©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime dana (petak): FCSB i Kragujevčani izneverili

Vreme čitanja: 3min | pet. 19.07.24. | 23:21

Pročitajte ko vam je doneo novac 19. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

BODE GLIMT - OD GRENLAND (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 3:1

Mučio se Bode u prvom delu, iako je rano stekao prednost. Uspeli su gosti da izjednače s bodom u džepu odu na odmor. Domaćin je ipak pokazao da je daleko kvalitetniji već početkom drugog poluvremena, kada je s dva gola rešio sve dileme.

NORDSJELAND - OLBORG (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:0

Dva ekspresna pogotka u razmaku manjem od 60 sekundi rešila su ovaj susret. Nordsjeland je pogađao u 18. i 19. minutu, a onda rutinski odrađivao posao do kraja utakmice. Konačan rezultat postavljen je dva minuta pre kraja, taman da prođu tiketi i onima što su čekali 3+.

SPARTA PRAG - PARDUBICE (tip 1, kvota 1,17) - rezultat 2:1

Aktuelni šampion trijumfom je započeo odbranu trona. Sparta je pred svojim navijačima na otvaranju sezone savladala Pardubice posle preokreta. Gosti su šokirali praškog velikana golom u 25. minutu, ali je Sparta pred sam odlazak na odmor izjednačila rezultat i tako napravila uvertiru za preokret koji će uslediti. A, režirao ga je pred istek sat vremena igre Olatundži.

JAGIJELONIJA - PUŠČA NEPELOMICE (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:0

Sam pogled na semafor kaže da je Jagijelonija rutinski savladala Pušču na premijeri nove sezone, međutim, nije bilo baš tako. Gosti su odolevali skoro 80 minuta, ali ih je rezervista Nene načeo, da bi u nadoknadi trijumf overio još jedan rezervista, Dijabi Fadiga.

OLIMPIJA - PRIMORJE (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 2:0

Sigurna je bila Olimpija na otvaranju nove sezone. Tim iz Ljubljanje je kao domaćin savladao novajliju u šampionatu Primorje. Domaćin je do vođstva stigao pred sam kraj prvog poluvremena, a overu trijumfa doneo je Kojić sredinom drugog dela.

NAPREDAK - PARTIZAN (tip 2, kvota 1,42) - rezultat 0:1

Niko neće suditi o knjizi na osnovu korica, međutim, ono što je viceprvak države pokazao tokom premijere sa Napretkom ne obećava da bi mogao da bude konkurent u trci za titulom, iako je kasnim pogotkom Mateusa Saldanje osvojio tri boda – 1:0 (0:0).

Opširnije OVDE.

FJORENTINA - REĐANA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 4:0

Nastavila je Viola da podiže samopouzdanje. Posle ubedljive pobede nad omladincima, Fjorentina je pobedila i Ređanu. Sotil i Ken su do 15. minuta već trasirali utakmicu u željenom smeru, a Kuame je sa dva gola stavio tačku na susret.

SIRIJUS - MALME (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 3:4

Domačin je na odmor otišao sa dva gola predenosti, međutim Malme se u ranoj fazi nastavka vratio u utakmicu i stigao do izjednačenja. Odgovor Sirijusa stigao je u 78. minutu, a novo vođstvo domaćina razljutilo je goste koji su za četiri minuta kreirali preokret.

PRECRTANO

SLOBOZIJA - FCSB (tip 2, kvota 1,53) - rezultat 2:2

Dva puta su gosti bodili i dva puta se domaćin vraćao u život. FCSB je tako i na drugom koraku osvojio samo bod, pošto je remizirao i na premijeri sa Klužom.

RADNIČKI 1923 - ŽELEZNIČAR PANČEVO (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:3

Nova sezona Mozzart Bet Superlige je počela i to premijerom za čistu peticu, makar iz perspektive neutralnih ljubitelja fudbala. Susret u Leskovcu između Radničkog iz Kragujevca i Železničara pripao je Pančevcima (3:2) koji su uspeli da na krilima Frensisa Ezea već u prvom poluvremenu obezvede prednost dovoljnu za tri boda.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet info

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara