REZZIME DANA (petak): Bolje bi bilo da Mitar i ekipa nisu išli zaobilaznim putem

Vreme čitanja: 3min | pet. 31.05.24. | 23:26

Pročitajte ko vam je doneo novac 31. maja, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ROSKILD - NIKOBING (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 5:1

Domaćin je ubedljivom pobedom sačuvao šansu da se dva kola pre kraja trećeligaškog karavana domogne promocije u viši rang. Uspeli su gosti da pet minuta po povratku sa odmora smanje na 1:2 i unesu neizvesnost, ali su potpuno razbijeni u poslednjih 20 minuta.

DROGEDA - ŠAMROK (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 0:2

Nakon poraza kod kuće od vodećeg Šelburna sa 0:2, Šamrok se iskupio identičnom pobedom na strani protiv Drogede. Doduše, nisu gosti imali mnogo težak zadatak s obzirom da je rival poslednjeplasirani na tabeli nakon 20 kola irske Premijer divizije.

KOPENHAGEN - RANDERS (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:1

Iako je u baraž ušao iz plej-auta, Randers je pružio snažan otpor Kopenhagenu, čak pretio i da mu ozbiljno pokvari planove... Poveli su gosti na Parkenu već u peto minutu, ali nisu dugo uspeli da je sačuvaju. Kopenhagen je samo osam minuta kasnije izjednačio, a pred istek sat vremena igre Eljunusi je režirao preokret i odveo favorizovanog domaćina u kvalifikacije za Ligu konferencije...

ESBJERG - AB KOPENHAGEN (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 6:0

Obezbedio je Esbjerg promociju u prvu ligu, ali nema nameru da smanji gas. Lider druge divizije deklasirao je poslednjeplasirani tim grupe AB Kopenhagen na svom terenu, nanevši mu najteži poraz u sezoni. Već do poluvremena Esbjerg je sa tri pogotka rešio pitanje pobednika, ali nije želeo da se tu zaustavi, već je u drugom delu isporučio identičnu porciju za ubedljivih 6:0.

PRECRTANO

ATLON - KORK SITI (tip 2, kvota 1,65) - rezultat 1:0

Imali su gosti priliku da u 19. kolu drugoligaškog karavana u Irskoj pobegnu najbližim pratiocima na dvocifrenu razliku, ali ih je poremetio gol domaćih u 18. minutu, a posao još više otežalo isključenje u 70.

DANDALK - DERI SITI (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 0:0

Iako su igrali u gostima, Derijevi fudbaleri kao trećeplasirani na tabeli u okršaju sa fenjerašem važili su za favorita uprkos slaboj formi. Ipak, Dandalk je došao do 13. boda u 18 utakmica, a gosti do drugog u poslednja tri kola.

AL HILAL - AL NASR (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 1:1

Golom Aleksandra Mitrovića dugo je Al Hilal vodio u finalu Kupa Saudijske Arabije, ali je do trofeja morao dužim putem. Zbog primljenog gola u finišu igrani su produžeci, a onda i izvođeni penali kroz koje je nakon preokreta i drame tim srpskih reprezentativaca Mitrovića i Milinković Savića stigao do duple krune ostavivši Kristijana Ronalda u suzama...

Opširnije OVDE.

SJK - MARIJEHAMN (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 0:2

Podigao je SJK formu u drugoj polovini maja, vezao dve pobede, a onda ga je sačekao hladan tuš. Servirao ga je Marijehamn, koji je slavio kao gost i tako sprečio favorita da se uključi u borbu za sam vrh. Marijehamn je do pobede stigao blickrigom u drugom poluvremenu.

ŠELBURN - SLAJGO (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 1:2

Jedno od neprijatnijih iznenađenja danas priredio vam je Šelburn. Lider irskog šampionata poražen je na svom terenu od Slajgo Roversa. Gosti su poveli u 22. minutu, domaćin uzvratio pred istek sat vremena fudbala, a desetak minuta kasnije osmoplasirani tim šampionata došao je do nove prednosti, prekinuvši seriju rivala od osam utakmica bez poraza.

CSKA SOFIJA - CSKA SOFIJA 1948 (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 0:2

Iako čvrsto drži treću poziciju u plej-ofu, CSKA Sofija neće igrati u kvalifikacijama za Ligu konferencije. Tamo će ljuti rival CSKA Sofija 1948, koja je iskoristila čudan sistem takmičenja (prvoplasirana u plej-autu), ali i lošu formu rivala, i trijumfom lakšim nego što se očekivalo obezbedila izlazak na evroscenu.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara