Crno-beli (© Star sport)
Crno-beli (© Star sport)

Red vožnje Parnog valjka: Narednog petka sa Pazarcima, u sredu sa Javorom

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.02.21. | 12:30

Povoljan raspored crno-belih na početku prolećnog dela prvenstva

Sjajan raspored ima Partizan u uvodnom delu nastavka Superlige. U prvih pet rundi, sve do derbija sa Vojvodinom, rivali su mu timovi iz donjeg doma prvenstvene tabele, a podatak da će u tom nizu čak četiri puta biti domaćin daje realnu potporu ambicijama da nastavi seriju pobeda započetu s kraja 2020.

Prvu takmičarsku utakmicu u novoj godini igraće u subotu, od 17 časova, protiv Napretka na svom terenu. Iz kancelarije Superlige stiglo je obaveštenje i o naredna dva termina Parnog valjka. Crno-beli će najpre dočekati Novi Pazar na otvaranju 21. kola u petak, 12. februara od 16.30. Trebalo je da igraju i uvodni meč 22. runde sa Javorom, četiri dana kasnije, ali je posle dogovora klubova i televizije Arena sport, ekskluzivnog nosioca prava prenosa, meč pomeren za sredu, 16. februar, od 13 sati.

Izabrane vesti

Posle toga red vožnje podrazumeva okršaj sa Radnikom u Beogradu, te put u Inđiju, ali termini i satnica tih duela bi tek trebalo da budu precizirani. Po okončanju dueča sa Inđijom, tim trenera Aleksandra Stanojevića će na megdan Vojvodini, u prvom privlačnijem susretu tokom 2021.

Do večitog derbija na stadionu Crvene zvezde, predviđenog za 7. april, tim iz Humske će opet imati, bar na papiru, lakši posao. Ide na Banjicu i u Bačku Palanku, a čeka Voždovac u četvrtfinalu kupa i Zlatibor.


tagovi

FK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara