Rezzime dana (ponedeljak): Ludo, luđe, Viljareal!

Vreme čitanja: 3min | pon. 26.08.24. | 23:32

Pročitajte ko vam je doneo novac 26. avgusta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

VERONA - JUVENTUS (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 0:3 (0:2)

Možda je kvalitet protivnika bio upitan i zasigurno Komo i Verona nisu idealni protivnici za merenje kvaliteta, no ipak deluje da sa Tijagom Motom na kormilu Juventus očekuju samo lepe stvari. Bjankoneri, podmlađeni i lepršavi kao retko kada poslednjih godina odaju utisak gladi, gladi za onim što je u prethodnoj deceniji gotovo isključivo pripadalo njima. A u takvom Juventusovom stanju, Dušan Vlahović liči na najkrvoločnijeg. Večeras je dao dva, a komotrno mogao tri gola u glatkoj pobedi nad Veronom na Bentegodiju - 0:3.

Opširnije OVDE.

VILJAREAL - SELTA (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 4:3 (1:2)

Utakmica puna preokreta u kojoj je srce u više navrata doživljavalo tahikardiju. Imala je Selta 1:2 na poluvremenu, ali je onda u nastavku nastupio "blickrig" domaćina u četiri minuta (od 60. do 64) kojim je stigao do 3:2. I taman kada se ponadao u pobedu, usledio je hladan tuš u 80. minutu za novo izjednačenje. Nije to bilo ni blizu kraja uzbuđenjima. Selta je promašila dve kolosalne prilike u samoj završnici, da bi kana stigla na samom kraju, u 98. minutu kada je Dani Pareho bio precizan sa penala.

ČERNO MORE - LEVSKI KRUMOVGRAD (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 3:0 (1:0)

Nastavlja da Černo More diše za vratom Levskom. Autoritativno izdanje protiv Krumovgrada i pobeda od 3:0 za radost domaćih navijača, ali i mnogobrojnih tipstera.

OLIMPIJAKOS - KALITEA (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 2:1 (1:0)

Ogroman je favorit bio Olimpijakos, ali je to potvrdio samo rezultatski, ne i igrački. Golom Romana Jeremčuka u 79. minutu je došao do trijumfa nad nejakom Kaliteom.

BENEVENTO - KAVEZE (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:1 (0:1)

Nije bilo lako, ali je bilo slatko! Posle preokreta u drugih 45 minuta, Benevento je stigao do pobede nad Kavezeom rezultatom 2:1 i tako trijumfalno započeo novu sezonu. Najviše zasluge za uspešnu premijeru pred domaćom publikom pripadaju Filipu Beru i Frančesku Perlinđeriju, dvojcu koji se upisao u listu strelaca.

STJARNAN - KOPAVOGUR (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:0 (1:0)

Odigrali su fudbaleri Stjarnana onoliko koliko je bilo potrebno da bi uknjižili trijumf nad Kopavogurom. U pravo vreme su postizali golove, na polovini oba dela igre. Najpre je precizan u 21. bio Orvar Egertson, pa onda u 60. i Oli Omarson.

VIBORG - LINGI (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:0 (0:0)

Reklo bi se na prvu loptu da je Viborg u rutinskom maniru stigao do tri boda, međutim realnost je potpuno drugačija. Ozbiljne nalete Lingbija je morao da izdrži, čak ga je i sreća pogledala kada je penal u prvom poluvremenu promašio napadač gostiju Malik Abubakari.
PRECRTANO

KALJARI - KOMO (tip 1, kvota 2,35) - rezultat 1:1 (1:0)

Nastradao je Komo pre nedelju dana na startu Serije A u Torinu, nemoćno gledao suvu dominaciju Juventusa, ali se situacija u 2. kolu značajno popravila. Gostovanje na Sardiniji donelo je remi sa Kaljarijem, a sa njim i prvi gol, odnosno prvi bod u italijanskoj eliti posle 21 godine - 1:1. Toliko je prošlo otkako je Komo poslednji put nastupa u društvu najboljih.

Opširnije OVDE.

HAMARBI - GAIS (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 0:0

Imao je Hamarbi preko 70 posto poseda, ali mu ni to nije bilo dovoljno da utera loptu u mrežu Gaisa. Ostala je nula nakon 90 minuta igre na razočarenje mnogih koji su zaokružili keca.

STABEK - ASANE (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:1 (0:1)

Ne da Stabek nije pobedio, već je na kraju jedva izvukao živu glavu. Na deset minuta do kraja je uspeo da dođe do izjednačenja, ali mu je slaba to uteha s obzirom da je bio veliki favorit.


tagovi

rezzimerezzime danaklađenje rezzime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara