Više poena - kvota 1,85

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.03.20. | 10:40

Odbojkaši Lokomotiva i Zenita u polufinalnom okršaju CEV kupa

Retka su takmičenja koja su i dalje u toku usled virusa korona, no i dalje ima šta da se pogleda, ali i odigra. 

Nakon poslednjih informacija, Administrativni bord CEV-a doneo je odluku da odloži sva takmičenja do daljnjeg, a jedini izuzetak od odlaganja je utakmica polufinala CEV kupa između ruskih ekipa Lokomotive i Zenita.

Izabrane vesti

Gledajući ukupan skor Zenit je sa četiri pobede na poslednjih pet zajedničkih utakmica uspešniji, mada se ne može reći da ih Lokomotiva svaki put nije teško iskušavala. Naime, Novosibirsk je u poslednjem susretu odigranom početkom februara slavio sa 3:1 u setovima. Ovaj klub je na tabeli Superlige Rusije najbolji, a Zenit s osam bodova zaostatka tek peti, što obećava veliku neizvesnost, uz makar blago izraženu favorizovanu poziciju Lokosa.

Želja nam je u ovim danima da gledamo što duži meč pa ćemo stoga predložiti tip na više poena od 183,5 i sasvim korektnu kvotu 1,85.

Prva polufinalna utakmica igra se bez publike. 

Takmičenja koja su odložena:

- Evropski kupovi (Liga šampiona, CEV kup i Čelendž kup), trebalo da se održe do sredine maja 2020.godine;
- Kvalifikacije za mlađe reprezentativne kategorije, trebalo da se održe krajem aprila i početkom maja 2020. (kadetkinje, kadeti, juniorke, juniori);
- Kontinentalni kup u odbojci na pesku 2.faza, trebalo da se održi 12-17.maja 2020;
- Zlatna i srebrna CEV Evropska liga 2020;
- Druga runda kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 30.aprila- 3. maja 2020.godine;

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara