Rezzime dana (nedelja): Za izostanak perfekcije, samo jedan je krivac - Žuta podmornica

Vreme čitanja: 3min | ned. 20.10.24. | 23:15

Pročitajte ko vam je doneo novac 20. oktobra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ATLETIKO MADRID - LEGANES (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 3:1

U prethodna četiri kola, Atletiko je tri puta remizirao i bio je pod imperativom pobede uoči današnjeg gradskog derbija protiv Leganesa. Ostvario ju je daleko teže nego što se očekivalo – 3:1.

Opširnije OVDE.

VULVERHEMTPON - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 1:2

Mančester Siti je zahvaljujući odluci VAR sistema i glavnog sudije Krisa Kavanoa koji je išao da gleda snimak, u petom minutu nadoknade uspeo da stigne pobede rezultatom 2:1 (1:1) i zadrži se bar nakratko - do derbija Liverpula i Čelsija - na vrhu tabele. Liverpul je kasnije trijufmovao protiv Plavaca i ipak se vratio na liderku poziciju.

Opširnije OVDE.

BARSELONA - SEVILJA (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 5:1

Gazi Barsa i sve to sasvim solidno izgleda. Verovatno i bolje nego što su mnogi očekivali. Reprezentativna pauza nije poremetila četu Hansija Flika, koja je ostvarila treću pobedu u nizu, doduše ovoga puta uz primljen gol. Posle Jang Bojsa (5:0) i Alavesa (3:0), snagu Katalonaca osetila je i Sevilja - 5:1.

Opširnije OVDE.

VENECIJA - ATALANTA (tip 2, kvota 1,67) - rezultat 0:2

Filip Stanković je debitovao na golu Venecije, a pamtiće ga po majstoriji Matea Retegija. Ipak, drugi gol ide na dušu Antonija Kandele, kojem je italijanski reprezentativac oduzeo loptu u opasnoj zoni, krenuo ka golu, istrčao je Stanković, a Retegi ga prebacio savršeno preciznim udarcem.

Opširnije OVDE.

BEŠIKTAŠ - KONJA (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:0

Iako uskoro puni 35 godina, i dalje je Ćiro Imobile klasa od igrača. Italijan je danas dao svoj osmi pogodak na osam odiganih utakmica u turskoj Superligi, a trijumf Bešiktaša potvrdio je Rafa Silva golom za 2:0 u nadoknadi prvog poluvremena. Crno-beli su drugi na tabeli sa pet bodova manje od lidera Galatasaraja, s tim da su i odigrali utakmicu manje od aktuelnog šampiona.

MONPELJE - MARSEJ (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 0:5

Reprezentativna pauza je ozbiljno prijala Olimpiku iz Marselja, koji je svež i nadahnut stigao u Monpelje, a onda na La Mosonu deklasirao nemoćnog fenjeraša - 5:0 (3:0). To se posebno odnosilo na najboljeg igrača ovog tima, Mejsona Grinvuda, koji je prekinuo niz od četiri utakmice bez konkretnog učinka, a večeras je zablistao golom i asistencijom u Monpeljeu.

Opširnije OVDE.

ROMA - INTER (tip 2, kvota 1,90) - rezultat 0:1

Inter je osvojio Rim. Nerazuri drže korak sa glavim rivalima pošto su večeras minimalcem savladali Romu u gostima golom Lautara Martineza. U tvrdoj i borbenoj utakmici, oba tima su imali šanse, raspoložene golmane, a presudio je kiks Zalevskog i gol nemilosrdnog Lautara Martineza kojem ni sjajni Mile Svilar nije mogao ništa. 

Opširnije OVDE.

MEHELEN - KORTRAJK (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 3:0

Igrači Mehelena u poslednje vreme pružaju fenomenalne partije kada igraju na domaćem terenu. Osvajač Kupa kupova iz 1988. godine vezao je i četvrtu pobedu zaredom na stadionu "Iza kasarne". Posle Šarlroe, Serkl Briža i Levena, pao je i Kortrajk. Posle 11 kola u Župiler ligi, Mehelen je peti na tabeli sa 17 bodova, dok je Kortajk 13. sa 11 bodova.

DEPORTIVO MADRIN - ALMIRANTE (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 5:1

U argentinskoj drugoj ligi odigrano je pretposlednje kolo, a Deportivo Madrin samo jedna pobeda deli od promocije u najviši rang argentinskog fudbala. Žuto-crni su deklasirali Almirante koji je tek 16. na tabeli i tako došli nadomak ogromnog uspeha. Deportivu će biti potrebna pobeda u Santa Feu nad Kolonom u poslednjem kolu, da bi se sigurno plasirao u elitu i da ne bi morao da zavisi od ishoda drugih utakmica.

PRECRTANO

VILJAREAL - HETAFE (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 1:1

Jedina dva poraza Viljarealu naneli su Real i Barselona. Ali, večeras je Žuta podmornica razočarala. Imao je na tacni Viljareal pobedu protiv Hetafea, a na kraju je morao da se zadovolji bodom – 1:1.

Opširnije OVDE.


tagovi

klađenje rezzime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara