Marko Nikolić u Ligi šampiona? A stiže i Kokorin...

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.03.20. | 09:14

Dve vrlo prijatne vesti za mladog srpskog stručnjaka

Probao je Marko Nikolić sa Partizanom da se domogne Lige šampiona. Nije uspeo, isprečio se Ludogorec. Probao je i sa Videotonom, tu ga je zaustavio AEK. Ali smeši mu se treća sreća. I to šansa – nikad veća.

Naravno, prvi preduslov cele priče je da se potvrdi informacija mađarskih, a onda i srpsko-ruskih medija da je Nikolić na korak od preuzimanja moskovske Lokomotive. Brujalo je prethodnih dana u sve tri države da je bivši trener Partizana i Videotona maltene sve dogovorio sa Mašinovođama sa RZD Arene.

Izabrane vesti

Jesu pojedini čelnici Lokomotive to na poseban način demantovali, ali jasno je da to ne znači previše, jer je manir većih klubova da uvek sve negiraju dok se ne „podigne šal“ na promociji. A, Juri Sjomin se i dalje vodi kao šef struke...

Ako Nikolić jeste dogovorio sve sa Lokomotivom, onda je u poslednja 24 časa čuo dve sasvim prijatne vesti za njega. Prva i najvažnija: ugledni ruski novinar Ivan Karpov, koji važi za ozbiljnog „insajdera“ u sportskim krugovima najveće zemlje sveta, tvrdi da se prvenstvo neće nastaviti. A, to znači...
Fudbalsko prvenstvo se neće nastaviti, to je 90 odsto sigurno. Tabela će biti zaključena sa 22. kolom. Lokomotiva će kao drugoplasirana ići u Ligu šampiona“, objavio je Karpov.

MARKO NIKOLIĆ PRIHVATIO PONUDU KARIJERE

Pa, ako se to potvrdi, a Marko Nikolić na leto sedne za komande Lokomotive, srpski trener će prvi put u karijeri voditi ekipu u Ligi šampiona. Direktno, bez kvalifikacija.

A druga vest je da će napad Mašinovođa predvoditi – Aleksandar Kokorin. Ozloglešni ruski reprezentativac, jedan od najboljih igrača u zemlji, dogovorio je prelazak u Lokomotivu na leto. Njemu tada ističe ugovor sa Zenitom, koji mu nije ponudio novi, zbog teškog incidenta koji je Kokorin napravio pre godinu i po dana, kada je izazvao dve tuče u centru Moskve i završio na 11 meseci u zatvoru.

Iako je Kokorin još pod ugovorom sa Zenitom, klub ga je poslao na pozajmicu u Soči do kraja sezone. I tamo igra kao preporođen. Lokomotiva je to iskoristila i dogovorila se sa napadačem da potpiše ugovor na tri godine, tokom kojih će zaraditi ukupno 9.000.000 evra.

 Može i Nikolić zbog toga sa zadovoljstvom da trlja ruke. Samo još da zvanično bude Lokomotivin izbor...

(Foto: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara