Klop smrknut: Sad je jasno, nismo najbolji tim u istoriji Premijer lige...

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.02.20. | 22:39

"Više volim što se ovo desilo na ovakav način, kada nismo bili dobri"...

Posle više od godinu dana i nakon čudesne 44 utakmice, Liverpul je konačno doživeo poraz. I to ne bilo kakav. Na svom Vikaridž roudu Redse je sapleo Votford - 3:0, nanevši im jedan od najubedljivijih poraza otkako je Jirgen Klop stigao na Enfild.

Titula nije ugrožena, daleko od toga, niko ne sumnja da će Liverpul rutinski privesti sezonu kraju i postati šampion Engleske posle 30 godina posta, međutim nemački stručnjak nije mogao da sakrije razočaranje što je u Votfordu njegov tim nadigran...
"Ne, nismo bili svesni da nas ovako nešto čeka danas. I mislim da je to normalno. Puno ljudi će sada reći kako su znali šta će biti. u redu, čestitam im na tome", kazao je smrknuti Klop posle utakmice.

Izabrane vesti

On je poručio da ovaj Liverpul nije najbolji tim u istoriji Premijeršipa i da je to sada činjenica...
"Moji momci su napravili toliko rekorda... Ne možete rušiti rekorde samo zato što bismo to hteli. Potrebne su dobre igre. Mi danas nismo bili dobri. I ne možemo više za sebe da tvrdimo da smo najbolji tim u istoriji Premijer lige, jer večeras jednostavno nismo bili dovoljno dobri. Izgubili smo. Možda će neki novi rekordi doći u budućnosti".

Klop nije želeo o detaljima i greškama, kazao je da će biti vremena za analize.
"Oni su se branili sa 6-3-1, a mi nismo prostor koji su nam ostavili, loše smo se kretali, nismo bili dovoljno fleksibilni. Jasno je bilo da će poraz u jednom trenutku doći. Eto, dogodilo se večeras... Više volim što se to desilo na ovakav način, kada nismo bili dobri. Jer ako izgubite a igrate dobro - to je onda teško objasniti. O ovome ćemo dosta razgovarati", zaključio je Jirgen Klop.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara