REZZIME DANA (nedelja): Nule kvarile planove

Vreme čitanja: 4min | ned. 09.06.24. | 23:19

Pročitajte ko vam je doneo novac 9. juna, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

ZAOKRUŽENO

Izabrane vesti

ITALIJA - BIH (tip 1, kvota 1,22) rezultat 1:0

Remi protiv Turske pre pet dana ozbiljno je zabrinuo fudbalsku javnost u Italiji jer u Nemačkoj manjkavosti koje su se pokazale neće moći da se tolerišu jer svaki propust mogao bi ne samo da udalji ekipu od odbrane trona, već i od prolaza dalje u paklenoj grupi sa Španijom, Hrvatskom i Albanijom. Iz tog razloga, Lučano Spaleti rešio je da za generalnu probu sunarodnicima predstavi Italiju kakvu ćemo da gledamo na Evropskom prvenstvu - nova formacija u kojoj će fokus pored čvrste odbrane biti na dosta tečnijoj i konkretnijoj igri u napadu. Poslednja utakmica pre starta kontinentalnog turnira je uspela bar u rezultatskom smislu, Azuri su u Empoliju dobili Bosnu i Hercegovinu sa minimalnih 1:0, mada su verovatno svi u srcu Toskane očekivali kvalitetniju partiju.

Opširnije OVDE.

MAURITANIJA - SENEGAL (tip 2, kvota 1,57) rezultat 0:1

Opravdao je Senegal ulogu favorita, međutim do celog plena je stigao uz minimalnu pobedu. Jedini gol postigao je Dialo u 27. minutu, te su gosti dopisali drugi trijumf u četiri kola, dok je Mauritanija ostala na samo jednom bodu, zakucana za dno tabele.

DR KONGO - TOGO (tip 1, kvota 1,53) rezultat 1:0

Duel Konga i Togoa rešen je u samo šest minuta. Rani pogodak Elije je bio dovoljan da domaćin ušiše drugu pobedu od početka kvalifikacija, te je sada na sedam bodova. Istovremeno, Togo je pretrpeo prvi poraz, posle tri remija, te je sve dalje od ekipa koje se bora za vrh i plasman na Svetsko prvenstvo.

VOLERENGA - MOS (tip 1, 1,70) rezultat 5:1

Iako je domaćin poveo u 26. minutu, sve dileme su rešene tek u nastavku pošto je Volerenga postigla dva gola u dva minuta. Na pogotke iz 55. i 57. minuta gosti su imali odgovor, ali su ih protivnički igrači brzo spustili na zemlju i sa dva gola stavili tačku na susret.

SLOVAČKA - VELS (tip 1, kvota 2,25) rezultat 4:0

Slovačka je ubedljivom pobedom podigla samopouzdanje i režirala idealnu uvertiru u Evropsko prvenstvo. Na gol iz završnice prvog poluvremena nadovezala su se dva pogotka na početku nastavka, dok je gol u sudijskoj nadoknadi samo upotpunio odlično veče domaćina.

SENT VINSENT - EL SALVADOR (tip 2, kvota 1,25) rezultat 1:3

Sjajna utakmica ne samo za one koji su čekali laganu dvojku, već i one koji su možda sve to kombinovali sa golovima. Već u 10. minutu gosti su probili led, do poluvremena je bilo 1:1, da bi tokom drugog poluvremena El Salvador potvrdio zašto je bio ozbiljan favorit.

ALVARADO - ARSENAL SARANDI (tip 1, kvota 2,00) rezultat 2:1

Može se reći da je ovo bio jedan od pogodaka dana. Mnogi od vas su gađali keca i potencijalno duplirali dobitak, mada su mnogi od vas kosu čupali zbog toga kako se rezultat kreato. Arsenal je poveo pred kraj poluvrenema i taj rezultat bio je bio aktuelan sve do 75. minuta. I onda je usledila drama bukvalno do poslednje sekunde, kada je Belinec matirao protivničkog golmana za konačnih 2:1 i zaokružen pogodak.

PRECRTANO

FRANCUSKA - KANADA (tip 1, kvota 1,22) rezultat 0:0

Kada im se igra, to je poezija. Uživanje ih je gledati. Ali, da su mogli, Francuzi bi najradije preskočili pripremne utakmice, sklonili se od svih i radili u tišini, iza zatvorenih vrata. Slabašni Luksemburg su preslišali, ali je glavni favorit za osvajanje Evropskog prvenstva, uz Englesku, bio neubedljiv protiv Kanade – 0:0.

Opširnije OVDE.

AVAI - ŠAPEKONENSE (tip 1, kvota 1,67) rezultat 0:0

Avai je današnji susret dočekao uz pet vezanih pobeda, međutim borbeni gosti pokazali su se kao ravnopravan rival, te su prekinuli niz protivnika. Drugim remijem u sezoni domaćin je propustio priliku da pretekne Gojas koji ima utakmicu manje, te je sa 17 bodova morao da se zadovolji deobom čeone pozicije.

FERO - TELJERES (tip 1, kvota 1,68) rezultat 0:1

Na papiru je Fero bio favorit, ali na delu se to uopšte nije videlo. Ne samo da nije bio blizu pobede, nego za više od 90 minuta loptanja nije uputio šut u okvir gola! Gosti su na kraju dobili uz jedini gol koji je postigao Malvasio u uvodnoj fazi drugog poluvremena.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara