REZZIME DANA (četvrtak): Uspešno veče u evropskoj B i C produkciji

Vreme čitanja: 4min | čet. 09.11.23. | 23:43

Pročitajte ko vam je doneo novac 9. novembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

BETIS - ARIS LIMASOL (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 4:1

Bila je to svojevrsna napadačka rapsodija Betisa koji se večeras na Benito Viljamarinu dičio preciznošću. Od ukupno 16 udaraca, 10 je išlo u okvir, a četiri lopte završile su u mreži. Kiparski predstavnik jednostavno nije bio konkurentan i primio je jedan gol u prvom, a još tri u drugom poluvremenu.

SPORTING LISABON - RAKOV (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 2:1
Sporting je trebalo da se prošeta protiv Rakova kada je poljski šampion u ranoj fazi meča ostao sa igračem manje. Ali to nije bio slučaj. Oba gola Lavovi su postigli sa bele tačke -
 Pedro Gonsalves je pogađao u 14. i 52. minutu, ali Sporting nije mogao mirno da privede meč kraju jer je u 74. minutu dozvolio Rundiću da prepolovi zaostatak Rakova. Na kraju je lisabonski velikan izvojevao željena tri boda i nagovestio da ide tamo gde mu je i mesto, u drugu fazu evropske B produkcije.

KARABAG AGDAM - BAJER LEVERKUZEN (tip 2, kvota 1,42) - rezultat 0:1

Malo je falilo da i Leverkuzen pokvari stopostotan učinak. Minuti su delili ekipu Karabaga da stane rame uz rame sa Bajernom kao tek drugi tim od starta sezone što je uspeo da zaustavi četu Ćabija Alonso, ali je u nadoknadi fudbaler domaćeg tima Maksim Medvedev rukom zaustavio udarac Alehandra Grimalda, a sudija pokazao na belu tačku. Viktor Bonifejs je uzeo loptu i 11. golom u sezoni slomio otpor domaćina

ATALANTA - ŠTURM (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 1:0

Atalanti je jedan gol bio dovoljan da se plasira u nokaut fazu, gol u režiji Đimšitija koji je u 51. minutu srušio Šturm i doveo Boginju do brojke od deset bodova Tim iz Bergama rutinski je odradio posao protiv austrijskog predstavnika ne dozvolivši mu niti jedan udarac u okvir gola tokom 90 i kusur minuta. Na kraju slomila otpor rivala posle flipera u šesnaestercu, ali ekipa Đan Pjera Gasperinija je svoju sreću zaslužila.

ASTON VILA - AZ ALKMAR (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:1

Vezala je Aston Vila i treću pobedu u grupnoj fazi Lige Konferencije i eliminisala AZ Alkmar. Gol Olija Votkinsa u 82. minutu je presudio prošlosezonskom polufinalisti – 2:1.

KLUB BRIŽ - LUGANO (tip 1, kvota 1,37) - rezultat 2:0

Bila je to rutina Klub Briža na stadionu Jan Brejdel iako pobeda nije na vreme overena. Belgijski velikan se za sve pitao, poveo malo nakon isteka sat vremena igre, a trijumf overio u šestom minutu sudijske nadoknade. Trijumf koji vas je i te kako obradovao.

VEST HEM - OLIMPIJAKOS (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:0

U Pireju ga je nokautirao, a malo je falilo da ga saplete u Londonu. Odolevao je Olimpijakos više od sat vremena na tlu Engleske, pretio da dodatno zaprži čorbu Vest Hemu i još ozbiljnije se uključi u borbu za jedno od prva dva mesta, ali mu je još jednom iz vida pobegao Lukas Paketa. Brazilčev pogodak u trećem kolu bio je dovoljan samo da ublaži poraz Čekićara, ali im je večeras doneo ceo plen i sačuvao lidersku poziciju u grupi - 1:0 (0:0).

Opširnije OVDE.

FRAJBURG - TSC (tip 1, kvota 1,17) - rezultat 5:0

Nemci su prosto bolji tim i to se jasno videlo. I mada je možda mogao TSC i do podnošljivijeg poraza - da nije bilo nekoliko grešaka koje Srbija možda toleriše, ali Evropa nikako - na kraju, apsolutno zasluženih 5:0 za Frajburg.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

TULUZ - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 3:2

Do večeras bili su bezbrešni, ali više nisu. Šetao se Liverpul u Ligi Evrope i stopostotnim učinkom u uvodna tri kola došao nadomak nokaut faze, no, u četvrtom kolu je proklizao. Liverpul je posle velike drame poražen u Tuluzu (2:3), a izjednačujući gol Redsa poništen je nakon VAR provere.

Opširnije OVDE.

PAOK - ABERDIN (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 2:2

Kako je Aberdin došao do remija u Solunu, ni škotskom predstavniku nije jasno. PAOK je dominirao u posedu i šansama, uputio 21 šut ka golu rivala ali ceo plen nije osvojio. Na vodeći gol domaćina, Aberdin je imao spreman odgovor već do kraja prvog poluvremena. PAOK je drugi put poveo u 67. minutu, ali je tri minuta kasnije gost došao do gola, ispostavilo se i boda.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara