REZZIME DANA (petak): Italijani pun pogodak

Vreme čitanja: 3min | pet. 25.10.24. | 23:26

Pročitajte ko vam je doneo novac 25. oktobra, a ko vas je prodao...


NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

Izabrane vesti

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

ZAOKRUŽENO

REN - AVR (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 1:0

Apsolutna dominacija Rena morala je biti krunisana pobedom na Roazon parku. Dominirao je domaćin u svim segmentima igre i na kraju to i unovčio. U 54. minutu otpor gostiju slomio je kolumbijski vezista Karlos Andres Gomes.

UDINEZE - KALJARI (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 2:0

Posle četiri runde Udineze je bio lider Serije A, u naredne četiri čak tri puta gubio, ali je nakon otvaranja 9. kola i duela sa Kaljarijem na Friuliju, ponovo našao mesto u zoni Lige šampiona. Rutinska pobeda nad Sardima omogućila je domaćinu da bar na kratko preskoči Milan, izjednači se sa Juventusom i zauzme četvrto mesto na tabeli.

Opširnije OVDE.

RADNIČKI KRAGUJEVAC - JEDINSTVO UB (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 4:0

Od trenutka kada je lopta krenula sa centra fudbaleri Radničkog 1923 su jasno stavili do znanja da ih u duelu sa Ubljanima zanima samo osvajanje tri boda i hvatanje priključka zab gornji deo tabele. Sve je u igri izabranika trenera Feđe Dudića delovalo toliko ubedljivo da se stekao utisak da su Kragujevčani na treningu

Opširnije OVDE.

TORINO - KOMO (tip 1, kvota 2,65) - rezultat 1:0

Sa manjkom samopouzdanja je Torino dočekao ambiciozni Komo na svom terenu, mučio se sa ekipom Seska Fabregasa koja protiv svakog protovnika dominira u posedu lopte, ali je na svojoj strani imala Vanju Milinković Savića, koji je ostvario četiri uspešne intervencije, ali i upornog Alijua Enžija, koji je u 75. minutu utakmice kaznio katastrofalnu grešku Matijasa Braunedera i doneo veliku radost domaćij poblici.

Opširnije OVDE.

POGON - PUŠČA (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 2:1

Domaćin se dobro namučio sa protivnikom koji je čitavu utakmicu bio opasan iz kontranapada. Vodio je Pogon golom Kulourisa, ali mu to nije bilo dovoljno da uđe u mirnu završnicu. Gosti su izjednačili u 71. minutu preko Kosidisa, posle čega su usledili novi naleti ekipe Roberta Kolendoviča. Strelac odlučujućeg pogotka na meču bio je Linus Valkvist u 82. minutu utakmice.

ESPANJOL - SEVILJA (tip 2, kvota 2,45) - rezultat 0:2

Mnogo udaraca Espanjola, ali jalovih. Na 16 šuteva samo jedan je išao u okvir. Sevilja je sa druge strene bila konkretna i došla do pobede zahvaljujući golovima Dodija Lukebakija iz prvog poluvremena. Andalužani su iz donjeg skočili u gornji dom prvenstvene tabele... Makar na jedan dan.

KORTRAJK - BERŠOT (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 1:0

Imao je Beršot posed, za nijansu veći broj udaraca ka golu, ali vas je domaćin ispoštovao. Nije bilo glatko, ali kec je pozeleneo. Čovek odluke bio je Sisoko koji je mrežu gostiju zatresao u 62. minutu.

PRECRTANO

AL HOLUD - AL NASR (tip 2, kvota 1,27) - rezultat 3:3

Verovali ste u pobedu saudijskog velikana, Al Nasr je bio izraziti favorit, a ispostavilo se da je u poslednjim sekundama meča morao da se bori za goli život. Gubio je gost, pa preokrenuo, te na poluvreme otišao u egalu 2:2. A onda je dvadesetak minuta pre kraja ponovo dozvolio Al Holdu da povede. Spasao ga je Taliska golom iz penala u petom minutu nadoknade.

MAJNC - MENHENGLADBAH (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 1:1

Ostao je Menš na svega dve od devet utakmica od starta sezone na kojima mu se mreža nije zatresla. Večeras su puleni Herarda Seoanea čak flertovali sa trijumfom, Šteger je dva puta pretio u nadoknadi, zatim i Vajgl. ali je Zentner pohvatao sve opasnosti i sprečio Gladbah da dođe do prvog trijumfa u međusobnim duelima posle četiri godine.

Opširnije OVDE.

LEVSKI - BEROE (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 0:2

Levski je naopadao čitavu utakmicu, imao 24 udarca ka protivničkom golu, od čega osam u okvir, ali lopta nije htela u gol Brazilca Artura, posle čega je usledila kazna. Beroe je poveo u 63. minutu preko Pinede, dok je konačan rezultat 20 minuta kasnije postavio Leandro Godoj.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzime tipovanjaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara