©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (četvrtak): Berićetan pozdrav evropskoj fudbalskoj jeseni

Vreme čitanja: 3min | čet. 10.12.20. | 23:14

Pogledajte ko vam je doneo novac 10. decembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO

LEVERKUZEN - SLAVIJA P. (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 4:0

Uverljiv je bio sastav Petera Boša i protiv Slavije. U derbiju vrednom prvog mesta na tabeli i projektovano lakšeg protivnika na žrebu. Farmaceuti su dominirali terenom, nisu ostavili Česima ni gram nade.

Opširinije OVDE

LESTER - AEK (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:0

Zicer za prvo mesto u grupi je iskoristio i Lester koji je kod kuće savladao AEK. Lisice su sve završile za 15 minuta. Prvo je Under spakovao volej za 1:0, da bi Barns u 14. minutu zakucao projektil pod prečku za konačan rezultat.

Opširinije OVDE

DINAMO Z. - CSKA (tip 1, kvota 1,92) - rezultat 3:1

Zagrepčani su se raspucali protiv moskovskog CSKA, i ne samo da su bili uverljivi protiv jakog i renomiranog protivnika, nego je 15 minuta nedostajalo da Modri uđu u istoriju fudbala kao jedina ekipa koja u grupnoj fazi Lige šampiona ili Lige Evrope nije primila pogodak.

TOTENHEM - ANTVERPEN (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 2:0

Očekivano, jedan od najigranijih tipova dana, kec koji se našao na mnogim tiketima uplaćenim u MOZZARTU. S pravom, što je velikan iz Severnog Londona ponovo pokazao večeras. Totenhem je u strašnoj formi, dobro je to Murinjo utegao.

PSV - OMONIJA (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 4:0

Uz Totenehem, kec koji se najviše čekao, barem po uplatama u MOZZARTU. Naravno, Filipsovci nisu razočarali protiv slabašnih Kiprana. Četiri gola su samo potvrda dobrog razmišljanja mnogih kladilaca.

JANG BOJS - KLUŽ (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:1

U utorak veče u žižu svetske javnosti dospeo je Ovidiu Hategan sa sudijskim timom zbog, kako je okarakterisano, rasističkog ispada na meču Lige šampiona između Pari Sen Žermena i Istanbul Bašakšehira, da bi ovog četvrtka rumunski prvak eliminisan na sumnjiv način iz Lige Evrope.

Opširnije OVDE

HOFENHAJM - GENT (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 4:1

Nemci kao Nemci, retko razočaraju. Pa čak i ako imaju overeno evropsko proleće, kao i prvo mesto u Grupi L u Ligi Evrope. Najviše zasluga za novi trijumf pripada talentovanom tinejdžeru, večeras dvostrukom strelcu i asistentu, Maksimilijanu Bejeru

PRECRTANO

RAPID - MOLDE (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 2:2

U Grupi B u direktnom sudaru u Beču odlučivalo se ko ide dalje, a Norvežani su na krilima dvostrukog strelca Magnusa Ejkrema sačuvali drugo mesto i igraće na proleće u drugom po značaju klupskom takmičenju UEFA.

Opširinije OVDE

NAPOLI - SOSIJEDAD (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 1:1

Napolitanci su „osveštali“ stadion pod imenom svoje legende plasmanom u evropsko proleće. Nije im bilo baš lako, ali su na kraju zasluženo prošli kao prvi iz grupe.

Opširinije OVDE

RIJEKA - AZ (tip 2, kvota 1,43) - rezultat 2:1

Ima AZ za čime da žali. Pobeda protiv otpisane Rijeke večeras bi im značila siguran prolaz u šesnaestinu finala. I krenuli su svim silama ka njoj. Dominirali su u prvom poluvremenu, pretili iz svih pozicija, držali loptu, stvarali šanse, ali nisu imali sreće...

Opširinije OVDE


tagovi

rezzime danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara