REZZIME DANA (nedelja): Real i Lion sigurni, Inter je mogao bolje

Vreme čitanja: 4min | ned. 26.01.20. | 23:02

Pogledajte ko vam je 26. januara doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

VALJADOLID - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,53) - 0:1
Realu ne leži Valjadolid, ali momci Zinedina Zidana nekako su uspeli da se provuku na Zorilji. Tim koji sa klupe predvodi Serđo Sorijano u avgustu je odneo bod sa Santijago Bernabeua. Večeras se vrlo dobro nosio s Madriđanima, međutim poklekao je u finišu, primio gol i ostao bez pola plena - 1:0. Kraljevski klub tako je iskoristio jučerašnji pad Barselone na Mestalji (0:2) da joj pobegne tri boda i osami se na vrhu tabele. 

Opširnije OVDE.

LION - TULUZ (tip 1, kvota 1,25) - 3:0
Lion je odigrao jako dobar meč i prilično lagano izašao na kraj sa Tuluzom rezultatom 3:0 (1:0), ali će ova utakmica ipak ostati malo u senci nemilog događaja iz prvog poluvremena kada se Martin Terije onesvestio, kolabirao, i pao na zemlju. Umesto Terijea u igru je ušao Karl Toko Ekambi koji je ove zime stigao u redove Liona iz Viljareala. I odmah je na svom debiju postigao pogodak.

Opširnije OVDE.

LEVERKUZEN - FORTUNA DISELDORF (tip 1, kvota 1,35) - 3:0
Leverkuzen je svezao i treću pobedu. Fenjeraš iz Dizeldorfa odigrao je sasvim pristojno na Baj areni, međutim to je bilo dovoljno samo za častan poraz - 0:3. Momci Petera Boša dugo su lomili rivala, da bi ga konačno slomili u 79. minutu pogotkom defanzivca Larsa Bendera. Kada je Fortuna u pitanju utisak je pokvario taj treći pogodak. Da ga nije bilo konačna slika bila bi puno bolja, ovako...

Opširnije OVDE.

LIL - PSŽ (tip 2, kvota 1,50) - 0:2
Pari Sen Žermen večeras je uspeo da odradi maksimalno svoj posao, a centralna figura utakmice bio je Brazilac Nejmar. On je prvo bio strelac u 28. minutu utakmice, a potom i u 52. kada je pogodio sa bele tačke i tako je PSŽ stigao do velike prednosti koju do kraja utakmice nije ispuštao.

Opširnije OVDE.

ANTVERPEN - VAREGEM (tip 1, kvota 1,45) - 2:1
Nije ovo bio lagan prolaz, ali je najvažnije da je tip prošao. Štaviše, Varegem je poveo u 13. minutu preko Bruna, ali je Antverpen uspeo da izjednači u 32. minutu. Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, a u drugih 45 minuta je Mbokani doveo Antverpen do pobede. Postigao je gol u 77. minutu sa penala.

PASOŠ FEREIRA - BENFIKA (tip 2, kvota 1,30) - 0:2
Kako stvari stoje u portugalskom fudbalu, šampionski trofej će i ove sezone teško zaobići Luž. Benfika je večeras bez većih problema slavila u Pasoš Fereiri (2:0), pa sa utakicom više ima i 10 bodova više od drugoplasiranog Porta, odnosno čak 20 više od trećeplasiranog Famalikaa - 2:0 (1:0).

Opširnije OVDE.

SOSIJEDAD - MAJORKA (tip 1, kvota 1,45) - 3:0
Posle rapsodije u prošlom kolu i velike pobede nad Valensijom (4:1) u najboljoj partiji sezone, Majorka se vraća u bolnu realnost. A ona kaže da su momci Visentea Morena daleko najlošiji gosti, ne samo u Primeri, već u TOP 5 liga Evrope. Ponovo je Majorka pokazala da ne ume da igra van svog Iberostara, doživela ubedljiv poraz u San Sebastijanu (0:3), pa je sada na samo bod od zone ispadanja. 

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

INTER - KALJARI (tip 1, kvota 1,33) - 1:1
Sve je delovao bajkovito posle trijumfa podno Vezuva. Slavio je 3:1, iako Napoli po šansama nije zaslužio da izgubi – bar ne tako ubedljivo – pa je Fortuna koja im je namigivala na jugu Italije okrenula leđa Interu i gurnula ga u očiglednu rezultatsku krizu koja bi mogla da nagovesti kraj šampionskih nadanja. Jer, na Badnji dan su Nerazuri bili lideri Serije A, da bi serijom kikseva dozvolili Juventusu da ih pretkne. Pride, crno-beli iz Torina večeras baš na stadionu San Paolo imaju šansu da još više odmaknu najbližem pratiocu.

Opširnije OVDE.

ATLETIKO MADRID - LEGANES (tip 1, kvota 1,55) - 0:0
Mučenje se nastavlja. Antifudbal Dijega Simeonea polako stiže na naplatu. Kadgod mora da pobedi – saplete se. Tako je bilo i u uvodnom susretu nedeljnog programa 21. kola La Lige, pošto je Atletiku u Madridu odoleo Leganes i produbio krizu koja traje od početka 2020. Samo 0:0 odigrale su Jorgandžije sa fenjerašem, a kako su delovali u pojedinim trenucima lako su mogli da budu poraženi. Tim sa Butarkea opasno je pretio, naročito u prvom poluvremenu, preko Brejtvajta i Kikea Rodrigesa imao zrele priike da šokira publiku na „Vanda Matropolitanu“, ali je i ovako zadovoljan poenom kojim će popraviti šanse da se spase ispadanja.

Opširnije OVDE.

NAPOLI - JUVENTUS (tip 2, kvota 2,25) - 2:1
Borba za "skudeto" još uvek nije rešena. Za to je zaslužan Napoli, koji je savladao Juventus na San Paolu i dao veštačko disanje Interu - 2:1 (0:0) Nerazuri su se tako u ovom kolu dodatno približii lideru, iako su kiksnuli protiv Kaljarija, pa sada imaju tri boda zaostatka za Starom damom.

Opširnije OVDE.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara