REZZIME DANA (petak): Uz Zvezdu samo još Farul razočarao

Vreme čitanja: 3min | pet. 12.07.24. | 23:17

Pogledajte ko vam je 12. jula doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ATLON – LONGFORD (tip 1, kvota 1,72) – rezultat 4:1

Lagani kec. Razlika na tabeli je ogromna, gosti su poslednji i to se videlo i na terenu. Držali su se do kraja prvog poluvremena, a kada im se prvi put zatresla mreža usledio je potpuni brodolom.

BENFIKA – FARENSE (tip 1, kvota 1,37) – rezultat 5:0

Ogromna razlika u kvalitetu se videla i na ovom pripremnom meču. Benfika ništa nije prepuštala slučaju, potrebno je da se u dobrom raspoloženju dočeka nova sezona. Otpor Farensea je trajao pola sata, a u strelce se upisao i novajlija Pavlidis.

DANDOK – DROGEDA (tip 1, kvota 2,10) – rezultat 4:2

Borba dva davljenika donela je sjajan, zabavan fudbal sa šest golova. Ali, gosti nisu bili blizu nekog iznenađenja, pošto su drugi gol dali u sudijskoj nadoknadi drugog poluvremena. Dandok je dobio malo vazduha u pluća u borbi za opstanak.

AL AHLI KAIRO – PIRAMIDS (tip 1, kvota 2,40) – rezultat 3:2

Kao što i kvota govori, bilo je tesno, sa dva preokreta u duelu dva vodeća tima na tabeli. Al Ahli je poveo, Piramids okrenuo, da bi domaćin ipak došao do pobede, Afša je u 86. minutu bio strelac odluke. Piramids je izgubio posle duge serije, ali Ah Ahli ima četiri utakmice manje i sada je favorit da preuzme prvo mesto.

GALVEJ – VOTERFORD (tip 1, kvota 2,00) – rezultat 1:0

Očekivano tvrdo i neizvesno. Kada se baci pogled na statistiku, ispada da su gosti bili bolji tim na terenu, sa više šuteva na gol i većim posedom lopte. Ali, jedini gol postigao je Hiki u 23. minutu i to je donelo Galveju pobedu.

ŠANGAJ PORT - PEKING GUAN (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 5:1

Gosti jesu poveli, ali nikakve bojazni za keva ovde nije bilo. Šangaj je ubacio u petu brzinu čim je primio gol i već za pola sata na semaforu je stajalo 3:1. Do kraja još dva u metu za konačnih i laganih 5:1.

ČENGDU - TJENĐIN (tip 1, kvota 1,27) - rezultat 2:1

Veliki favorit mučio se svih 90 minuta, ali je na kraju nekako ipak izvojevao pobedu. Vodio je Čengdu sa 1:0, gosti izjednačili u finišu prvog dela, da bi konačan rezultat u 59. minutu postavio Čou Tim.

KORK SITI - FIN HARPS (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:0

Kork Siti je u seriji pobeda i uspeo je da ostvari još jednu protiv slabašnog Fin Harpsa, mada uz nešto veće muke nego što se očekivalo. Odlučio je gol domaćina u 63. minutu...

PRECRTANO

FARUL - SLOBOZIJA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 0:1

Veliko iznenađenje na startu rumunskog prvenstva. Šampion iz 2023. doživeo je poraz zahvaljujući ranom pogotku gostiju, koji Farul do kraja nije uspeo da anulira, mada je bio bolji.  

CRVENA ZVEZDA - TALJERES (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 0:1

Sve je mirisalo na tuču, krv i južnoafrički fudbal, podsećalo na one duele Kopa Libertadores gde sve puca od strasti... Na kraju Crvena zvezda je prvi put u povratničkom mandatu Vladana Milojevića doživela poraz. Odlučio je rani gol Martineza, igrao se 2. minut...


tagovi

rezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara