©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (ponedeljak): Nije lako kad Jorgandžije ne ispoštuju, ali tu je verni Lids

Vreme čitanja: 3min | pon. 08.02.21. | 23:25

Pogledajte ko vam je doneo novac 8. februara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

BENFIKA - FAMALIKAO (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 0:2

Orlovi su od samog starta nametnuli visok tempo, a u tom vrtlogu Famalikau nije bilo spasa. Zapela je Benfika u uvodnim minutima, zatresla dva puta mrežu i počela da odrađuje posao.

Opširnije OVDE

LIDS - KRISTAL P. (tip 1, kvota 2,02) - rezultat 2:0

Kristal Palas se posle uzastopnih pobeda nad Vulvsima i Njukaslom vratio porazima, ujedno i nastavio lošu tradiciju kada gostuje na Eland Roudu. Palas je sada bez trijumfa kao gost Lidsu već deceniju i po! 

Opširnije OVDE

LIDS - KRISTAL P. (tip ug 2+, kvota 1,22) - rezultat 2:0

Lids je uspeo na zatvaranju 22. kola Premijer lige da savlada na svom terenu Kristal Palas sa 2:0 čime je mreža Ilana Melijea ostala netaknuta prvi put 29. decembra i ubedljivog trijumfa na gostovanju VBA.

Opširnije OVDE

AL AHLI K. - BAJERN (tip 2, kvota 1,15) - rezultat 0:2

Nema za čim mnogo da žali egipatski velikan. Izašao je na teren stadiona u Al Rajanu, pružio Bajernu otpor bez prevelikog respekta i dobrim delom meča bio korektan takmac, ali Hansi Flik ipak ima daleko bolje igrače na raspolaganju, a to obično znači i lakši put do trofeja.

Opširnije OVDE

RANDERS - MIDTJILAND (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 1:2

Meč koji je oparavdao naziv derbija, posebno u drugom delu meča kada su pala sva tri gola. Goste je u vođstvo doveo Fajfer u 68. minutu da bi tri minuta kasnije Kamara izjednačio. Konačan rezultat postignut je u trećem minutu sudijske nadokande kada je precizan bio Mabil.

PRECRTANO
ATL. MADRID - SELTA
(tip 1, kvota 1,85) - rezultat 2:2

Treći remi Jorgandžija, ali razlika na tabeli je i dalje visoka, ratnici Dijega Simeonea beže Barseloni i Realu osam bodova, a imaju i utakmicu manje. Ovaj kiks ne bi trebalo puno da košta Kolčonerose.

Opširnije OVDE

LUGO - ESPANJOL (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 1:1

Jedna od slabijih večeri za kladioce u poslednje vreme, "pojačano" je i ovim, jednim od najigranijih tipova dana u MOZZARTU. Podela bodova na u Galiciji kada su mnogi očekivalI pobedu gostiju.

BOTOŠANI - KLUŽ (tip 2, kvota 2,25) - rezultat 2:1

Fudbaleri Kluža su do večerašnjeg gostovanja rivalima dozvolili u samo devet navrata da im zatresu mrežu. U Botošaniju je najbolja odbrana lige dva puta kapitulirala. Tako je aktuelni šampion pretrpeo poraz, iako je prvi zatresao mrežu.

Opširnije OVDE

MALATIJA - TRABZON (tip X2&GG, kvota 2,30) - rezultat 0:2

Prilično izjednačen meč, čak je i poražena ekipa bila nešto bolja, ali četa Hamze Hamzaoglua nije iskoristila svoje šanse. Sa druge strane je sjajni grčki reprezentativac Anastasios Bakasetas još jednom dokazao da će biti veliko pojačanje za bordo-plave.

Opširnije OVDE

FORTUNA - KIL (tip GG, kvota 1,75) - rezultat 0:2

Holštajn Kil je dobio Fortunu Diseldorf i potvrdio da spada u najuži krug kandidata za plasman u viši rang. Sastav Olea Vernera se trijumfom u Diseldorfu odaljio Fortunu od vrha tabele i vratio na treću poziciju.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara