REZZIME DANA (ponedeljak): Pljuštali golovi u Saudijskoj Arabiji

Vreme čitanja: 3min | pon. 27.05.24. | 22:58

Pročitajte ko vam je doneo novac 27. maja, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

PIRAMIDS - EL GUNA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:0

Najveći klubovi u zemlji su Al Ahli i Zamalek, međutim, Piramids preti da im pomrsi konce. istina, imaju daleko manje odigranih utakmica, no neće biti lako stići lidera. U velikoj je seriji Piramids, a novu recku udario je protiv El Guna.

AL AHLI DŽEDA - AL FEJHA (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 1:0

Gotova je sezona u Saudijskoj Arabiji. u azijsku Ligu šampiona idu prvak Al Hilal, Al Nasr i Al Ahli iz Džede, koji je i pre trijumfa nad Al Fejhom bio siguran. Ipak, lepo je prvenstvo zatvoriti pobedom, a to je omogućio Roberto Firmino.

VPS - INTER TURKU (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 3:1

Osd svih timova u finskom šampionatu u najgoroj formi je Inter Tursku. Niže poraz za porazom, a to je iskoristio VPS. Do poluvremena je spakovao dva gola, u nastavku još jedan i prilično lako trijumfovao.

AL NASR - AL ITIHAD (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 4:2

Pucalo je sa svih strana u derbiju. Dve strele ispalio je Kristijano Ronaldo, imao je domaćin i tri gola prednosti i igrača više. Ali, zakuvali su Al Šamrani i Fabinjo. Ipak, nije Al Itihad uspeo da uzme bod.

KTP - KAPA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 2:1

Furiozno je otvorio novu sezonu KTP. Ako se po jutru dan poznaje, ići će u viši rang. na sedam utakmica isto toliko pobeda. Ni KaPa nije mogla da izbegne poraz, mada je u jednom trenutku imala bod u džepu.

AL VEHDA - AL HILAL (tip 2, kvota 1,32) - rezultat 1:2

Šampion je sezonu zatvorio šampionski. Nova pobeda za kraj. Nisu počeli Sergej Milinković Savić i Aleksandar Mitrović, ali je srpski centarfor dobio šansu u nastavku i pogodio u nadoknadi za pobedu.

AL ŠABAB - AL FATEH (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 3:2

Iako je Al Šabab ostao sa igračem manje, uspeo je da postigne dva gola i dođe do tri boda protiv Al Fateha. Ali, rivala sa kojim je odmerio snage u poslednjem kolu nije pretekao, gledao mu je u leđa. Ostao je kratak za bod.

AIK - GETEBORG (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 5:2

Kuburio je sa realizacijom AIK, ali se protiv Geteborga raspucao. Spakovao je pet komada velikom protivniku. Na taj način prekinuo je niz od tri poraza u švedskom Alsvenskanu.

PRECRTANO

NORĆEPING - VERNAMO (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 0:4

Imao je priliku Norćeping da uplovi u mirnije vode, da se odalji od zone ispadanja, međutim, nije uspeo. Doživeo je debakl na svom stadionu od tima koji je bio u identičnoj poziciji. Vernamo ga je ponizio.

FORTUNA DIZELDORF - BOHUM (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 0:3

Imala je lagodnu situaciju Fortuna iz Dizeldorfa. Na svom terenu je branila prednost od tri gola i uprskala. Sve je prosula, otišla je utakmica u produžetke.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara