REZZIME DANA (nedelja): Isplatio se rizik sa Realom i Milanom

Vreme čitanja: 4min | ned. 14.01.24. | 23:28

Pročitajte ko vam je doneo novac 14. januara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

LACIO - LEČE (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 1:0

Sedam klubova, odnosno nešto više od trećine Serije A , u rasponu je od četiri boda. O četvrtom mestu koje vodi u Ligu šampiona i koje zauzima Fjorentina trenutno maštaju od Lacija i Bolonje, preko Napolija, Atalante i Rome sve do Torina, a važan korak u trci sa oštrom konkurencijom danas je napravio tim Maurisija Sarija savladavši Leče (1:0).

Opširnije OVDE.

LIL - LORIJAN (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 3:0

Doge su u borbi za pozicije koje vode u Evropu, a nakon što ih je prilično usporio Strazbur porazivši ih 2:1 u prethodnom kolu, pridigao se tim Paula Fonseke i ubedljivo trijumfovao protiv Lorijana. Na terenu je to bilo teže nego što rezultat govori, pošto je do nadoknade vremena domaćin imao samo gol prednosti stečen u 38. minutu preko Džonatana Dejvida. U poslednjih nekoliko u strelce su se upisali i Remi Kabela i Edon Zegrova.

BENFIKA - RIO AVE (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 4:1

Sporting diktira tempo, ali ni gradski rival ne posustaje. Benfika je u 17. kolu Primeire pred svojim navijačima protiv Rio Avea upisala četvrtu uzastopnu prvenstvenu pobedu (4:1), odnosno sedmu vezanu u svim takmičenjima i ponovo prišla na samo bod zaostatka lideru šampionata.

Opširnije OVDE.

PORTO - BRAGA (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:0

Porto od titule nije odustao, ali se iz trke za istu ove večeri isključila Braga. I to baš na Dragau. Zmajevi su u derbiju 18. runde slavili gotovo rutinski i prišli lideru Sportingu na pet bodova zaostatka, koliko iznosi i njihova prednost u odnosu na večerašnjeg rivala. Pobedu ekipe Serža Konseisaa najavio je Kardoso u 12. minutu, a potvrdio ju je Evanilson iz penala početkom drugog poluvremena. Gosti su u nastavku zaigrali ofanzivnije, ali na kraju nisu uspeli ni da ublaže poraz.

LANS - PSŽ (tip 2, kvota 1,97) - rezultat 0:2

Prošle godine bili su jedan drugome najveći rivali u borbi za titulu, ove je pak Lans samo usputna stanica Pari Sen Žermenu na putu ka tronu, koji će gotovo izvesno odbraniti. Utisak da će tako biti Parižani su samo pojačali na severu Francuske protiv pomenutog rivala u utakmici koja je na papiru trebalo da predstavlja derbi runde, ali taj epitet na terenu nije opravdao - 2:0 (1:0).

Opširnije OVDE.

MILAN - ROMA (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 3:1

Milan je na dobrom putu da igra Ligu šampiona i naredne sezone, dok će se Roma načekati da opet bude deo elitnog takmičenja. Jasno je to posle večerašnjeg okršaja slavnih rivala u kojem su Rosoneri na San Siru lakše nego što se očekivalo savladali Đalorose 3:1 i udaljili ih od borbe za četvrto mesto. Individualna kalsa Milanovih igrača je napravila razliku u odnosu na Rimljane koji su bili lišeni usluga povređenog Paula Dibale.

Opširnije OVDE.

REAL MADRID - BARSELONA (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 4:1

Tamo gde je otišao Kristijano Ronaldo, presvukao se Vinisijus Žunior u odoru Portugalca. Navukao je plašt junaka, Realovog superheroja, kao što je ranije znao da bude (nekada) najbolji igrač sveta. Bude li svaki put igrao kao u finalu Superkupa Španije, Brazilac će imati argumente da mu zapreti, pošto je rastavio Barselonu na proste činioce i preoteo joj pehar – 4:1.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

ALMERIJA - ĐIRONA (tip 2, kvota 1,73) - rezultat 0:0

Utakmica koja je trebalo da predstavlja rutinski posao za vodeću Đironu, postala je prava noćna mora za Mićelov sastav. Poslednjeplasirana Almerija je bila mnogo bliža pobedi, propustila je popriličan broj izglednih šansi, pa ima mnogo razloga da žali što nije uspela da upiše prvu pobedu u sezoni - 0:0.

Opširnije OVDE.

FJORENTINA - UDINEZE (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:2

Bolonja je u slobodnom padu, Napoli posrće na svakom koraku, a ni Atalanti u poslednje vreme nije mnogo bolja, ali Fjorentina kao da ne želi u Ligu šampiona. Umesto da iskoristi kikseve najvećih rivala u borbi za čevrto mesto, isti kao da su doveli do opuštanja kod ekipe Vinčenca Italijana, pa i sama ispušta bodove. Tri je u prethodnom kolu bacila niz vodu protiv Sasuola, a ove nedelje još dva protiv Udinezea na Artemio Frankiju – 2:2 (0:1).

Opširnije OVDE.

GANA - ZELENORTSKA OSTRVA (tip 1, kvota 1,88) - rezultat 1:2

Nakon što je Nigerija odigrala nerešeno protiv Ekvatorijalne Gvineje, a Egipat protiv Mozambika, krunu na čitav dan stavila su Zelenortska Ostrva. Ostrvska zemlja od svega 500.000 stanovnika trijumfovala je protiv kontinentalne velesile Gane 2:1, a pobedonosni gol za Plave Ajkule dao je Gari Rodriges u sudijskoj nadoknadi. Fudbaleru Crvene zvezde Osmanu Bukariju selektor Kris Hjuton nije ukazao poverenje od starta, a vihorni krilni napadač dobio je priliku tek u poslednjih nekoliko minuta kada je trostuki šampion Afrike krenuo na sve ili ništa.

Opširnije OVDE.



tagovi

rezzime danasportsko klađenjebetting

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara