođe do boda, čak je i dao jedan gol, ali to je bilo sve.

LAMIJA - ASTERAS TRIPOLIS (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 1:1
U prvom poluvremenu nije bilo golova, a u drugom je Lamija je povela golom Migela na asistenciju Romanića. Kada su gosti dobili crveni karton kada je Suarez isključen, a Iglesijas je golom sa bele tačke u 91. minutu uspeo da izjednači. Prosto neverovatan način da se padne tike, a Lamija je imala sve u svojim rukama. I prednost i igrača više.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara