REZZIME DANA (nedelja): Lisice lukavo napunile kasu, Verder vas šokirao u nadoknadi

Vreme čitanja: 4min | ned. 08.12.19. | 23:31

Pogledajte ko vam je 8. decembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

ASTON VILA - LESTER (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 1:4
Poruka za Liverpul, Lester je tim koga se treba plašiti. U 16. kolu Premijer lige uverljivih 4:1 protiv Aston Vile u Birmingemu i osma uzastopna pobeda Lisica, četvrta na gostovanjima, što im je uspelo samo još u sezoni 2015/2016 kad su, pogađate, i izveli ono čudo sa osvajanjem pehara za najboljeg u Engleskoj. Vama je prošao tip, a Lester je nastavio da igra atraktivan fudbal.

Opširnije OVDE.

NJUKASL - SAUTEMPTON (tip 1, kvota 2,55) - rezultat 2:1
Sautempton je na Sent Džejms Parku propustio idealnu šansu da kapitalizuje pobede nad Noričom i Vorfordom i pobegne iz zone ispadanja, ali je Njukasl na krilima Džondža Šelvija – strelac je na već tri uzastopne utakmice u Premijer ligi – uspeo da se vrati iz pepela i na kraju slavi sa 2:1 zahvaljujući pogotku Federika Fernandeza u 87. minutu.

Opširnije OVDE.

NANT - DIŽON (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:0
Bilo je teško, bilo je veoma, veoma mučno za domaće, ali tri boda su ipak upisana! Dižon je došao u Nant sa namerom da potpuno umrtvi igru i da čvrstom odbranom pokuša da odnese bar jedan bod kući, ali bunker nije izdržao. Probio ga je Ludovik Bla, koji je postao junak Kanarinaca i zadržao ih u borbi za plasman u Ligu šampiona naredne sezone – 1:0 (0:0).

Opširnije OVDE.

UNION BERLIN - KELN (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 2:0
Važio je Union Berlin za apsolutnog autsajdera u Bundesligi pre početka sezone, ali na stadionu koji se zove Kuća starog šumara odjekuje pesma posle 15. kola. Daleko su crveni od najlošijeg u prvenstvu, dokazali su to i danas u direktnom okršaju sa Kelnom. Jarčevi su na tabeli bili ispod Uniona Berlina, a posle ove runde ostali još niže, pošto su ih crveni pobedili sa 2:0. Sjajnu odbranu imaju Berlinci, kojom diriguje Neven Subotić, mada Srbin danas nije igrao zbog povrede mišića. Primili su samo 19 golova u 15 kola, isto koliko i Dortmund, a manje od Bajerna!

Opširnije OVDE.

SPORTING - MOREIRENSE (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:0
Jedan gol je bio dovoljan za slavlje Sportinga, a verujemo i vašu veliku radost. Moreirense se danas pokazao kao odličan rival slavnom portugalskom klubu koji od početka sezone muku muči da pronađe adekvatnu formu. I danas je štucao, ali je na kraju uspeo da pokupi bodove golom Felipea u 70. minutu utakmice.

BAZEL - SION (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 4:0
Kladioci koji su se danas odlučili da na tikete stave Bazel mogli su samo da dignu ruke i da uživaju. Domaći fudbaleri večeras su sve radili baš kako to obično i treba da bude. Komer je u 23. minutu doveo Bazel u prednost, a već u 45. minutu preko Artura je nagovešteno da od iznenađenja ovde nema ništa. Sve je potvrđeno novim golovima Artura i Pululua u drugom delu igre.

MARSELJ - BORDO (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 3:1
I ovoga puta junak Marselja bio je Nemanja Radonjić. Tim sa juga je ponovo pobedio i zadržao korak za Svecima. Doduše, danas je morao i dobrano da strepi, pošto je Bordo na Azurnu obalu došao naoštren da pokupi bar neki bod. I delovalo je da su na dobrom putu da to i urade nakon što je Adli zatresao mrežu u 31. minutu, ali je u drugom poluvremenu usledio veliki preokret. Amavi je već u 48. minutu izjednačio, a Sanson je preokrenuo na 2:1. U sam smiraj meča, kao šlag na tortu došao je i gol našeg fudbalera iz kontre za konačnih 3:1!

PRECRTANO

VERDER - PADERBORN (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 0:1
Kakav šok na Vezeru! Tišina, hladan tuš, muk... Igrao se 93. minut kada je poslednji tim na tabeli postigao gol i upisao tek drugu pobedu u sezoni. Verder je pozeleneo od muke, Paderborn nosi tri boda – 1:0. Ohrabenje. To je ono što je Paderborn dobio osim tri boda. Imao je do ovog 14. kola samo jednu pobedu u sezoni, ali evo stigla je i druga i to u 93. minutu. Sven Mihel je pogodio, sumnjalo se da je iz ofsajda, ali je VAR pokazao da je sve čisto.

Opširnije OVDE.

OSASUNA - SEVILJA (tip 2, kvota 2,20) - rezultat 1:1
Možda je Sevilja danas vodila, možda je imala igrača više čitavih pola sata, ali je Osasuna dokazala da može da se isprsi i pokaže kada je najteže. Na vašu žalost, tako je pao jedan od najigranijih parova, pošto ste baš verovali u pobedu gostujuće ekipe. A sve je krenulo kako treba golom El Hadadija negde na isteku 11. minuta, delovalo je da Osasuna neće moći da zagrize. Ali ona je to učinila i to u najboljem trenutku, na isteku prvog dela. Pogodio je tada Čimi Avila i postavio, ispostaviće se i konačan rezultat na ovom meču. Mogla je Sevilja da se učvrsti na mestu koje vodi u Ligu šampiona, ali joj se jednostavno nije dalo.

BELENENSEŠ - PORTO (tip 2, kvota 1,22) - rezultat 1:1
U ovakvim utakmicama zna da se izgubi titula. Zna dobro Porto da mora da dobija ove uslovno rečeno male utakmice, malo mu je nedostajalo i sreće večeras jer mu je poništen gol zbog odluke VAR-a, ali Belenenseš je uspeo da dođe do remija i tako da suštinski otkine Portu dva boda. Benfika će se ozbiljno radovati ovakvom rezultatu - 1:1 (1:1).

Opširnije OVDE.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara