©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime dana (ponedeljak): Prijateljske mine, egipatske Piramide, Lazetićev prvenac i skandinavski stil

Vreme čitanja: 3min | pon. 15.07.24. | 23:14

Pročitajte ko vam je doneo novac 15. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

PIRAMIDS – EL NASR (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 3:0

Piramids su na dobrom putu da osvoje titulu u egipatskom šampionatu, a čini se da su imaju ambiciju da napadnu i duplu krunu, a ovim trijumfom su obezbedili plasman u osminu finala nacionalnog kupa.

MAKABI T.A. – MAKABI P.T. (tip 1, kvota 1,42) – rezultat 2:0

Samo 14 dana nakon što je zvanično počeo da mu teče ugovor u Tel Avivu, Žarko Lazetić je u debitantskom meču na klupi velikana izvojevao i prvi trofej - onaj namenjen osvajaču Superkupa. Na Blumfildu, stadionu gde Makabi igra domaće utakmice, pao je imenjak iz Petah Tikve.

Opširnije OVDE

HAMARBI – GETEBORG (tip 1, kvota 1,90) – rezultat 0:1

Dok se ostatak Evrope ili odmara ili priprema za novu sezonu skandinavski fudbalski radnici delaju punom parom. I donose nam sočne kladilačke prilike u ovo sušno doba...

HABNARJERDUR – H. KOPAVOGUR (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 3:1

Islanđani, kao i ostatak Skandinavije, punom parom igra šampionat koji bi vrlo lako moglo loše da se završi po HK ako ovako nastavi.

ITALIJA M19 – NORVEŠKA M19 (tip 1, kvota 1,62) – rezultat 2:1

Počeo je i Evropski fudbalski šampionat za igrače do 19 godina i Azurini odmah opravdavaju ulogu jednih od favorita. Istina, nije bilo lako protiv Norvežana, ali su tri boda uzeta nakon preokreta.

SPARTAK M. – NASAF K. (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 3:0

Rusi polako privode letnje odmore kraju i otvaraju novu fudbalsku sezonu za koju i dalje traju pripreme. Tako je danas u Moskvi domaći Spartak bez problema preslišao uzbekistanski Nasaf.

PRECRTANO

 FILKIR – AKRANES (tip 2, kvota 2,150) – rezultat 3:0

Šta reći... Akranes je iznenadio ne samo sebe, rpotivnike i svoje navijače, već i veliki bropj kladilaca u Mozzaru koji je danas odabraop ovaj tip. I grdno pogrešio...

ZAMALEK – BALADIJAT (tip 1, kvota 1,47) – rezultat 0:0

Deluje kao da se ova sezone egipatskog elitnog fudbala nikada neće završiti. Dojadilo je, čini se svima da šutiraju loptu po Sahari, pa tako i Zamaleku koji se bori za izlazak u kontinentalna takmičenja, ali i Baladijatu koji je na pragu ispadanja u niži rang.

SEVILJA – ORLANDO P. (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 0:2

Kakav blam za Andalužane na prijateljskom susretu sa rivalima sa Floride. I to u svom gradu, pred svojim navijačima koji su želeli da vide šta im to ljubimci spremaju za novu sezonu. Teško da im se išta svidelo...

ROZENBORG – MAN. JUN. (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 1:0

Dva prijateljska meča našla su se danas na Top 10 listi najigranijih tipova dana u Mozzartu i oba su „minirala“ većinu tiketa. Tako i ovaj par, gde se činilo da neće biti previše drame, ali Đavoli očigledno nisu još na svom nivou, mada treba istaći i da su primili gol preko Holma u 93. minutu.


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara