Marković nije povređen, Suma jedva čeka start lige, Tošić hvali crno-bele

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.02.20. | 16:43

Bili smo bolji od Lokomotive i Spartaka, ocenjuje Bambi

Gotove su pripreme u Kataru za fudbalere Partizana. Istina, poslednja kontrolna utakmica, na Premijer kupu protiv Spartaka iz Moskve (2:3) više je obilovala skandalima u režiji sudija, nego u valjanom fudbalu u drugom poluvremenu, ali i to je škola koju su crno-beli prošli spremajući se za nastavak Superlige.

Izgubio je Partizan od Spartaka, iako je vodio 2:1 u prvom delu, ali na kraju balade navijači su najviše pričali o Lazaru Markoviću. Krilni napadač se posle šest minuta izašao iz igre zbog povrede.

Izabrane vesti

Panika da se Marković nije ponovo ozbiljnije povredio, samo što se vratio na teren nakon propuštenog završnog dela jeseni, ispostavila se, ipak, bezrazložnom.
Nije ništa strašno, izašao sam iz igre iz predostrožnosti“, rekao je Marković posle utakmice.

Njegov stariji kolega Zoran Tošić bio je razočaran sudijama, koje su „skrojile“ konačan rezultat i unele pometnju u redove crno-belih.
Neshvatljivo mi je da sve bude savršeno, od organizacije, uslova za igru, a da ovakve sudije vode utakmice. Arbitri definitivno nisu dorasli ovom takmičenju. Možda smo i mi, na kraju, malo prenaglili“, ocenio je Tošić.

Cirkus u Dohi (VIDEO)

Ono što je mnogo bitnije za njega je igra koju je Partizan prikazao u Kataru.
Partizan je na dobar način učestvovao na turniru, pokazao je da može da se nosi sa najjačim ruskim ekipama. Kada smo igrali u najjačem sastavu, protiv Lokomotive i Spartaka, bili smo i bolji, to su svi videli. Svi jedva čekamo da počne liga, da krenu utakmice, potpuno smo spremni i to je ono što nas najviše zanima“, istakao je Tošić.

Složio se u toj oceni s njim i Sejduba Suma.
Mogli smo ranije da rešimo ovu utakmicu, da ih brzo kaznimo. Što se tiče prvenstva, videli ste da smo dobro spremni, odlično smo radili, a ja sa velikim motivom čekam nastavak sezone. Naš cilj je jasan, moramo da uzmemo tri boda na svakoj utakmici“, poduvkao je Suma.

Ekspedicija Partizana će od sutra biti u Beogradu, gde će trenirati do premijernog prolećnog meča protiv Radnika u Humskoj.

Foto: partizan.rs


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara