©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime dana (ponedeljak): Teško da je moglo bolje

Vreme čitanja: 3min | pon. 09.09.24. | 23:18

Pročitajte ko vam je doneo novac 9. septembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

SLOVENIJA – KAZAHSTAN (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 3:0 

Benjamin Šeško (21) izrasta u prvoklasnog golgetera, ako to već i nije! Napadač RB Lajpciga nakon gola protiv Austrije (1:1) pre tri dana, večeras je pružio jednu od najboljih partija u reprezentativnom dresu, donevši laku i ubedljivu pobedu četi Matjaža Keka.

Opširnije OVDE

IZRAEL – ITALIJA (tip 2, kvota 1,37) – rezultat 1:2

Davide Fratezi je lider nove Italije! Javnost na Apeninima je bila uporna u nameri da nakon Evropskog prvenstva smeni Lučana Spaletija, ali je predsednik tamošnjeg Saveza Gabrijele Gravina stao u odbranu selektora, koji je trebalo da bude predvodnik nove generacije tamošnjih fudbalera. Izgleda da je to bio dobar potez, pošto Azuri igraju kao preporođeni.

Opširnije OVDE

RUMUNIJA – LITVANIJA (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 3:1

Naše istočne komšije su jako ušle u ovo izdanje Lige nacija i vezale dve utakmice sa po tri data pogotka. Ovaj put, za razliku od meča sa tzv Kosovom primili su jedan, ali je ipak ceo plen ostao u Bukureštu.

TURSKA – ISLAND (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 3:1

Lider Grupe B posle septembarskog ciklusa je Turska, koja je kod kuće pobedila Island sa 3:1. Briljirao je na terenu novi fudbaler Benfike Kerem Akturkoglu, kojeg će uskoro moći na delu da vide i navijači Crvene zvezde u Ligi šampiona. Nekadašnji as Galate, a sada lisabonskih Orlova bio je strelac sva tri gola za Tursku.

Opširnije OVDE

FRANCUSKA – BELGIJA (tip 1, kvota 2,00) – rezultat 2:0

Izabranici Didijea Dešana potpuno su energetski uništili sastav Domenika Tedeska, dozvolivši mu da se uguši u fiktivnoj terenskoj nadmoći, a onda su mu zadavali fatalne udarce iz kontranapada. Centralna tačka utakmice bio je Usman Dembele, koji je prvo bio asistet kod gola Kolo Muanija na isteku pola časa igre, a potom i strelac efektnog pogotka u 57. minutu.

Opširnije OVDE

ANGOLA – SUDAN (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 2:1

Veoma zanimljiv meč u okviru Kvalifikacija za Kup afričkih nacija pošto su svi golovi postignuti u drugom poluvremenu. Na veliku sreću mnogih igrača u Mozzartu koji su odabrali ovaj kladilački tip, slavio je domaćin.

BURUNDI – SENEGAL (tip 2, kvota 1,20) – rezultat 0:1

Nastavile su se kvalifikacije za Kup afričkih nacija, što je samo dodalo veoma dobroj ponudi za klađenje ovog ponedeljka. Senegal je tako ispunio ono što smo od njega i očekivali, ali nije da nije bilo napeto.

LESOTO – MAROKO (tip 2, kvota 1,03) – rezultat 0:1

Kružili su Marokanci oko gola Lesota kao gladni vukovi, pretili, grizlli, kezili se, ali nisu nikako uspevali da probiju čvrstu odbranu domaćina. Konačno, upornost im se isplatila u 95. minutu preko Brahima Dijaza. 

PRECRTANO

CRNA GORA – VELS (tip 1, kvota 2,25) – rezultat 1:2  

Dugo je Nikšić čekao da ugosti A tim reprezentacije Crne Gore, a na kraju se na stadionu kraj Bistrice gledao – potop. Kako onaj s neba, jer je tokom cele utakmice padala kiša biblijskih razmera, tako i onaj na terenu, pošto je Crna Gora izgubila utakmicu od Velsa maltene pre nego što je i počela. Na semaforu je stajao drugi i po minut utakmice i rezultat 2:0 za goste!

Opširnije OVDE

NIGER – GANA (tip 2, kvota 1,60) – rezultat 1:1

Podela bodova u Berkaenu gde se očekivala pobeda domaćina u meču drugog kola Grupe F Kvalifikacija za Kup afričkih nacija.


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara