RES 6: Zero Tenacity i Fnatic u borbi za plej-of

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.07.24. | 09:42

Na programu su i mečevi za opstanak

Drugi dan grupne faze RES Regional Series 6 EU takmičenja je prošao u znaku pobeda favorita, i doneo nam neke uzbudljive duele u nastavku turnira.

Na startu C grupe Zero Tenacity je uspeo da savlada švedski sastav EYEBALLERS koji predvodi veteran Jesper "JW" Wecksell. I dok su Šveđani uspeli da pariraju na Infernu gde su izgubili s rezultatom 9-13, Z10 je u nastavku meča demonstrirao zašto su toliko opasni na Anubisu, upisavši ubedljivu 13-3 pobedu. 

Izabrane vesti

Nakon toga Fnatic se znatno više pomučio protiv ekipe CYBERSHOKE u meču u kom smo gledali sve tri mape. Povela je CIS ekipa 13-10 pobedom na Anubisu, ali je Fnatic uspeo da dobije Vertigo 13-9, prvenstveno zahvaljući ogromnoj 11-1 prednosti na poluvremenu. Ancient je odlučio pobednika, a u njemu je čvrsta odbrana u drugom poluvremenu omogućila ekipi Fnatic da slavi 13-8.

U D grupi MOUZ NXT je pobedio aktuelnog vicešampiona takmičenja, portugalski Rhyno, s rezultatom 2-0. Nakon perfektnog prvog poluvremena rutinski su priveli mapu kraju 13-2 rezultatom, dok je Inferno bio mnogo neizvesniji i tamo su došli do 13-10 pobede.

Najbolje rangirani tim turnira, Ninjas in Pyjamas, koji trenutno zauzimaju 16. mesto na HLTV rang-listi, su savladali Nexus u svom debiju. Oni su poveli na svom piku mapi Ancient 13-6 pobedom, a potom su oduzeli Nexusu Mirage sa 13-7.

Danas su na programu mečevi za opstanak i mečevi za prolaz dalje u grupama A i B.

Mečevi za opstanak: 

11.00 Rebels - 9INE

14.00 Passion UA - Aurora Young Blud

Mečevi za prolaz u plej-of:

17.00 Sangal - B8

20.00 BLEED - Nemiga


tagovi

esport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara