Razgoropađeni Lavovi pojeli drugologaša za predjelo (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.02.21. | 22:55

Lion furioznom igrom u prvom poluvremenu razrešio pitanje pobednika

Sjajnim igrama Lion je istakao kandidaturu za šampionsku krunu u Francuskoj, a ubedljivo izdanje na svom terenu protiv Ajačioa na prvom koraku u Kupu Francuske potvrdilo je da izabranici Rudija Garsije imaju potencijal za visoke domete.

Lavovi su prilično rutinski savladali Ajačio (5:1) i plasirali se u šesnaestinu finala Kupa Francuske. Furioznom igrom u prvom delu utakmice, domaćin je slomio otpor drugoligaša i potom sa lakoćom priveo utakmicu kraju dopisavši tako petu uzastopnu pobedu.

Izabrane vesti

Vodeći pogodak za Lion postigao je Depaj već u desetom minutu rutinskom realizacijom dodavanja Slimanija, a samo 12 minuta kasnije Alžirac je pored asistencije dopisao i pogodak. Napadač Liona rutinski je reagovao u petercu rivala i prosledio centaršut sa desne strane u gol čime je udvostručio vođstvo nad drugoligašem.

Razgoropađeni Lavovi blickrig su nastavili golom Kornea u 24. minutu, kad je ofanzivac iskoristio uspavanu reakciju odbrane rivala i sjajnu loptu u prostor Bruna rutinskom egzekucijom pretočio u gol.

Pogotkom Čerkija nakon sjajne akcije po desnom boku već u 38. minutu bilo je jasno da će se Lion plasirati u narednu rundu, a tačku na sjajno veče domaćina stavio je Auar u 78. minutu iz jednaesterca. Najstrožoj kazni prethodio je prekršaj Jusufa nad Auarom. Konačno, počasni pogodak za goste, takođe sa bele tačke posle igranja rukom Benlamrija, postigao je Nuri u 90. minutu.

Duel sa drugoligašem ispostavio se samo kao lak sparing pred nove izazove, a prvi u nizu Lavove očekuje za vikend protiv Monpeljea.

KUP FRANCUSKE, 1/32 FINALA

Lorijan - Pariz 2:1 (0:1)

/Visa 72, Mofi 83 - Name 13/

Rems - Valensijen 3:4 (1:1)

/Sirheis 30, Dia 84, 90 - Gilam 21, 56, Kabral 64, 81/

Lion - Ajačio 5:1 (4:0)

/Depaj 10, Slimani 22, Korne 24, Čerki 38, Ouar 78 - Nuri 90p/

***Kvote su podložne promenama***


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara