REZZIME DANA (četvrtak): Lepo je krenulo, ali su kup utakmice širom Evrope pokvarile veče

Vreme čitanja: 4min | čet. 23.01.20. | 23:00

Pogledajte ko vam je 23. januara doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

VULVERHEMPTON - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 1:2
I kada deluje da je Liverpul u problemu, i kada deluje da bi moglo da se dogodi da neće do tri boda, igrači Jirgena Klopa se povampire i pokažu koliko su jaki. Koliko su zapravo - prejaki. Ove sezone više nego nadmoćni u Premijer ligi. Ako ove sezone Liverpul ne osvoji titulu prvaka, pitanje je onda kada će. Sve ide na njegovu vodenicu, a tako je bilo i večeras na gostovanju Vulverhemptonu. Imao je domaći tim bod u džepu sve do 84. minuta, a onda je Roberto Firmino stupio na scenu i sve rešio pogotkom - 2:1 (1:0). IZVEŠTAJ.

ASTERAS TRIPOLIS - PANIONIOS (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 2:0
Lagan prolaz u Grčkoj. Asteras je na svom terenu dočekao fenjeraša, Panionios, u nadi da će doći do vrednih bodova u borbi za opstanak i u tome je uspeo. Već sredinom prvog poluvremena Barales je sa bele tačke doveo domaće u prednost, a odmah po povratku sa pauze Iglesijas je povećao na 2:0 i omogućio mnogo lagodniji nastavak, kako za vas koji ste utakmicu pratili, tako i za njegovu ekipu.

LAMIJA - PAOK (tip 2, kvota 1,33) - rezultat 0:1
Ni PAOK nije imao problema danas protiv Lamije u grčkom prvenstvu. Možda nije bilo toliko ubedljivo koliko ste vi priželjkivali, ali ste sigurno sa zadovoljstvom zaokružili dvojku. Najviše možete da se zahvalite za to odličnom Matosu, koji je u 33. minutu postigao jedini gol na ovom meču.

ARIS - KSANTI (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:0
Minimalnu pobedu večeras je upisao i Aris, koji je golom sa bele tačke koji je postigao Gama došao do veoma vredna tri boda, koja ih približavaju plej-ofu. Ksanti je bio direktan konkurent za to mesto, nije bilo lako, ali je najvažnije da bodovi na kraju idu domaćima, a dobitak vama.

GALATASARAJ - RIZE (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:1
Mirno prvo poluvreme, a onda drama u drugom. Sa srećnim krajem po vaše tikete. Galatasaraj je u 60. minutu poveo golom Bujuka sa bele tačke, ali je samo 17 minuta kasnije Čaglajan poravnao sa istog tog mesta. Međutim, domaćin nije želeo da se meč reši u produžetku, već je preko Lemine došao do gola, koji vredi tri boda i zaokruženog para na tiketu.

EBRO - LEGANJES (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 0:1
I Leganjes je večeras trijufmovao rezultatom 0:1 u Kupu Kralja. Gostovao je ovaj tim niželigašu Ebru, koji se zaista solidno isprsio, ali na kraju nije imao snage i umeća za podvig. Silva je postigao jedini gol za goste, koji im je obezbedio prolazak u osminu finala, a vama doneo još jednu radost večeras.

PRECRTANO

ANTVERPEN - KORTRAJK (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 1:1
Jedan od retkih padova danas bio je onaj u Belgiji gde je Antverpen u Kupu dočekao Kortrajk. Tamo su domaći vrlo lako mogli da dođu do prednosti preko Ze Lakmela sa penala, ali je on promašio, što je kaznio Stojanović na drugoj strani igrališta. Međutim, do kraja jesmo videli reakciju domaćih preko Mbokanija, ali nedovoljno je to bilo za potpuni preokret. Samo za remi.

RAJO VALJEKANO - BETIS (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 1:1
Nije uspeo Betis da slomi nižerazredni Rajo u regularnom delu utakmice. Štaviše, dvojka je ovde bila poprilično daleko, pošto je odmah po povratku sa pauze do gola došao domaćin preko Katene. Borio se nekako tim iz Sevilje da poravna i u tome je uspeo u 83. minutu preko Žoakina. Samo, nije tu bilo spasa... Pošto se moralo u dodatnih 30 minuta, pa možda i u penale.

LEONESA - ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 1,28) - rezultat 1:1
Veliki šok za Atletiko u Kupu, pošto nije uspeo nakon 90 minuta da slomi otpor četvrtoligaša, Leonese, već je to morao da radi u dodatnom periodu, što vaše tikete apsolutno ne zanima. Bilo kako bilo, Korea je doveo goste u prednost, ali je Kastaneda ipak odlučio da pokvari dan golom na samo sedam minuta pred kraj.

TRANMER - VOTFORD (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 1:1
Loši rezultati (bar u onih regularnih 90 minuta) nastavili su da se ređaju i u FA kupu, pošto je i meč Tranmera i Votforda otišao u produžetke. Tamo je Mont doveo domaće u prednost, da bi Hinds poravnao sredinom drugog dela i nagovestio eventualni preokret Stršljenova, Međutim, u tako izmenjenom sastavu gosti nisu uspeli da dođu do pobede u regularnom delu.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara