REZZIME DANA (nedelja): Italijani omanuli

Vreme čitanja: 3min | ned. 15.09.24. | 23:20

Pročitajte ko vam je doneo novac 15. septembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

KASIMPAŠA - FENERBAHČE (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 0:2

Galatasaraj je u subotu isporučio pet komada Rizeu (5:0) i obezbedio sebi da noćiva na prvom mestu turske Superlige. Najveći rival u trci za titulu - Fenerbahče, danas je uzvratio. Protiv rivala koji mu već godinama i te kako godi, slavio je po deseti put zaredom u zvaničnim utakmicama - 2:0. Kasimpaša se dosta dobro suprotstavila favoritu, imala čak više udaraca ka golu, veći posed lopte, međutim dva brza gola u prvom poluvremenu prelomila su ovaj susret. Opširnije OVDE.

ĐIRONA - BARSELONA (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 1:4

Pet kola, pet pobeda. Prvo mesto na tabeli La lige. Igra koja oduševljava. Na svakom delu terena. Bilo je i zastajkivanja na Mestalji i Valjekasu, kad su Valensija i Rajo stizali do prednosti, ali na Montiliviju je nova Barsa zaličila na staru. Bila je raspevana u svakom smislu, pregazila Đironu i dala navijačima povod da se raduju uoči početka Lige šampiona. Opširnije OVDE.

KALJARI - NAPOLI (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 0:4

Strah i trepet je bio za čuvare i golmane u plavo-crnoj odori dok je komadovao Antonio Konte na stadionu Đuzepe Meaca. Tada se rodio tandem Lautaro Martines – Romelu Lukaku, poznat i kao La – Lu, a sada je pod vezuvom nastao novi: Hviča Kvarachelija – Big Rom! Nose Napoli, odveli su ga makar privremeno na vrh Serije A, a nastradao je Kaljari. Opširnije OVDE.

GENT - MEHELEN (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:0

Bez obzira na to što početak sezone nije idealan, Gent je uspeo da ostvari rutinsku pobedu protiv Mehelena. Sve dileme rešene su u prvih 45 minuta, tako da je kec ovde došao prilično lagano. Sledeće kolo donosi poslasticu za Gent. Derbi za Klub Brižom.

AL ITIHAD - AL VEHDA (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 7:1

Rezultat sve govori. Do poluvremena je bilo jasno da će Benzema i drugovi da odensu ceo plen. Francuz je bio posebno inspirisan, upisavši het-trik. Ispade najsigurniji kec dana, što opet, nije baš izgledalo tako.

PALMEIRAS - KRIKUMA (tip 1, kvota 1,27) - rezultat 5:0

Rutinska pobeda drugoplasiranog tima na tabeli protiv rivala kome tek predstoji teška borba za opstanak. Krikumi nije pomoglo ni to što je imala igrača više. Palmeiras je u periodu od prvog do 18. minuta postigao tri gola i tu je priči bio kraj.

ATLETIKO MADRID - VALENSIJA (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 3:0

Pobednik prve etape noćnog maratona „Pobedi u devet“ je Konor Galaher. Ne, nismo poblesavili, nije ovo Vuelta, niti bilo kakva druga biciklistička trka, ali ima sličnosti u onome što čeka Atletiko Madrid do naredne pauze usled obaveza reprezentativnih selekcija, zbog čega mu je bilo važno da se trijumfom nad Valensijom.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

TORINO - LEČE (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 0:0

Leče nije naudio Torinu, pobednika nije bilo, a lako je moglo da bude drugačije. Glavni krivac što gosti nisu trijumfovali je srpski čuvar mreže. Šest intervencija imao je Vanja Milinković Savić, vadio je kestenje iz vatre i treći put u četiri utakmice bio je igrač meča.

MONCA - INTER (tip 2, kvota 1,42) - rezultat 1:1

Kako su izgledali, mogu izabranici Simonea Inzagija da slave remi izboren na Brianteu, posebno što su gledali porazu o uči, prvom u novoj sezoni. Ipak, Denzel Damfris, koji je u januaru 2023. godine na istom mestu u nadoknadi autogolom poklonio Monci bod, ovog puta joj je tri minuta pre kraja izbio dva iz džepa. Opširnije OVDE.

LANS - LION (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 0:0

Dva puta je Gift Orban poslao loptu u mrežu, počinjao je da slavi, međutim, usledile su konsultacije sudije sa VAR sobom i pogoci nisu važili. Video-tehnologija spasla je domaćina, bila mu je saveznik, pa je tako i dalje neporažen. Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara