Komentari na vest

Rešen 27 godina stari spor: Dinamu novi stadion, Crkvi od Zagreba 10 parcela

T

Televizor

pre 2 meseca

Hahaha, ali sta ti je crkva, evo i kod nas, dobili desetine miliona za hram, nestajala lova toliko da su Rusi morali da salju iz Moskve ljude o cemu se radi, a jos cute na predaju Kosova. Zato su i prazne crkve.
Ћ

Ћа је пуста Лондра контра Моцарт спорту

pre 2 meseca

Ајме мени! Ћа ћемо ми у Сплиту, мој Моцарте, Ајдуков гласнику?! Оли покринит неку петицију за наш стадион или макар написат који тикст о љепотама Пољуда, за Госпу Блажену...
g

gostić

pre 2 meseca

Ne, mocarte... Ne znamo kako to već ide??
o

op opa cupa

pre 2 meseca

Evo oni 60 mil € a Srbija MILIJARDU pa dokle ce da nas kradu i lazu,lako je da si frajer kad u kafani drugi placa racun a ovi stobpisu za totenhem pa jer isto London i Surcin
h

host

pre 2 meseca

pa i totenhem je u londonu surcin
a

auu kako

pre 2 meseca

izgleda...brutalno...moderan stadion, za moderan grad. logicno
P

Polivaj

pre 2 meseca

Našoj sreći nema kraja grobari nam opet žuli aja.
з

звездин нови стадион

pre 2 meseca

би могао да се зове-"Исо Леро Арена"
g

garinca

pre 2 meseca

A kako će Partizanov da se zove nov stadion možda dr franjo tudjman.
G

Gazda Ceda

pre 2 meseca

U suštini se slažem, samo… Ta njihova procena da će novi Maksimir sa 34.000 mesta da ih košta 60 miliona evra je potpuno nerealna. Čak i pre 2-3 godine, a pogotovu sada. Takodje, u mnogome zavisi i kakav će stadion biti, kakvi će biti prateći sadržaji, oprema, itd. Kako god, za relativno moderan stadion tog kapaciteta će morati da izdvoje barem 100-150 miliona. A što se tiče našeg nacionalnog stadiona i njegove cene… Ne znam detalje, pa ne mogu da pričam, ali isto važi: koliko para - toliko muzike. Stadion Totenhema ima oko 60.000 mesta, a koštao je preko milijardu funti. Naravno, kod nas treba uzeti u obzir i ugrdjivanje raznih prevaranata.
к

кад је већ Удба...

pre 2 meseca

нек буде црвена звезда...
K

Kad su već

pre 2 meseca

izašli iz šume neka bude partizan.
B

Bar Kohba

pre 2 meseca

Nema tu ljubomore niti nejasnoca, Dinamo je solidan klub, a Zagreb moderan grad koji treba dobar stadion od 30hiljada kapaciteta sa pratecim objektima. Tirana je primer Bgdu i ZG kako izgleda dobar stadion za sve prilike. Budimpesta i Bukurest takodje imaju top stadione. Ljubljana i Maribor male, ali jako fine i kompaktne. Zvezda i Partizan hitno trebaju moderne stadione JNA i Marakana su katastrofa, na urin i prljavstinu sve zaudara. Bolje manji stadion sadrzajan i za uzivanje nego ovo sto mi trpimo. Maksimir je odavno ruina i katastrofa, Osijek trenutno najbolji stadion u bivsoj SFRJ. Skoplje isto fino sredili stadion, a najgore stanje su Podgorica i Sarajevo, sramota kad neke repke dodju, BiH igra u Zenici, stadion drugoligasa, znaci stamota da ti klubovi sa prostora ex Yu koji imaju tradiciju nemaju normalne stadione. I cifra od 50, 60 miliona je realna u 3-4 g.da se ulozi klub, sponzori i drzava, a fantazija price od 300 miliona pranje para. Nadam se kod nas da ce stadione dobiti Nis i Kragujevac, a NS da ce izvrsiti rekonstrukciju.
Q

Qwertyun

pre 2 meseca

Srbija ne treba da igra u BG, već u nekoj civilizovanijoj sredini, kakva je doskora bio Novi Sad.
T

Televizor

pre 2 meseca

@Qwertyun Bravo za opis Novog Sada, u kratko vreme je postao grad agresivnih i bahatih ljudi.
Ћ

Ћелави препотенко

pre 2 meseca

Чисто поређења ради Нови Максимир ће коштати 60 милиона евра, а Национални стадион у Београду 540 милиона?!! И на све то, Црвена звезда и Партизан хоће да граде одвојено своје стадионе?! Људи, да ли смо ми нормални?! То је пљачка епских размера. Ако се већ гради Национални стадион он мора бити и стадион Звезде и Партизана, а њихово земљиште у власништву и на располагању држави. И битније од свега је да оба клуба имају модерне тренинг центре за развој сопствених играча него да се пљачка држава кроз градњу два одвојена, прескупа и непотребна стадиона. Кад могу Интер и Милан, могу и Звезда и Партизан.
Z

Zvlat BG

pre 2 meseca

Ne brini se za Zvezdu! Nema ništa od toga! Za sada! Zemljište na kome je stadion je vlasništvo Republike Srbije i nalazi se na 11 parcela sa različitim korisnicima! Papirologija od koje boli glava! Zato je neko, nećemo reći ko, predložio da država udje u sve to! Inače, jedno od rešenje je privatizacija klubova za koju ne postoji volja! Jedina strana koja može nešto da uradi je država, sportski klubovi ne mogu ništa! Vlasnik zemljišta na kome se nalazi stadion Partizana je Grad Beograd!

PFK NIŠ

pre 2 meseca

Vlasnik zemljista na kome se nalazi stadion Partizana je drzava druze! I vlasnik one rupetine! I osnovala ih drzava takodje... A te price, vlasnik grad, marko, pera, mika, to su pricice za malu decu... U komunizmu je vlasnik svega bila drzava, i samo drzava, i to ne mozes da promenis dok se zakon ne promeni, a posto se kod nas zakoni ne menjaju decenijama, prica je poznata...
P

Pdk

pre 2 meseca

PFK Nis...pai pre tog komunizma smo valjda postojali kao drzava? Postoji nesto sto se zove restitucija, pa nije sve drzavno. Pusti te suplje price...

PFK NIŠ

pre 2 meseca

Slazem se, ali u teoriji je tako. Pokusaj da zemljiste, ili nekretninu, sa papirima iz vremena pre komunizma pretvoris u tvoju svojinu... Ili da neko zemljiste, koje je tvoje, prodas bilo kome drugom, ako ga zeli drzava, jel moze? Pusti ti te price, teorija je jedno, realnost totalno drugo.
S

Sima Arauho

pre 2 meseca

Sirotinja i beda.Pa kad nemaju predsednika da im nacrta stadion da sa Prvoslavom dogovori mesto gradnje i da kumovske firme to izgrade dok si rekao keks!
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Stvarno nema smisla, partizan opet izvisio. Bio bi red da se odmah uz novi stadion Dinama, napravi i novi stadion partizana.
Х

Хахахахаха

pre 2 meseca

Па и ви можете у прошлост са "нашом" петокраком, јер држава већ одавно не постоји. Зашто не скинете су "срамоту" са најсрБскијег клуба у свемиру? Не запиташ се то?
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

@Xaxaxaxa. Koju petokraku mukoooo, jel onu što imate u sred vašeg jsd grba???????
О

Опет хахахаха

pre 2 meseca

друже, црвена звезда може бити и са три, четри, шест, десет.. кракова, само ако је обојена у црвено. Шта је симбол Партизана, односно комунизма? Црвена петокрака (звезда са ПЕТ кракова!) Конташ сад друг? И ко је чији симбол отео, односно присвојио? Запитај се опет, али дооооброоо.. и Поуу!
z

zauzeto ime

pre 2 meseca

partizan pre 20 godina imao spremljen i nacrt, i izvodjaca portugalskog nasao, sve oni sponzorisali, dobili bi ime stadiona na koriscenje, ne secam se na koliko dugo, i nesto u vezi zakupa lokala na odredjen broj godina, svi bili sretni .............. nikad dobili sve papire od grada beograda i projekat propao
S

Sima Arauho

pre 2 meseca

Tadić grobar nam nije dao.
Z

Zaim

pre 2 meseca

Ljudi,zasto smo ljubomorni ?Nama Terzic pet godina pokazuje razne makete pa nista,dobismo dve kante farbe za stazu.Valjda ce mo ako ovi naprave za deset godina i mi nesto pokrenuti.
S

SULTANAT

pre 2 meseca

Kada ce posle dinamovog da i partizanu grade?
Ч

Чмаракана

pre 2 meseca

Саградите прво стадион за најсрБскији клуб па се онда јави. Ископали рупу и салили трибине, вау каква стадиончина..
G

Gojko...

pre 2 meseca

Sad je vreme da se konacno nogometnom klubu partizan isto izgradi u istom gradu
П

Просинечки

pre 2 meseca

немој тако...
h

hogar05

pre 2 meseca

izgradiće bogomolje, VRTIĆE... da ne grešim dušu, da li je SPC izgradio neki vrtić?
v

vroom

pre 2 meseca

Jeste, direktori su Pahomije i Kacavenda....
?

??

pre 2 meseca

A ko da ce ovi da sagrade, pusti pricu. Crkva i drzava to ti je jedno, iste pare. Kao crkva dala drzavi, a drzava dala crkvi.
M

MANOL0

pre 2 meseca

Frututma
ј

јел истина да је

pre 2 meseca

Маракану изградио ђенерал Драгољуб Михаиловић,и да је тенк испред стадиона лично направио војвода Момчило Ђујић??
T

Tarantula

pre 2 meseca

Nije,gazim ljalja i fadilj vokri su,a nadgledao fahrudin jusufi.
S

Sima Arauho

pre 2 meseca

Knez Lazar ih osnovao u predvecerje Kosovske bitke ali zli Turci spalili taj dokument i dali navijačima ime Delije.
N

Naravno

pre 2 meseca

I to u jeku komunizma, manguparija. Mislili su na grb da stave kokardu, ali nisu hteli baš toliki mangupi da budu.
ј

јел ће отварању стадиона

pre 2 meseca

да учествују делегација звезде у саставу: Роберт Просинечки,Томислав Ивковић??
.

.....

pre 2 meseca

Ne. Učestvuje kapiten Miroslav Meho Brozović.
Z

Zds

pre 2 meseca

Mrzim dinamo srpsko ime to!
п

па онда мрзиш

pre 2 meseca

и Хајдук....
о

онда мрзиш и

pre 2 meseca

Хајдук...
d

dragi moji,koji problem?

pre 2 meseca

Srbi tj ovi postkomun.Srbi pogubljena vrsta. Svi ovde kazu svaka cast braco a kad se u Srbiji gradi apsolutno se na sve zivo nadje mana. Ja hvalio i Leskovac i Loznicu pa sam svuda dobio komentar da sam sendvicar, da cutim i da se borim za bolnice i vrtice a ne stadione. Pritom svi nasi novi stadioni kostaju bar 4 puta manje nego novi Dinamov. Nacionalni stadion vec pljujete i zaklinjete se da necete da krocite. A Dinamu svaka cast? U cemu je tacno problem srpskog naroda?
B

Burazengija

pre 2 meseca

Drugosrbijanci druže moj, to su ti, ti sendvičari kojima su krivi svi...
B

Barbosa

pre 2 meseca

Kad vec pitas, Dinamova izgradnja stadiona ima smisla jer imaju neke rezultate duzi niz godina u Evropi ( makar to bili i sami plasmani). Leskovac i Loznica i nemaju bas cime da se pohvale, ako je vec do gradnje stadiona, a neces da bude za vecite u Beogradu eto NS, Kg, Nis sa ipak vec izgradjenim klubovima.
M

Mighty King

pre 2 meseca

Ja imam predlog za ime tog budućeg stadiona: Izborna kampanja. Imamo mi iskustva ovde sa stadionom istog imena. Našem stadionu bi se trebao dodati i prefiks: fantomski ili STELT. Za vreme trajanja izborne kampanje se vidi, makete i sve ostalo, kad izbori prođu postaje stelt. To treba patentirati. Toplo se nadam da ovaj vaš budući neće postati stelt, ipak to treba da ostane samo nama.
П

Перашинац

pre 2 meseca

Кад ће Партизану да се изгради стадион у родном граду? :)
H

Host007

pre 2 meseca

Kad podnesu zahtew u Laktasima
к

кад и звезди у

pre 2 meseca

родноме Каиру...
b

budvanin

pre 2 meseca

Partizan vec ima stadion u rodnom gradu u Humskoj 1. Kad ce da se renovira ili izgradi novi to je pitanje za ove s vlasti sto svud grade a nikako da od dva najveca kluba renoviraju. A to sto baljezgas je veca laz no da su Albanci od Ilira, jes ka' sto sam ja unuk Milosa Obilica...
b

budvanin

pre 2 meseca

Partizan vec ima stadion u rodnom gradu u Humskoj 1. Kad ce da se renovira ili izgradi novi to je pitanje za ove s vlasti sto svud grade a nikako da od dva najveca kluba renoviraju. A to sto baljezgas je veca laz no da su Albanci od Ilira, jes ka' sto sam ja unuk Milosa Obilica...
H

Hermano7

pre 2 meseca

Pitaj majku

PFK NIŠ

pre 2 meseca

Crkva planira da gradi vrtic? Kod njih to znaci, kasting u najavi...
Z

Zar

pre 2 meseca

se Boga ne bojis kada ovakvim komentarom prozivas? Jadan ti, doista tako mislim.
K

Komentator pravi

pre 2 meseca

Kod njih kao kod obećanje ludom radovanje
B

Belgrano

pre 2 meseca

Maksimir je ubedljivo najruzniji stadion u citavoj Evropi.
3

32896592386532

pre 2 meseca

drugi posle pasnjaka

Delija

pre 2 meseca

Smorili ste vise sa izvestajima iz hr. Koga briga za to? Ko prati njihov sport, vreme sta ja znam sta sve, pa neka ide na njihove portale.
.

.......

pre 2 meseca

Iznenadio bi se koliko ih ima ovde.
R

Rsky

pre 2 meseca

Očito je tebe briga...jer ne samo da si kliknio na ovu vest, nego si još imao potrebu i napisati komentar da svi znaju šta ti misliš o ovoj temi.
H

Hrvoje7777

pre 2 meseca

Opusti se brate Delijo. Tek kad nas bude da stanemo pod sljivu svi skontat cemo da nam nema preči jedni od drugih. Pozdrav i svako dobro tebi i svima od jednog Hrvoja
R

Ratatui

pre 2 meseca

Mene zanima. Ne, nego svaki dan treba da slusamo vesti iz beogradskog pasaluka.
D

Dokle samo

pre 2 meseca

Ide licemerje ovde.Sada pisete svaka cast komsije a kada se sagrade ili se najavi gradnja obabezno ide komentar SAMO DA JE HLEBA I IGARA.
h

hujk

pre 2 meseca

Novi stadion Dinama se zove stadion Aleksandra Prijović
P

Prija to tako radi

pre 2 meseca

Prija će da ga napuni do vrha i to tri puta!Servirala je domaći zadatak tamošnjim rukometnim i košarkaškim klubovima,nije fer zaobići fudbalski.
r

ragazzi di belgrado!

pre 2 meseca

hahahaaha sta kaze sporili se sa crkvom... Pa crkva zauzvrat dobila 10 parcela?! Verujem u Boga ali ne i u crkvu, koja se vekovima vec, skoro od svog samog postojanja ponasa kao kriminalna organizacija, i to je u celom svetu tako, popovi voze dzipove sa zatamljenim staklima, retki su izuzetci kao kao sto je bio presveti nas dobri Patrijarh Pavle...
D

Dejani

pre 2 meseca

Crkva je ista mafija kao političari. Ja nikada u životu nisam vidio da crkva daje nekome socijalnu pomoć, a uče nas da budemo dobri i humani… Crkva je izmišljena kada je nivo inteligencije bio puno puno manji nego danas. Bar danas možemo da primijetimo da je religija prevara. Koliko ljudi je izgubilo živote zbog ratova koji su uzrokovani samo zbog religije. Nas rat 90ih je isto zbog religije… Pune nam glavu stvarima koje nikada nismo vidjeli i treba da vjerujem da ima neki život posle smrti, a za to nema adekvatnog dokaza nego samo rekla kazala… Ja lično ne mogu da vjerujem u nešto sto nisam vidio svojim ocima… Crkva, odnosno religija je najveći manipulator ljudi. Dobro je samo zbog mira koji može da izazove u čovjeku, ali ostalo je bas bas negativno kada se napravi zoom out.. Sve se svodi na novac, zdravlje i luksuzan život..
Х

Х Х

pre 2 meseca

Види се да си гробарским безбожник, који пропагирају комуњарску пропаганду о "поповима - лоповима". Ево ја идем редовно у Цркву, сваки свештеник ког сам упознао живи у најбољем случају просечно. Сви су добри људи, спремни да помогну, без било какве накнаде.
G

Grga Cvarak

pre 2 meseca

Svestenici = politicari. Nema razlike.
S

Stašno

pre 2 meseca

Veruješ u Boga ali ne u crkvu? Kako onda primaš svete tajne, Pričešće, Miropomazanje,Jeloosvećenje,nema šta pravi Pravoslavac,a pljuješ...svugde ima nedostojnih,i zubara ima jako loših ljudi,pa jel popravljaš zube samom sebi. Inače -presveti- se izgovara za PresvetuTrojicu, Bogorodicu,Sina Bozijeg i Gospoda. Ne za sveštenstvo na zemlji. I pazi sta misliš i pričaš,da ti se ne izvrne sve naglavačke kada napustiš ovaj svet.
.

.....

pre 2 meseca

@Dejani Imaš pravo da budeš ateista. Da li si svojim očima video naklapanje i pretpostavke naučnika o stvaranju univerzuma iz ničega od pre ne znam koliko milijardi godina? Nisi naravno.
G

Grga Cvarak

pre 2 meseca

Najvise volim kad popovi i vjernici pocnu da prijete sa "pazi sta misliš i pričaš, da ti se ne izvrne sve naglavačke kada napustiš ovaj svet". Kao da su oni licno Bog. Ccc... @Stašno Religija bi valjda trebala da se zasniva na ljubavi, a ne na strahu i strasenju ljudi. Bar toliko bi trebao da razumijes i znas ako stvarno vjerujes u Boga. Vise takvi kao ti treba da se boje sta ce biti sa njima nakon smrti nego normalan narod.
D

Dejani

pre 2 meseca

Drago mi je zbog njih. Konačno.. Kada mi izgradimo možda budemo u budućnosti gledali neko prvenstvo u naše dvije države..
B

Belgrano

pre 2 meseca

Sacuvaj boze.
M

M. R.

pre 2 meseca

A što sačuvaj Bože? Jedna grupa Eura u Zagrebu, druga u Beogradu (treća u Bratislavi, četvrta u Vroclavu...) - od čega tu dragi Bog tačno treba da čuva?
@

@MR

pre 2 meseca

Kuge,gladi i Hrvata.
1

101

pre 2 meseca

Svaka cast komsije. Nadam se da cemo i mi u BG dobiti novu arenu ubrzo....
T

TAKOO JEEE

pre 2 meseca

Cuj ovo Komsije...Smarate vise sa tim ulizivanjem...Kad se vest pojavi o nama kod njih oni se podsmevaju i nazivaju opancarima a vas vecina se ulizuje njima a isti vi ih ocima ne mozete gledati...Ja samo iskljucivo sportski gledam i podrzavam izgradnju stadiona bilo gde da je.. Kad se kod nas grade stadioni koji kostaju kao pomocni tereni vecih evropskih klubova vi ne kazete svska cast Srbijo, vec kukate i politicki gledate i pisete komentare na sportskim portalima...Sto se tice stadiona u Zagrebu, ako urade bice lep i moderan stadion a bojim se da ne ostane na prici kao sto kod nas Terzic tupi kad god sezona ide losim putem kao ova sad
@

@takoo jee

pre 2 meseca

Druže jel treba da mrzimo sve na Svetu? Čemu to? Mi kao narod smo ratovali sa Turcima, Bugarima, Bosancima, Hrvatima, Mađarima, Austrijancima, Amerikancima, Albancima, a tu bi mogli da dodamo i Francuze, Italijane, Engleze, pa i Holanđane i Belgijance. Jel ni u jednu državu od ovih ne treba da idemo? Treba svima da se podsmevamo? Ili još gore, treba da ih sve mrzimo? Evo lično sam bar 10 godina letovao u Hrvatskoj, svaki put išao kolima, naravno naših registracija i to na različite lokacije popu Rovinja, Dubrovnika, Makarske, Zrća, Promajne, Korčule, naravno svratio i u Zagreb bar puta i nikada ni jedan jedini problem imao nisam, čak šta više neki su mi nešto i pomogli. Preko 50k stanovnika Srbije ide da radi sezonu u Hrvatskoj, a i graničimo se sa njima te svakako komšije nam jesu.
@

@ssss

pre 2 meseca

@takoo jee od zemalja sa kojima se graničimo jedino sa Rumunima nismo nikad ratovali.To nešto govori i o nama,kakvi smo.Tako da ti je komentar skroz na mestu.
B

Belgrano

pre 2 meseca

Da li postoji ista gadnije od ovih "svaka cast komsije" pacenika hahahahahah
j

jujuju

pre 2 meseca

@tako jee Drugosrbijanstina dosla i na sportske portale.A cuj tek ovo Bosanci 😂😂😂
m

ma dajjjjjj

pre 2 meseca

Sve te drzave su nas napali prvi, nemacka 3 puta, tako da cutite...ZIVELA SRBIJA, RS, RSK, SCG, SMK
?

??

pre 2 meseca

Ceo zagreb navija za dinamo, nzm sta su zapeli za bas tu lokaciju
B

Belgrano

pre 2 meseca

Ceo Zagreb navija za Dinamo a na utakmicama 200 ljudi i to vec dobrih 15 godina.
?

??

pre 2 meseca

To stoji za gledaoce, al ja sam mislio za lokaciju novog stadiona. U kojem god delu grada da naprave novi stadion u tom kraju zive dinamovci. Nije slucaj kao u bg da su u nekim krajevima partizanovci u nekim zvezdasi u nekim radovci. Tako da ovi iz dinama nisu morali tolike godine da mole crkvu za taj plac, mogli su da kupe neku novu parcelu i sagrade novi stadion, a ovaj sruse (i tako planiraju da ga sruse)
R

Ratatui

pre 2 meseca

Lepo izgleda. Svaka cast.