Gvardiola: Ako ne prođemo Real, možda me smene

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.02.20. | 08:54

Pep brine za posao

Opsesija je navijača Mančester sitija da njihov klub osvoji Ligu šampiona. Ništa manja je i želja Pepa Gvardiole, koji otkako je otišao iz Barselone nije podizao „ušati“ pehar. Sa Bajernom je omanuo, a sa Sitijem nije bio ni blizu te šanse.

Iako je pre samo nekoliko dana rekao kako osvajanje Lige šampiona nije najvažnija stvar za njega, jer se Siti pre desetak godina borio za opstanak u Premijer ligi, Pep sada ima malo drugačiju priču.

Izabrane vesti

Katalonski strunjak priznaje da mu je to najveća želja.
Želim da osvojim Ligu šampiona. Sanjam o tome i zbog toga sam veoma uzbuđen dok spremam predstojeći dvomeč. To je ceo proces i ove dve naredne nedelje biće najsrećnije za mene, kada je posao u pitanju“, rekao je Gvardiola.

Ipak, dodao je menadžer Građana i da ako njegov tim ispadne u osmini finala od Real Madrida, da ne zna kako će se to odraziti na njegov posao.
Ako ne prođemo Real, predsednik ili sportski direktor bi mogli da dođu i da mi kažu kako sve ovo što smo ostvarili nije dovoljno, jer žele Ligu šampiona i da će me zbog toga smeniti“, istakao je Gvardiola.

Siti je u prethodne dve sezone ispadao u četvrtfinalu Lige šampiona, a godinu pre toga u osmini finala.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara