REZZIME DANA (četvrtak): Oko Francuske ste se opasno oznojili, Engleska lagano donela radost

Vreme čitanja: 4min | čet. 14.11.19. | 23:10

Pogledajte ko vam je 14. novembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

ČEŠKA - *KOSOVO (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:1
Mirisalo je na šok i veliku senzaciju u Plzenju, ali Češka to na kraju nije dozvolila. Nije dozvolio Aleks Kral, sjajni vezista Spartaka iz Moskve koji je sa dva gola za devet minuta preokrenuo vođstvo reprezentacije takozvanog Kosova i obezbedio svojoj selekciji trijumf od 2:1 i zvaničan plasman na Evropsko prvenstvo. IZVEŠTAJ.

SRBIJA - LUKSEMBURG (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 3:2
Može li pobeda bez primljenog gola? Ne može! Srbija je upisala tri boda u duelu sa Luksemburgom u pretposlednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, ali je nastavila niz da joj se na svakoj, baš svakoj utakmici u ovom ciklusu mreža zatresla bar jednom - 3:2 (2:0). Ovog puta, nasred Marakane, čak dva puta od rivala koji je trebalo da posluži kao zagrevanje za Ukrajinu u nedelju. Loše, baš loše... IZVEŠTAJ.

ENGLESKA - CRNA GORA (tip 1, kvota 1,05) - rezultat 7:0
Na Vembliju nova blamaža Crnogoraca. Selekcija Faruka Hadžibegića doživela je još jednu katastrofu u kvalifikacijama i ubedljiv poraz od čak 7:0. Trijumf kojim je Engleska i matematički obezbedila plasman na EURO ukrasio je magični Hari Kejn het-trikom, a pored asa Pevaca koji je postao i najefikasniji kapiten Gordog Albiona u istoriji istakao se i levi bek Lestera Ben Čilvel koji je meč okončao sa tri asistencije. IZVEŠTAJ.

PORTUGALIJA - LITVANIJA (tip 1, kvota 1,02) - rezultat 6:0
Nada Srbije da će Portugalija kiksnuti na svom bunjištu je kratko trajala. Suviše je aktuleni šampion Evrope ozbiljan tim da bi sebi dozvolio da se oklizne protiv Litvanije u meču tokom kojeg su imali nož pod grlom... Na kraju Litvanci su poslužili kao dekor i običan sparing partner. Portugalija je zgromila ekipu sa Baltika (6:0) i približila se smotri najboljih evropskih selekcija. Mi ćemo držati fige Luksemburgu u nedelju, ali teško će to ići. Posebno, posle ovakve partije Ronalda i drugova, koji će poslednji meč dočekati sa mnogo samopouzdanja. Ali i da se ne lažemo – sa mnogo znanja. IZVEŠTAJ.

FRANCUSKA - MOLDAVIJA (tip 1, kvota 1,01) - rezultat 2:1
Pa, ko bi rekao da ćete ovoliko oznojiti na Sen Deniju? Vodila je Moldavija protiv Francuske, ali su Galski petlovi ipak okrenuli rezultat i slavili važna tri boda kojima su obezbedili EURO. Rata je u devetom minutu utišao Pariz, ali je Varan stvari vratio na staro mesto u 35. minutu. Da se veče ipak završi na lep način po sve na stadionu (sem gostujućih igrača naravno) postarao se Žiru koji je u 79. minutu sa bele tačke postavio konačnih 2:1. IZVEŠTAJ.

ALŽIR - ZAMBIJA (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 5:0
Brojao je Alžir do pet protiv Zambije i tako vas poštedeo bilo kakvih muka i znoja oko prolaska ovog para. Doduše, na prvi gol ste morali da pričekate sve do pred kraj prvog poluvremena, ali nakon toga je sve teklo baš kako treba. Buneđa, Belaili i Sudani su pogocima u drugom poluvremenu samo slomili Zambiju za tri boda na startu kvalifikacija.

REPUBLIKA IRSKA - NOVI ZELAND (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 3:1
Problema nije bilo ni na prijateljskom susretu između Irske i Novog Zelanda, mada nije sve počelo kako je skripta nalagala. Naime, Novozelanđani su poveli u 30. minutu preko Mekovata, ali na vašu sreću Vilijams je u pravom trenutku pogodio i poravnao na 1:1 na minut pred kraj prvog dela igre. U drugom poluvremenu su Megvajer i Robinson samo obrnuli rivala i slavili veliku pobedu, slatku za vaše tikete.

PRECRTANO

TURSKA - ISLAND (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 0:0
Što se tiče meča u Istanbulu, Turska je nekih 70 minuta dominirala. Istina nije stvorila preterano izgledne prilike, a jedini koji je dva puta ozbiljno zapretio golmanu Islanđana Haldorsonu bio je iskusni centarfor Burak Jilmaz koji nije bio precizan u 31. i 71. minutu. Pritisnuti rezultatskim imperativom Islanđani su morali da napadnu domaćina u finišu utakmice, a nekoliko opasnih ataka Turci su jedva odbranili. Na kraju, bilo je 0:0. IZVEŠTAJ.

EGIPAT - KENIJA (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 1:1
Kakav šok za reprezentaciju Egipta! Bez Mohameda Salaha očigledno to teško ide, pa je bod na startu kvalifikacija za Kup afričkih nacija i to u Egiptu uzela selekcija Kenije. A nije se činilo da će tako biti nakon uvodnih 45 minuta, jer je domaćin vodio golom Karabe, ali je gost uzvratio i preko Olunge postavio konačnih 1:1. Veoma bolan pad za sve koji su ovaj par imali na tiketima.

ALBANIJA - ANDORA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 2:2
Veliko iznenađenje u Albaniji u meču koji, ruku na srce, nije imao nikakav rezultatski značaj. Andora je odnela tek četvrti bod u ovim kvalifikacijama, a kako su se stvari odvijale večeras je mogla da odnese i pobedu. Povela je doduše Albanija preko Balaja u 6. minutu, ali je potom usledio preokret u režiji Martineza koji je dao dva gola. Srećom po domaćina, poravnao je Manaj, ali junaka za pobedu nije bilo. Tako su tiketi završili u kanti. IZVEŠTAJ.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara