REZZIME DANA (petak): Malo je falilo da sve bude savršeno

Vreme čitanja: 3min | pet. 23.08.24. | 23:12

Pročitajte ko vam je doneo novac 22. avgusta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

PSŽ - MONPELJE (tip 1, kvota 1,25) - 6:0 (2:0)

Teško je pričati da je Pari Sen Žermen postao bolji tim od trenutka kada ga je napustio jedan od najboljih igrača na planeti Kilijan Embape, ali usledila je pozitivna reakcija čitave ekipe, a posebno njegovog direktnog naslednika Bredlija Barkole. Možda je najispravnije reći – PSŽ je postao tim. Tim koji bi mogao da samelje sve protivnike pred sobom. I to ne samo u francuskoj Ligi jedan. Deluje da u najvišem rangu takmičenja francuskog fudbala ni ove sezone neće imati ozbiljnog konkurenta za titulu, bez obzira na to što je uzorak odigranih utakmica još uvek prilično mali. U Avru je bilo mučenja do samog finiša, ali je večeras protiv Monpeljea u Parizu sve bilo savršeno – 6:0 (2:0).

Opširnije OVDE

FARENSE - SPORTING L. (tip 2, kvota 1,22) - 0:5 (0:2)

Kada se utakmica završi rezultatom 5:0 onda nema šta tu previše da pričamo. Očekivali smo pobedu Sportingta. Sve je išlo po planu do konačne ubedljive pobede.

MENHENGLADBAH - LEVERKUZEN (tip 2, kvota 1,65) - 2:3 (0:2)

Na fudbalskim akademijama, u okviru predmeta psihologija sporta izučavaće se genetski kod Bajer Leverkuzena, pobednički, šampionski, neponovljivi. Taman kada je zaličilo da su Nepobedivi u novu sezonu Buneslige ušli kao nonšalantni i da će već u prvom kolu, na Borusija parku ispustiti bodove protiv Menhengladbaha iako su prvobitno vodili 2:0, po ko zna koji put od prošlog leta ispostavili se da su neuništivi. Luda družina Ćabija Alonsa opet je izvela ono njeno. Sačekali trenutak kada svi pomisle da je kiks neminovan. A onda je Florijan Virc u 11. minutu nadoknade, u 101. minutu fudbala doneo pobedu braniocu titule - 2:3.

Opširnije OVDE

KARLSRUE - ELFERZBERG (tip 1, kvota 1,58) - 3:2 (1:1)

Pljuštali su golovi, igrao se izvanredan fudbal večeras. Mnogo atraktivnih poteza, generalno izvanrednog fudbala, ali kada se sve sabere i oduzme. Za nas je u ovom slučaju najbitnije da je domaćin pobedio 3:2. U dva navrata je gost dolazio do izjednačenja, ali Karlsruje je golom u 75. minutu obezbedio trijumf.

AL AHLI - AL ORUBA (tip 1, kvota 1,20) - 2:1 (0:0)

Nije bilo lako. Posebno posle slabog prvog poluvremena koje je završeno bez golova, ali je Al Ahil uspeo u dramatičnom finišu, golom u 90. minutu da dođe do preko potrebnog trijumfa.

ŠEFILD - LIDS (tip 2, kvota 1,85) - 0:2 (0:1)

Dva gola u pravo vreme za Lids su doprineli da utakmica prođe bez veće drame. Rutinski su gosti održali stečenu prednost početkom drugog poluvremena i u suštini lako došli do tri boda.

SELTA - VALENSIJA (tip 1, kvota 2,10) - 3:1 (2:1)

Uspeo je 36-godišnji Klaudio Hiraldez da preporodi Seltu. Prvo ju je sačuvao u Primeri, a sada će prenoćiti na prvom mestu tabele pošto je nakon Alavesa (2:1) savladana i Valensija - 3:1 (2:1). Prvi put od 2015. godine klub iz Viga ima dve vezane pobede na startu španskog prvenstva, a te sezone je kao šesti izborio svoj poslednji izlazak u Evropu (u narednoj sezoni Selta je stigla do polufinala Lige Evrope u kom je poražena od Mančester Junajteda sa ukupnih 2:1).

Opširnije OVDE

RUBIN - DINAMO MAHAČKALA (tip 1, kvota 1,95) - 2:0 (1:0)

Rubin nije imao problema na ovom meču. Dva rutinska gola, po jedan u oba poluvremena je bilo sasvim dovoljno protiv Dinama u 6. kolu ruske premijer lige. Strelac drugog gola bio je srpski napadak Nikola Čumić. On je zatresao mrežu protivnika u 63. minutu i tako postavio konačan rezultat.

PRECRTANO

ALANJA - GEZTAPE (tip 1, kvota 2,05) - 1:1 (0:1)

Slaba partija Alanje u trećem kolu. Čak su mogli i do poraza jer je Geztape imao prednost posle prvog poluvremena. Ipak, jedan gol na samom startu drugog poluvremena je bilo dovoljno da se barem izvuče bod. Međutim to nama ovde ništa ne znači. Par precrtavamo.

LOKOMOTIVA ZAGREB - ŠIBENIK (tip 1, kvota 1,95) - 0:1 (0:1)

Katastrofalno izdanje Lokomotive. Loša utakmica od samog starta. Šibenik je poveo od 23. minuta i na kraju je to bio sasvim dovoljno da se dođe do tri boda. Domaćin ništa nije mogao da uradi u napadu da ugrozi goste.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara