REZZIME DANA (ponedeljak): Sve kiks do kiksa

Vreme čitanja: 3min | pon. 22.07.24. | 23:18

Pročitajte ko vam je doneo novac 22. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

LINGBI - KOPENHAGEN (tip 2, kvota 1,53) - rezultat 0:2

Nisu Lavovi prethodne sezone opravdali očekivanja u domaćem prvenstvu, ali su to donekle nadomestili plasmanom u nokaut-fazu Lige šampione. Ove sezone Kopenhagen neće igrati u Ligi šampiona i zato se titula u Danskoj smatra obavezom. U prvom kolu tim Jakoba Nestrupa pobedio je na gostovanju Lingbiju, a golove su u prvom poluvremenu dali Ori Oskarson i Mohamed Eljunusi.

ČANGDŽOU - ŠANGAJ ŠENHUA (tip 2, kvota 1,25) - rezultat 0:5

Bori se Šangaj Šenhua za titulu šampiona Kine sa svojim gradskim rivalom Šangaj Portom, a sada je deklasirao pretposlednji tim na tabeli sa pet golova razlike. Šenhua ima dva boda manje na deset kola pre kraja sezone od lidera Porta i jasno je da nas očekuje neizvesna borba za osvajanje pehara. Od pet golova Šenhue jedan jedao Švajcarac rođen u Angoli Sefas Malele.

EKSKURSIONISTAS - FLANDRIJA (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 2:1

Utakmica je odigrana u okviru šestog kola argentinske treće lige. Gost je vodio od devetog minuta, ali su Ekskurzionisti potpuno preokrenuli u drugom i došli do tri boda. Bustamante je bio strelac jedinog gola za goste, dok su se za domaće upisali Gonzales i Fernandes iz penala.

PRECRTANO
HAFNARFJORDUR - AKRANES (
tip 1, kvota 1,80) - rezultat 1:1

Ne može da se umeša Hafnardjordur u borbu za titulu sa ovakvim rezultatima. Posle novog kiksa i remija protiv Akranesa ima osam bodova zaostatka za liderom Vikingurom iz Rejkjavika, a domaćinu nije pomogao ni iskusni srpski fudbaler Dušan Brković, nekada igrač Smederva.

MODERN SPORT - SMOUHA (tip X, kvota 3,00) - rezultat 3:0

Klub po imenu Fjučer preimenovan je nedavno u Modern sport, a to je očigledno bilo pravo osveženje za ovu sportsku sekciju. Modern sport je pobedio na sedam od prethodnih devet utakmica i zauzima četvrto mesto na tabeli u egipatskom prvenstvu, a sada je ramontirana šestoplasirana Smouha. Domaćin je pobedio golovima Atefa, Sadeka i Rede.

INTER TURKU - GNISTAN (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:2

Ne blistaju ni jedni ni drugi ove sezone, ali je Inter Turku bezbedan po pitanju opstanka za razliku od Gnistana. Gosti mogu da budu zadovoljni bodom, a najzaslužniji što je gost izbegao poraz jeste dvostruki strelac Saku Heiskanen. Inače za Gnistan igraju neki poznati fudbaleri i bivši finski reprezentativci; Roman Eremenko, Juka Raitala i Žuhani Ojala.

KOŠICE - ROMA (tip 2, kvota 1,37) - rezultat 1:1

Bivši klub Nemanje i Uroša Matića prijatno je iznenadio i odigrao nerešeno u prijateljskoj utakmici protiv Vučice. Roma je naravno odigrala ovaj meč s igračima za koje se ne može da su čak ni druga, već tek treća postava. Mile Svilar je branio u prvom poluvremenu, a onda je ustupio mesto novom golmanu Metjuu Rajanu.

MINJOR PERNIK - BOTEV PLOVDIV II (tip 1, kvota 1,47) - rezultat 1:2

Viđeno je iznenađenju u utakmici prvog kola bugarske druge lige. Rezervni tim Boteva iz Plovdiva pobedio je na gostovanju favorizovanom Minjor Perniku, a sva tri gola na utakmici viđena su u prvih 14 minuta. Do kraja je izdržao tim iz Plovdiva i zabeležio pobedu na startu sezone.

DEPORTES REKOLETA - UNION SAN FELIPE (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 0:0

Nijedan gol nije viđen na utakmici druge lige Čilea. Ovakav ishod posebno je razočaravajuć za domaćina koji je imao šansu da da gol iz penala u 41. minutu, ali Franko Raguza nije realizovao jedanaesterac. Union San Felipe je osvojio bod, a teško da će ga to mnogo spasiti, pošto je ubedljivo poslednji 16. na tabeli.

SEPTEMBVRI - BEROE (tip 1, kvota 2,80) - rezultat 0:1

Krenula je sezona u Bugarskoj, a bilo šta osim Ludogorecove 14. uzastope titule bilo bi prvorazredno iznenađenje. Ostale ekipe u ligi sakupljaće mrvice, pa tako i Beroe i Septembvri. Gost je pobedio u utakmici prvog kola golom 23-godišnjeg Argentinca Leandra Godoja u ranoj fazi drugog poluvremena.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara