Rezzime dana (četvrtak): Kiksevi Reala i Čelsija razorili tikete

Vreme čitanja: 3min | čet. 29.08.24. | 23:36

Pročitajte ko vam je doneo novac 29. avgusta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ANDERLEHT - DINAMO MN. (tip 1, kvota 1,38) - 1:0 (0:0)

Ovde smo ozbiljno strepeli. Očekivali smo ubedljivu pobedu Anderlehta, ali na kraju samo jedan gol je viđen i to tek u 83. minutu. Na kraju je to bilo dovoljno za pobedu i prolazak Anderlehta u Ligu Evrope.

AJAKS - JAGIELONIJA (tip 1, kvota 1,25) - 3:0 (1:0)

Idealna utakmica da stavite na tiket. Ajaks je dominirao od prvog do poslednjeg minuta. Bilo je golova, na kraju i sigurna pobeda od 3:0. Sve što je potrebno za večeras.

TSC - MAKABI (tip 2, kvota 2,00) - 1:5 (0:3)

Sve je bilo jasno posle 12 minuta kada je Makabi imao prednost 3:0. Ostatak meča je bio samo odrađivanje posla.

BETIS - KRIVBAS (tip 1, kvota 1,30) - 3:0 (3:0)

Dominacija od tri minuta. Na ovom meču sve vredno pomena je viđeno u samom finišu prvog poluvremena. Od 40. do 43. minuta domaćin je tri puta matirao protivnika i tako trasirao put ukupnoj pobedi od 5:0. Ovde se nije postavljalo pitanje ko će u Ligu Konferencija.

ŠAMROK - PAOK (tip 2, kvota 1,55) - 0:2 (0:0)

Ovde nije bilo nikakve drame. PAOK je imao ubedljivih 4:0 sa svog terena, a sada su u samo potvrdili nadmoć. Slavili su 2:0 u Irskoj i sa ukupno 6:0 prošli u Ligu Evrope.

PRECRTANO

SERVET - ČELSI (tip 2, kvota 1,55) - 2:1 (1:1)

Katastrofalno izdanje Čelsija koje je verovatno svima pokvarilo ovaj dan. Poveli su iz penala u 14. minutu u Švajcarskoj, a onda se ozbiljno kockali jer je domaćin poveo u 72. minutu, ali je klub iz Londona nekako prošao dalje zbog sigurne pobede od 2:0 na svom terenu od pre nedelju dana.

ĐIRONA - OSASUNA (tip 1, kvota 1,80) - 4:0 (1:0)

Jesmo očekivali pobedu Đirone, ali ne baš ovakvu dominaciju. POsle relativno mirnog prvog poluvremena, domaćin je u nastavku deklasirao Osasunu za izuzetno ubedljivu pobedu u 3. kolu nacionalnog šampionata Španije.

BORAC B. - FERENCVAROŠ (tip 2, kvota 1,70) - 0:0

Nikako na ovom dvomeču da vidimo golove. Uprkos sjajnoj atmosferi i napadima, golova u 90 minuta utakmice nije bilo. Tek se ozbiljno zakuvalo u produžecima, ali ovde samo notiramo da je bio iks bez golova.

PUŠKAŠ - FJORENTINA (tip 2, kvota 1,60) - 1:1 (0:0)

Utakmica koja će se u Mađarskoj prepričavati. Fjorentina je imala prednost od 59. minuta i sve do 90+4 kada je dosuđen penal za goste. Ranieri je napravio faul za crveni karton, a penal za 1:1 i produžetke realizovao je Nagi.

LAS PALMAS - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,35) - 1:1 (1:0)

Najveće iznenađenje dana. Šok za Real je usledio već od petog minuta kada je domaćin poveo. Vinisijus je uspeo da izjednači tek u 69. i moćni Real posle toga nije mogao da sruši odbranu Las Palmasa. Uprkos svim naletima, golman nije savladan i Las Palmas je izvukao čudesan bod.




tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara